Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vojzi

0 bejegyzést írt és 75 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Gazdagék: Arcukról az üres nagyképűségen kívül semmi más nem olvasható le. Öröm meg végképp nem. Unottan csúsztatgatják a bőröndjeiket tovább, ahogy halad a sor a reptéren. Mintha nem nyaralni mennének. A gyerekek is kibaszott büszkék valamire. A fiú márkahalmozást hajt végre, amikor felöltözik.…..
vojzi 2015.06.12 12:40:17
@♔batyu♔: Hát én bizony láttam :) mentünk úgynevezett "villám olaszba". Lényege 4 éjszaka busszal Bibione. Nővérem apósa egy sport táskányi rántott húsos zsömlével jött és kínálgatta mindenkinek. Az egy dolog de a parton is azt ette és a haza úton is kínálgatta. :) Meg voltunk döbbenve :)
TComment Hogyan spórol a magyar? 2014.04.02 06:28:13
A matrica 20 forintot dob mindegy autópálya-kilométerem költségén. Hol lehet ebből visszanyerni valamennyit? Hát a benzinen. Azonos című írásunk kommentposztja...
vojzi 2014.04.02 10:20:32
@ncc1701: Mindkét értéket túlzónak találom... a swift(2005) és a yaris sokban nem tér el egymástól. A swift 90-100-as tempónál 5,7 l/100km Pályán 130-140-es tempónál 7,2-7,3 l/100km

A pillanatnyi fogyasztásmérő nekem is stabilan 4,7-5,2 között ír 90-et tartva, de a tényleges fogyasztás nem ennyi.
Szerkesztőségi levelezőlista, kedd este: Tibby:Kinek esik utba gyongyos? Sziporkazo riporttema, kombi swift prokee:Fotosopp, tuti. Tibby:Allitolag a sedanra van rateve az otajtos hatuljaEs 1800 ccm prokee:Hát ezt én is látom, de szerintem fotosopp. Ha meg IRL-fotosopp, tuti nincs…..
vojzi 2014.03.20 09:13:38
@Lomha 8V: Tény, az, hogy attól mert mi nem láttunk valamit, attól még létezhet :) Én mikor Szerbián át autóztam olyan yugo-kat meg ladákat láttam amiket előtte itthon soha és nem is feltételeztem, hogy léteznek. Pl kompi nagypolski stb. Volt olyan autó amit jel alapján sem tudtunk hová tenni. Valami keleti csoda volt. :) Sokkal szélesebb volt a keleti blokk kínálata annál ami eljutott hozzánk. Voltak praktikus puckup jellegű variációk is, aminek szerintem itt is lett volna létjogosultsága... nem tudom ide miért nem jutottak el.
Nagyon elégedett a főpolgármester 20 pontjával a Critical Masst fasisztázó Empamo (Emberibb Parkolásért Mozgalom). Az autósok hegemóniájának fenntartásáért küzdő társaság szerint Budapest nem lehet a hangos kerékpáros lobbi kísérteti terepe, azért szavaztak annak idején…..
vojzi 2013.11.12 13:04:56
@Vadasz S. Tamas: Tök jogos :) én pl Pomázon lakom. 3 éve csak munka miatt megyek pestre. magyarul hozzájárulok a gazdasághoz azzal, hogy épp dolgozom. Ugyan már ne akadályozzanak mesterséges dugókkal a hobby bringások, mert ráérnek... Az aki cangázik a kocsik között, ezzel veszélyeztetve magát és mindenkit mennyivel járul hozzá a gazdasághoz? Ő kényszerüljön leszállni és ne én aki munkát végzek. Azért álljon meg a gyászmenet, hogy én mint vállalkozó orális szexben részesülök a dugóban, az én adómból épített canga utak miatt??? Na ne! kicsit jobban gondoljatok bele és tegyétek a kezeteket a szívetekre és belátjátok, hogy ez vicc. És abban is igazuk van, hogy a forgalom bénítások miatt nagyobb a környezet terhelés. Mert nekem muszáj autóval mennem ha van dugó ha nincs. Márpedig egy dugóban araszoló autó többet fogyaszt és büdösít. Tehát továbbgondolva azzal, hogy zöldebbé akarják tenni a várost azzal szmogosítják el.
