Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vendelin

1 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kivándorol a Fidesz választási győzelme miatt Schilling Árpád, a színházi rendező. Balról szomorúan búcsúztatja TGM, jobbról gúnyosan a 888. Nem tudom, jó rendező-e, nem értek a színházhoz. De azt el tudom képzelni, hogy a nagy kivándorlási hisztiben követik olyanok, akiket meg tudok ítélni, és…..
Hartland Elégtétel 2018.04.09 06:48:00
Bevallom, nem voltam biztos benne, hogy jó ötlet behúzni a két X-et a Fideszre, és utólag sem vagyok benne biztos, elvégre megnyerték volna nélkülem is. Na de ki másra szavaztam volna? Más párt nem jelentkezett be, hogy képviselné a preferencáimat, az érdekeimet, az igényeimet, a…..
Vendelin 2018.04.30 01:07:23
@Holger Hartland: " balliberális oldal nyíltan megtagadta és kigúnyolta nagyon sok ember olyan alapvető igényeit, mint a biztonság, az otthonosság, a stabilitás és az identitás. Nem volt hajlandó elfogadni, hogy nem kérünk a tömeges migrációból és a mi lenyúzandó bőrünkre tervezett utópisztikus, társadalomboldogító baromságokból."

Nézd, aki elhiszi ezt az irdatlan ostoba propagandát, az maga is ostoba. Orbitális hazugságokat nyeltek be lelkesen, hogy az ember haja égnek áll, hatalmasra tátott szájjal rohangáltok a faszerdőben, a gondolkodás legalapvetőbb jeleit sem mutatjátok, ez van. Az ember a legnagyobb jóindulattal és a legkorrektebb módon is csak szánni tud, és/vagy röhögni.
A mélyszegény falvakról nem beszélek, mert ők semmi más információhoz nem juthattak hozzá. De egy értelmes, diplomás ember, aki elvben képes a gondolkodásra, az egyszerűen érthetetlen. Orbán vállalhatatlan és csak egy saját szemét kiszúró elvakult drukker lehet az, aki mint te is, megszavazza és még büszke is rá, hogy "megvédi az országot".
Ez van, talán majd egyszer meglátod, talán majd amikor a gyereked itthagyja az országot és vele téged is, ha akkor még nyitva lesznek a nyugati határok. Megérteni biztos nem fogod, neked mág kognitív disszonancia sem lesz, annyira nem gondolkozol, de mindegy, majd elnótázgattok mindenféle irredenta meg szexista énekeket, nagyokat kacsintgattok és büszkék lesztek arra a szarra amivé tettétek az országot, hogy ugyan semmi nem működik, de legalább ti csináltátok ilyenre.
Vendelin 2018.05.02 15:31:03
@Holger Hartland: "A borsodi ügyhöz nem szívesen szólnék hozzá. Nem akarnám a távolból, a konkrét körülmények ismerete és bármiféle személyes vonatkozás nélkül osztani a tutit"

Bezzeg a Soros meg a migráns ügyekről mindent tudsz, testközelből és konkrétan, körülményestől meg részletesen :D :D :D

Nekem semmi bajom azzal, amit írsz, a probléma nem ott kezdődik. Mindig arról írsz, hogy annyira utálod a ballibet, hogy nem csak szükségesnek, de szinte kötelezőnek érzed, hogy beszopj minden baromságot, elhiggy minden hazugságot, ostobaságot, elfogadj minden tisztességtelenséget és törvénytelenséget, minden morális mocskot azoktól, akik le tudják győzni őket. És mivel az utálat tényleg nagy, nem csak kötelezőnek érzed mindezt, hanem még örömödet is leled ebben.

