Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CsG

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak annak ad a földesúr, aki befogja és együttműködik. A Nemzeti Együttműködés Rendszerére hivatkozva fenyegetett a fideszes képviselő. A vágatlan felvétel tartalma durvább. Leplezetlenül és bevallottan politikai alapon osztja a támogatásokat a fideszes képviselő, Balázs…..
csox Miért jó a csokoládé? 2011.07.03 14:20:00
Tegyük fel, hogy a hamburgeradó nem egy újabb sarc, hanem valóban azért találták ki, hogy egészségesebbek legyünk. Akkor meg mi bajuk a csokival? Nem a kakaót csak nyomokban látott bevonókról beszélek, hanem azokról a csokoládékról, amiknek 40, vagy akár 60%-ának valóban van…..
CsG 2011.07.03 17:50:28
@Könnyen elkaptuk, uram!: És főleg fogalma sincs arról, hogy mi az, hogy oxidatív, főleg ha szerinte a cukor az. Mert nyilván azért vannak reduktív cukrok is... Meg nem mellesleg a cukor elégetésével (=oxidálásával) termel ő is energiát, hogy ilyen hülyeségeket tudjon idemásolni.
Bár kicsit azért sajnálom is őt, hogy még soha nem találkozott olyan csokival, amiben 50% alatt van a cukortartalom. :(
Ugyan a magyar fiatalok a tanmenet részeként részesülnek egészségnevelésben, de a HIV-fertőzöttek és az abortuszok száma alapján úgy tűnik, a módszer nem megfelelő. A TASZ szerint nemcsak a fiatalok szexuális szokásai változtak meg, hanem az információszerzés módja is. A magyarországi HIV/AIDS…..
OurFashion A legszexibb ékszerek 2011.06.24 13:36:21
Az Armor Jewellery Eleven fantázianevű kollekcióját nagyon erotikusnak találom -holott ékszerek esetében nem ez az első szó, ami az ember lányának az eszébe jut. De ebben az esetben a melleket finoman kiemelő, a karcsú hát szépségét és a kézfej kecsességét hangsúlyozó darabok…..
CsG 2011.06.24 20:00:08
@valakitalánvagyok: Itt tényleg vannak szépek, viszont az áruk abszurd magas ahhoz képest, hogy hasonlóakat mennyiért lehet kapni ékszerüzletekben.
Kumin szerint Csomagra várva 2011.05.26 16:26:52
Előre szeretném jelezni, hogy a devizahitelesek megmentésével kapcsolatban nem vagyok érdek nélküli külső szemlélő. Mi is így vettünk lakást svájci frank hitelre, mi is buktunk az árfolyamon. Innen nézve nagyon drukkolok, hogy az 1982-es árfolyamot sikerüljön rögzíteni, és a…..
CsG 2011.05.26 20:46:01
@Leningrad: 1982-ben csatlakoztunk a Nemzetközi Valutaalaphoz, illetve egészen addig nemesfém (arany) hátterű volt a magyar pénz. Én ebből arra gondolok, hogy akkoriban elég erős lehetett a frankkal szemben (a hetvenes években volt 20 forint 1 dollár is), ebben érzem az iróniát. De valaki okosabb/öregebb kiegészíthetne, kijavíthatna. Vagy a posztoló. :P
Oszkó Péter blogjában egy érdekes Facebook kiírásra hívja fel a figyelmet:Orbán Viktor 2009. június 12-én a fidesz.hu-n a következőt mondta: “a következő kormány kénytelen lesz újabb hitelt felvenni az IMF-től, mert a mostanit teljesen elkölti a Bajnai-kabinet. A…..
CsG 2011.05.26 01:14:18
@Piraeus: Ó, ha nekem nem tetszik, amit a fidesz csinál, akkor én egyből 8 éven át még többet loptam/hazudtam/bűnöztem... stb? Feljelenteni és egyből el is ítélni nem akarsz?
Tudod, marhára unalmas már folyton azt az "érvet" hallgatni, hogy ha nem értek egyet, akkor rohadt kommunista vagyok és én vittem kárhozatba az országot és most szt. orbán majd megmenti. Mert ez nem érv, csupán alaptalan személyeskedés.
Az eredeti köztársasági elnöktől csak helyesírásában különböző imposztor garázdálkodik hazánkban, erősítette meg a KEH vasárnap reggel.   "A dublőr tavaly szerptemberben a Paprika csárdában bukkant fel, és hagyott hátra lejárató üzenetet, kifigurázva a…..