Többször jött már elő, hogy hazánkban sok dolog nehezíti a mozgáskorlátozottak amúgy sem könnyű helyzetét. Dzsim sajnos egyből két ilyen problémával is szembesült, miután megpróbált a reptéren leparkolni. Ez a hely is megér egy "misét", mert tényleg nem semmi pénzeket…..
vojzi 2012.11.28 10:13:18
@xaba99: nem értetted a post lényegét... hibázott, megbüntették eddig ok. Neked mint nem mozgássérült embernek jogod van a büntetést közmunka keretében ledolgozni. neki nincs. Csorbultak a jogai. Vagyis nem egyenlő veled.
vojzi 2012.11.28 10:36:20
@xaba99: ez akkor sem ugyanaz, nem is arról beszélsz amiről pl én. Szabályt szegett, megbüntették. Ezt nem is vitatja. Engem is büntettek már meg. A különbség a kettő között annyi, hogy én választhattam. Kifizetem, leülöm, ledolgozom. Neki csak a kifizetem marad más semmi. ERGO hozzám képest hátrányba kerül jogilag. A történet erre az apróságra hívja fel a figyelmet és nem arra, amit te akarsz kiolvasni a posztból. Te azt olvasod ki, h egy mozgássérült rinyál a büntetés miatt mert ő mozgássérült. NEM de nem érted.
Kérdem én, akkor minek fizetem be a havi több 10-20 ezer forintot a TB-be, ha elhajtanak magánrendelésre? Hogy azok akik nem dolgoznak és ráérnek egész délelőtt a rendeléseken ücsörögni, előnyt élvezzenek? Tisztelt Praxis Blog!   Az elmúlt pár hónapban többször is az a…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
vojzi 2012.11.07 14:23:51
@copyRight: próbaidő alatt meg sem kell indokolni az elbocsájtást. Egy szót sem kellett volna szólniuk csak behívni itt írja alá viszlát és semmit sem tehetsz ellene.
Van ez a kiváló és fontos kampány, melynek a lényege, hogy sportolj naponta háromszor egy órát, de ezt is sikerült meglőni egy kis Varga István-i ízzel. Az egyik videó, ami az anyákat serkenti sportolásra, és kéri őket, hogy a gyereküket is vigyék el, nem úgy kezdődik, hogy…..
vojzi 2012.10.29 13:44:20
@Szputya: egyetértek és igazad van. Jogodban áll, csak lehetőséged nem lesz rá. Mert hiába vagy beteg, a gyereket akkor is el kell látni míg kicsi. Te leszel otthon vele, nem a férjed (párod). Egy férfit fele annyira sem engednek el a munkából, mert mondjuk pl a gyerek vagy az anyuka beteg. Nem is kap szabit, még az orvos sem írja ki az apukát mert az anya otthon van... maximum fizetés nélkülit tud kivenni a férfi ebben az esetben. Ha jóindulatú a munkáltató. Ha nem és mondjuk muszáj otthon maradnia az apának esetleg mikor visszamenne dolgozni már nem lesz hová mert felvettek helyette mást. Ez a magyar valóság! Mi feleségemmel pont ebben a helyzetben vagyunk. Nagy mázli, hogy rugalmas a munkahelyem. Feleségem beteg, a gyerekért meg du 2-re menni kell a gyerekért mert beszokós. Ha nem itt dolgoznék feleségemnek muszáj lenne betegen is menni a gyerekért.
Működik rajta a térkép, szép nagy a kijelző, személyre szabható, szabványos micro-USB csatlakozás, widgetek, stb. - ezekkel a kulcsszavakkal szeretjük támadni a más operációs rendszert pártoló felebarátainkat. Magatokra ismertek az alábbi videón? :) Na de azért ne vegyük ezt a…..
Komoly tanulságokkal szolgált a Mérték átfogó kutatása a kereskedelmi és közszolgálati média politikai-közéleti híradásairól. A teljes egészében még nem nyilvános, de a Ténytár által már megismert elemzés empirikusan is megerősíti azt a képet, amelyet sok esetben egy…..
vojzi 2012.10.19 12:04:58
@Kőmíves Kelemen: "Akik a tévé előtt ülnek, és csak abból tájékozódnak, a nagy részük úgysem megy el szavazni."

