Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ricardó

20 bejegyzést írt és 185 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A World Series by Renault-versenysorozatot nem kell bemutatni a műértő közönségnek. Az, hogy a néhai spanyol Formula Renault-bajnokság utódjából időközben egy igazi Forma-1-es sztárnevelde lett, már csak a befektetett munka, pénz és a kőkemény bajnokság hírének köszönhető.…..
Ricardó 2013.09.08 13:51:08
Nyereményünk egy Wolfsburg-póló és hozzá egy Golf pendrive, ezért kell egy nem feltétlenül könnyű kérdésre válaszolni. Persze aki tudja a választ, annak könnyű lesz. Ha már Wolfsburg, akkor Alsó-Szászország. Ki az az Alsó-Szászországban született autóversenyző, aki öt…..
Ricardó 2012.12.22 08:21:34
A KTM (Kraftfahrzeuge Trunkenpolz Mattighofen) nagyon jól csengő márkanév. A KTM-ről nem az jut eszünkbe, hogy gagyi, amatőr vagy esetleges. A KTM általában a férfias, átgondolt és strapabíró szinonimája. Legyen az krossz- vagy supermoto, két- vagy négykerék, az osztrák márka nem…..
Nem tudom, Winkler mennyit gondolkodott azon, miképpen mutassa be méltó módon az alig ezerkettes Peugeot-t, mindenesetre megoldotta. Gyanús volt, hogy mindig dicséri, ezért is voltunk kíváncsiak arra, mit hoz ki ebből. Élvezte? A homlokrakodás egyértelműen remek élmény volt,…..
Adott hát egy velem együtt 1,1 tonnás, 47:53 súlyelosztású versenyautó, aminek jár a motorja, van hangja. Erről szólt a múlt heti videó. Mindez azt jelenti, hogy Powered Áki (azon kívül, hogy összeszerelt egy hiányos, össze nem illő alkatrészekből álló, leírás nélküli…..
Az alábbi képeket Lakatos Gábor küldte az e-mail címünkre! Köszönjük!   Megtekinthető:  Továbbra is várjuk képeiteket, az autotemeto@totalcar.hu -ra ,vagy a Facebook oldalunkra!Elérhetőek vagyunk…..
Szombaton viziteltem. Nem is mentem hiába: segíthettem eldönteni, hogy a kormánymű rögzítésekor melyik ujjunkba harapjunk. A rögzítés elvileg már kész volt: korábban direkt erre a célra szolgáló fülek kerültek az első keresztmerevítőre. Csak valahogy elfelejtődött, hogy a…..
Jajj,de csúnya! A régi jó dolgok 2012.11.09 11:08:22
Csonti megint alkotott. Ezúttal még olyan autó is párosul hozzá, ami ugyan volt már nálunk, de egy pár apró változáson átment azóta. OMG, LOL, WTF. AZ ÖSSZES ELCSESZETT NETES LEESETT AZ ÁLLAM RÖVIDÍTÉS ESZEDBE JUT, HA BEÜLSZ EBBE- EBBE- EBBE A SZAVAK SINCSENEK RÁ, MILYEN…..
A Totalcar TV első három adásának nyilvános ősbemutatóját elég hülye időpontban tartottuk. Hétköznap délelőttönként csak lógós egyetemisták tudtak eljönni a budapesti Liszt Ferenc téren található Hooters étterembe, hogy a műsorvezetők társaságában tekintsék meg a…..
Ricardó 2012.10.31 22:02:51
@sunblind:

Hol látsz Ferrarit? :D
A ma esti műsor az egyik kedvencem. Igaz, nem szerepelek benne, az is lehet, hogy éppen azért. Papp Tibi és Omm elég szórakoztatóan hasonlítanak össze egy hibrid Audit egy hibrid Lexussal, ritka igényes munka, különös tekintettel Pista disdasára, melyet a felesége varrt, de annyira…..
Az alábbi képeket  Hungarian PistonHeads (IRL) töltötte fel a Facebook oldalunkra. Köszönjük!   Beszéljenek a képek...     Továbbra is várjuk képeiteket, az autotemeto@totalcar.hu -ra ,vagy…..
Az alábbi képeket  Hungarian PistonHeads (IRL) töltötte fel a Facebook oldalunkra. Köszönjük! "A jó hír: restaurálásra vár" Ennek a Granadának a formatervezéséért a Ghia felelős. A Ghia többek közt, olyan autók tervezett mint: Volvo P1800,…..
Most bánom csak igazán, hogy ellógtam a gépelésórákat annak idején. Ha nekem 16 éve azt mondja valaki a Külkeren, hogy gyakorold rendesen az asdf-jklé-t, büdös kölyök, vagy nem fogod győzni a tempót, amivel Powered Áki a Nissan 350Z-motoros Datsun Z-det építi, biztos hozzávágok…..
Ricardó 2012.10.29 21:39:04
....,hát Debrecen! Az alábbi képeket Lucas18 jutatta el hozzánk, az e-mail címünkre. Köszönjük! Megtekinthető:  Debrecenben a Böszörményi út mentén találhatóak ezek az autók. A Fiat Cinquecento és a Wartburg 1.3 kb. 100 méterre vannak egymástól a szerviz út…..
Ricardó 2012.10.29 10:19:20
@Der_rosarote_Panther:

Direkt van így!
Azt javasolnám azoknak ,akik még nem olvasták el az előző cikket, hogy tegyék meg, érdemes. Illetve, aki semmit nem tud az autóról ,az meg olvassa el -prokee cikkét ,a megadott linken azt is megtaláljátok . Előző cikk itt olvasható: Katt ide ! Őszitnén azt hittem , hogy ez is…..
Ricardó 2012.10.29 08:53:11
@Szkotti:

Ezt nem tudtam, de köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmem :) .
A cím gondolom ismerős lehet, annak aki a JDCS is olvassa. Mivel testvér oldalról beszélek, úgy gondoltam ennyi lopás belefér :) . Mint a címből is kiderül, a magyar utakon elhagyott autókról fog szólni ez a cikk. Lényegében csak képek ,és egy kis leírás is. Külön felhívnám…..
Az autó történetét és képeit Bog Zoo-nak köszönhetjük. Köszönjük! 1993. augusztus közepén talált rá édesapám Tirolban erre az 1976-os gyártású darabra egy autószerelő/kereskedő autóinak a hátsó sorában. Eléggé elhanyagolt volt, jó ideje állt már,…..
Az alábbi képeket Maqsoudi Ali küldte az e-mail címünkre! Köszönjük! Sziasztok! A blogba küldeném az alábbi fotókat egy BMW E9-ről. Bosznia-Hercegovinában fotóztam az autót az idén nyáron. A hotel udvarán állt, ahol a szállásunk volt. Eléggé vastagon állt…..
Oké, oké, péntek van, tudom. Az is alig. Szíves elnézést kérek. Az úgy volt, hogy egy nap haladékot PWRacing Áki kért személyesen. Nem azért, mert nem haladt, ellenkezőleg, azért, mert akkorát haladt, hogy egy mindenestül lezárt munkafázist szeretet volna megmutatni. Mit tehettem…..
Ricardó 2012.10.19 23:35:49
Amióta PWRacing Ákinál regenerálódik az Időnként Kissé Elátkozottnak Tűnő Datsun 260Z, aka Hangyász, azóta olyan, mintha én egy közel fénysebességgel távolodó űrhajóról szemlélném a dolgokat. Míg nálam egyet rebben a másodpercmutató, Baksán elkészül egy fél…..
És akkor íme, itt a videó linkje:    https://www.facebook.com/photo.php?v=452006561505392 Update: A képeket és a videót, mint utólag kiderült a Hungarian PistonHeads (IRL)-nek köszönhetjük! Ezúton is köszönjük nekik!..
Az alábbi képeket  Hungarian PistonHeads (IRL) töltötte fel a Facebook oldalunkra. Köszönjük! Szerintem, ha megkérdezünk egy idős bácsit vagy egy kisgyereket, hogy írja körül, hogy nézz ki egy Mercedes ,garantálom 99% ezt a formát fogja mondani. A…..
Az "Autó Mesék" rovatunkba, olyan autókat szeretnék bemutatni, amelyeknek történetük van. Itt elsősorban arra gondolok, hogy az autó tulajdonosa hogyan gondol vissza megmentett autójára, illetve ,hogyan tűnt el az életéből.Az autó történetét és képeit Bog…..
Ricardó 2012.10.11 19:38:21
@metalex:

Kedves Troll!

Ajánlom figyelmedbe a mai Égéstért! Winkler az elején az olyasfajta "értelmiségiekről" beszél mint amilyen te vagy.

Remélem nem sértetelek meg, tudom hogy ez egy életstílus és azt is tudom, hogyha ezt nem írtad volna meg ,akkor most szörnyen rosszúl éreznéd magad , mivel ennyi bölcseséget más nem tudod volna megosztani.

Ha tudsz ilyen állapotban lévő 924-t, akkor ne habozz , tudod mi a teednőd!

Remélem , most ezen felbuzdulva vissza fogsz járni, és minden posztot jól megkommenteled.
Várunk!
Az alábbi képeket Adujis jutatta el hozzánk, az e-mail címünkre. Köszönjük! Megtekinthető: Szombathely, Pásztor utca. [Szombathelyiesen a "csititói benzinkút" mellett.] "Az ottani kocsma használja rekesztárolónak. Sztem még simán menthető (és gondolom jó pénzért…..
Ricardó 2012.09.22 14:47:18
@Adujis:

Ez nem is kérdés, hogyne érdekelne :).
Várom a képeket ,és ha megoldható a történetét is linkeld.
Ricardó 2012.10.10 14:43:11
@vasisanyi:

Annyit tudok neked mondani , ha tényleg komolyan érdekel, hogy végezz egy kis kutatást.
Új műfaj van emelkedőben a gépjárműepika horizontján: a levélregény. Hűséges olvasóim megszokhatták, hogy hétfőnként savankás sopánkodást, szelíd nógatást, fémízű fogadkozást olvashatnak eredménybeszámoló helyett. Sajnos ezt a hagyományt Powered Áki lendülete…..
Ricardó 2012.10.09 16:59:23