Vágó István a nagy „túladagolási” akció után most saját kutatást folytatott. A népszerű tévés minden kétséget kizáróan tudja bizonyítani a homeopátiás gyógyszerek áltudományos voltát! „Azzal érvel a sok homeopata sarlatán, hogy nem placebo, amit…..
CsG 2011.03.02 22:02:08
@wmiki: azt hiszem nem érezted meg az utolsó mondatából ("Érdekes módon" ezeket a hitelesen dokumentált bizonyítékokat manapság ügyesen rejtegetik.) csöpögő iróniát, amivel pont ellened (és a hozzád hasonló elvakult hitű emberekkel szemben) beszélt.
CsG 2011.03.03 00:53:03
@Laikus érdeklődő: Örülök, ha viccesnek találtad és mosolyt csaltam az arcodra!
CsG 2011.03.03 07:10:24
@joszif: Teljes igazad van! Én se értettem, miért nézett rám furcsán az orvos, mikor mondtam neki, hogy nem kell több kenőcsöt felírnia, a heti egyszeri száz-szűz-vérében-fürdés megoldotta minden bőrproblémámat!
Öt négyzet összeerősítésével keletkeznek a pentominó elemek. Ezekből 12 féle létezik, ami nagyjából elég egy se nem könnyű se nem túlságosan nehéz játékhoz. Ha hat négyzetet erősítünk össze teljes oldaluknál, akkor a hexominó elemeket kapjuk: Talán első látásra…..
CsG 2011.02.13 09:28:34
@DanZi: Kockát biztosan nem lehet, gondolj bele, továbbra is 210 kis kocka egységünk lesz, de az nem köbszám.
Volt bőven miből válogatni, hiszen a politikai és gazdasági elit pofátlansága, úgy tűnik, örök. Ki volt pofátlanabb: Bakonyi Zoltán vagy Matolcsy György? (Fotó: Huszti István/Index) A kormánynak a magánnyugdíjpénztárak elleni érvei, valamint 2010 legnagyobb belpolitikai…..
Lex Navracsics  Lex Baranyay  Lex Járai  Lex Borkai  Lex Vida  Lex Szalai  Lex MAL  Lex CBA  Lex Szász  Lex Polt  és most Lex SzapáryA jövőben olyan kormánytisztviselői is kinevezhető lesz külképviseleti vezetőnek, aki betöltötte a 70.…..
CsG 2010.11.20 13:37:37
@tavasz21: Ha ő megtehette, megtehetjük mi is? Ha neki szabad volt, nekünk is az? Ha ők erkölcstelenek voltak, legyünk mi is azok? 'Satöbbi...
CsG 2010.11.20 13:58:39
@tavasz21: Látom nem sikerült megfogni a lényeget: nem a kiváló, értelmes ember a gond. A SOKADIK, EGYETLEN ember miatt hozott törvényváltoztatás a baj, amire sokan (például te is) csak annyit mond: az előzőek is csináltak ilyet, sőt még rosszabbat. EZ a baj.
Egyébként köszi az együttérzést, de nem hiszem, hogy sajnálnod kell, bár köztársasági elnöknek még túl fiatal leszek a következő választáskor is, de addig még sok időm van összebarátkozni Viktorral, hogy csökkentse a kedvemért...
„Fiúk! Ha ennyire önbizalomhiányosak vagytok, inkább a húsdarálónak ajánlgassátok a fütykösötöket, ne egy ilyen lánynak” – ütős történet következik, egy megszégyenített ex-barátnőtől, mely kifakadásban részben jogos vádfüzérét teregeti elénk. A…..
A Fidesz váltig tagadta, hogy létezne ilyen. Nos Szombathelyen előkerült belőle néhány oldal. További oldalak a listából itt találhatóak. Tudjuk, hogy Orbán Viktor számára "... a politika mindig azt jelentette, hogy a mindennapi élet gondjaival küszködő honfitársainkat…..
CsG 2010.10.02 12:53:15
@Bobby Baccala: Szóval szerinted nem baj, hogy van. Szerintem baj. Még nagyobb, hogy tagadták, lebuktak, nem történik semmi. Megint.