Sajnos de, mert őket még tudja befolyásolni a média. Elhiszik amit a tvben hallanak.
Új MÁV blog Még mindig meleg van 2012.10.02 10:04:02
Szmertyin levelében a légkondira panaszkodott, mely eset tegnap történt meg vele. Mondjuk hazánkra az jellemző, hogy nem az időjárást nézik, hanem a dátumot, így ha hivatalosan ősz van, akkor már nem megy a légkondi, ha meg nyár, akkor bekapcsolják akkor is, ha kint már két napja…..
vojzi 2012.10.03 10:47:11
@szubjektiv: hát nem tudom, szabályozni kell az embereket mert pl én míg középiskolába és technikumba jártam 6 évig HÉVeztem minden hétköznap reggel, este iskola időben... Nos a HÉV fűtése olyan, mint egy kispolszkié... vagy van vagy nincs, fokozatok nem léteznek. Számtalan példa volt rá, hogy kint 10-12 fok bent kb 30 mert a fűtésnek mínuszban is bírnia kell. Mindenki kabátban, hőség izzadás... az emberek elkezdik lehúzogatni az ablakokat de mindig van minimum egy hülye aki ilyen körülmények között is képes fázni és rinyálni kezd az ablak miatt. Többször néztem értetlenül a kiabáló öregasszonyra aki a felhúzást követeli miközben nekem a homlokom gyöngyözik a melegtől. Csak arra akartam kilyukadni, hogy egyszerűbb kivenni az emberek kezéből bár az is igaz, hogy akkor működjön a klíma ha kell és a fűtés is.
A KARD Törölköző 2012.09.26 14:13:58
A Fővárosi Törvényszék harmadszor is a Klubrádiónak adott igazat a 95,3-as frekvenciáért folytatott perben. A bíróság kimondta, hogy a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság nem zárhatja ki a pályázatból a Klubrádiót, és hatályon kívül helyezte az erről szóló…..
vojzi 2012.09.27 09:34:00
@Secnir: nem mennék bele politikába, hogy miért szűnt meg a tv3, ugyanis még gyerek voltam így nem tudom mi történt de tény, hogy nálam mindig az volt bekapcsolva! Ledöbbentem mikor megszakadt az adás (pont láttam) és egy bemondó közölte, hogy a tv3 azonnali hatállyal beszünteti a műsor sugárzását. És utána monoszkóp... emlékszem napokig csak kapcsolgattam körbe körbe és nem találtam egy értelmes adót sem.
Elég érzékeny téma, amiről Borisz írt, gondolkodtam egy ideig, hogy kitegyem-e, mert volt már korábban hasonló poszt, aminél a kommentáradat elment a vétkes etnikai hovatartozása feszegetésének az irányába, úgyhogy ezt ezúttal ne tegyétek. Kérlek, hogy vegyétek ezt figyelembe,…..
vojzi 2012.09.21 09:06:34
@PepeXVI: A kresz egyébként erre lehetőséget is ad. Tehát nem volt szabálytalan.
Az egyik leggyakrabban felemlegetett dolog, amit az Android mellett fel szokás hozni, a személyre szabhatóság. Azt mindnyájan tudjuk, hogy ez hétköznapi szinten mit jelent: szabadon cserélgethetjük a háttérképet, akár élő hátteret is választhatunk, majd a nyitóképernyőnkre…..
vojzi 2012.09.20 08:17:25
@Yarner: A megmozgatod a fantáziát sikerült :) nekem is volt ebben pár ami nem tetszett de elkezdett kattogni az agyam, h mivel lehetne feldobni az enyémet :)
Silver Fox Vissza az iskolába! 2012.09.04 09:28:45
És nem csak a gyerekeknek. Anyu is újra kezdheti. Család, munka és tanulás egyszerre? Hogy ez lehetetlen? Amerikában, úgy tűnik, mégsem. Sőt! Ez az új trend. Harmincas, negyvenes nők ülnek vissza az iskolapadba. Igaz, többnyire virtuálisan. És ez a lényeg. Egyre több egyetem…..
vojzi 2012.09.04 14:19:13
@samugy63: tökéletesen egyetértek... elmegy iskolába, 3 vagy 4 év alatt kifizet egy rakás pénzt és 100 nettó helyett fog 120 nettót keresni jupijééééé megérte...