Tudod, tegnap néhány LMP-s megint a kezembe akart nyomni pár újságot olyan szöveg mellett, hogy kb. "Itt a lehetőség választani! Lehet más a politika!". Nem vettem el az újságot. És ha reálisan megvalósítható lenne, akkor már választottam volna és megfogadom Gyurcsány tanácsát: elmentem volna innen.
Uff.
Szegény Ozzy az utóbbi években már leginkább csak szánalmat keltett a rajongóiban, akik a róla és a családjáról készült reality showban követhették a leépült rocker mindennapjait. Most azonban egy vadonatúj albummal rukkolt elő az öreg, amihez egy kicsit össze kellett szednie…..
CsG 2010.05.29 15:17:38
CsG 2010.05.20 23:11:05
WOW
Vannak kapcsolatok, amikről csak sok felkiáltójellel lehet beszélni. Hát ez ilyen. Kollégából barát, barátból szerelem, szerelemből szakítás. Hát ez egy hülye történet egy naiv lányról és egy egó fiúról. A lány azt hiszi barátok, a fiú pedig azt hiszi, hogy Ő bármit és…..
Nem bonyolítjuk túl az eheti játékcsajt: itt egy mikroblog, ami éppen illik ebbe a rovatba – azaz csajok játszanak benne videojátékokkal, hol felöltözve, hol nem. Elég vegyes a felhozatal, vannak nagyon jó képek meg nagyon rosszak, de a fotóblogoknál ez már csak így szokott…..
CsG 2010.04.02 19:52:24
Adott egy 30 éves nő, aki mikor elkezdi magát jól érezni a bőrében, már csak szexre kell a pasiknak. Amíg baj volt az önbizalmával, minden jól ment, nem érti. Mondjuk mi sem, de majd hátha ti. Azért ide írok, mert a környezetemben senki nem érti miért „végzem” mindig…..
Megdőlt a világ legerősebb sörének rekordja, visszavette rekordját a skót BrewDog.   A tavalyi év szenzációjának számított, hogy a freserburgh-i italgyár piacra dobta a 32 fokos Harcászati Atompingvint, hatalmas rekordot beállítva a világ legerősebb söre…..
CsG 2010.02.21 15:20:13
@Tomi from Space: Mert persze elő lehet állítani, csak nem a "hagyományos" módszerekkel, mikor vizet használnak oldószerként. ;) Csak úgy kicsit drágább...
Az már több a soknál, amit a BKV  és a MÁV, ezek finanszírozhatatlan szervezetek illetve szakszervezeteik képzelnek magukról! Komolyan fontolgatom, hogy beperelem őket és mindenkinek ezt javaslom, aki hasonló cipőbe jár, mit jómagam.   Az alkalmazottaim a sztrájk miatt nem…..
CsG 2010.01.14 13:17:15
@99: 13. havi bér? Hol élsz te? Már több, mint fél éve nincsen... Mellesleg a bérbefagyasztás és az azon kívüli juttatások elvonása (pl. eddigi évi 400 ezer Cafetéria helyett idén 250 ezer, ami a törvény szerinti minimálisan adandó érték) is olyan remek munkahellyé teszi.
„Azt gondoltam, csak szex lesz. Csak orális szex.” - Ha irodát keresel a cégednek, a legkevésbé számítasz rá, hogy egy szexisten lesz majd üzletfeled. Arra még kevésbé, hogy a mélygarázsban estek egymásnak, miközben odafent zajlik a 2008-as Olimpia. A következő…..
Megvan az abszolút kedvencem különbségkereső kategóriában. Imádtam a Dreams-et és a Piroskát is, de az Isis mindenen túltesz. Aprólékosan kidolgozott, gyönyörű képek, melyek a múlt század eleji rémregények illusztrációit idézik. Idegborzoló zene, az a fajta, amit a filmekben…..
A férfi minden körülmények között férfi, ennél fogva nehezen áll ellen a kísértésnek. Egy tisztességes családapa kétszer is áldozatául esik a pultos lányok delejes sziréndalának. Férfias kavarás, durva visszavágással…   A történetem nem kimondottan vidám, és a…..
CsG 2009.09.12 10:13:27
@evácska1: Igen, ezt én is sokszor hallom azoktól, akik nem tudnak maguknak parancsolni, mikor áll a farkuk vagy viszket a pinájuk. Csak azt nem értem, minek akarnak az emberek még hosszabb életet, ha már "rövidke életük" folyamán sem képesek hűségesek maradni.