Nem az a baj, hogy ezt leírod, hanem hogy közben nem veszed észre, hogy hova jut az ország.
Vendelin 2018.05.02 16:57:26
@Holger Hartland: hát, lehet, hogy ugyanaz a zsákutca. Én tényleg nem tudom, te mit akarsz, és bár nem szarom le, de ha tudnám se tudnék neked segíteni, hogy elérd.
De ha igaz, hogy a gyerekednek a legjobbat akarod, akkor nagy baromságot csinálsz, vagy pedig egy perverz állat vagy. Függetlenül attól, hogy a megmondók mit mondanak.
Nem tudom, mit taníthatsz (kutathatsz, mit tudomén), de gyanítom, se a történelemhez, se a logikához nem sok köze lehet.
Idézőjelben. A "gyűlölet" és a "fenyegetőzés" ugyanis - eddig - leginkább szájhősködés, a "normálisat" pedig legalább kétféleképpen érthetjük. Lehet "normális" az, ami jó, helyes, amit szeretnénk, amire vágyunk. És lehet "normális", ami érthető, természetes, amit megszoktunk, ami van. Lám, a…..
Vendelin 2018.03.31 21:15:53
@Holger Hartland: nyomoz a fene, csak lerí, hogy fogalmad sincs az ország nagy részéről.
A belvárost a büszkeséged nagysága alapján tippeltem, partizán :D Akkor viszont valami egyetemnek kell ott lenni, ahol ezzel a dumával menő lehetsz :D
Vendelin 2018.03.31 23:24:41
@Holger Hartland: fogalmam sincs, ki vagy. Nem azt mondtam, hogy a belvárosi értelmiségi közegben (milyen belépőd van neked oda?) menő a dumád, hanem hogy ha kisvárosban élsz, ott csak valami értelmiségi közegben (jó eséllyel valami egyetemen, ott vannak illib gócok) tudom elképzelni.

De a lényegen mit sem változtat bármi spekuláció, belterjes közegből nézed a világot és így nem is igazán értheted. Ez az egész gyűlölet téma, a ballib értelmiségtől levő frusztrációd, ahogy elképzeled a politikát és annak indítékait és következményeit, mind bullshit.
Vendelin 2018.04.01 17:14:37
@Holger Hartland: a sok nick csak játék, nézd el nekem. De még ha te tudod a nevem, én akkor sem tudom a tiéd, ez van. Mondjuk nem is hiányzik.

Szórakoztató vagy, néha érdekes, néha nevetséges, de legtöbbször valamiképp szórakoztató. Nem ezért blogolsz?
vendelin Üdvözlünk a blog.hu-n! 2018.04.01 01:30:34
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás. Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó blogolást!     A blog.hu…..
Az ellenzéki sajtó és blogok szerint rendkívüli dolog történt: március 15-én Orbán Viktor megfenyegetett, no nehéz megmondani, hogy kit is, egyesek szerint az ellenzéki pártokat és médiát, mások szerint pedig már mindenkit, aki nem fideszes. A mondat, amely valójában az ünnepi beszédben elhangzott,…..
Fogarasi-havasok: Magyarország ezeréves határa  A kettős álllampolgárság immár kipipálva. Sokan kérdezhetik: miért kapnának választójogot is a külhoni kettős állampolgár magyarok? Én inkább megfordítanám a kérdést: miért NE kapnának választójogot, ha már magyar…..
Subba Facepalm: A pózolós lány 2011.01.22 14:06:00
Tény, hogy nem volt sok idő megérteni az oldal lényegét - és ugye nekünk amúgy se menne - de a képek magukkal ragadtak. Itt a PÓZOLÓS LÁNY! Kiszel Tünde reszkess!Hétvégére pedig kiváló program elmenni a Burberry boltjába, és próbálgatni a ruhákat! Már volt egy…..
Vendelin 2011.01.22 21:49:08
@Elanor_: understatement :)
Jó alak, butácska arc, közhelyes pózok, béna képek. Értelmetlen.
Vendelin 2011.01.22 22:07:14
@Elanor_: csináljunk még több még jobbat :)
Truth or dare amúgy már volt egyszer, most azonban B.A. a véleményes hétvége keretében felidézi a dolgot.Most szombaton, 2010.08.07-én néztem a Topmodell leszek-et a Viasaton, ahol a műsorban "Truth or dare" játékot játszottak a lányok. Ez a játék Magyarországon is…..
Vendelin 2011.01.22 21:40:46
A Szkeptikus Társaság Közhasznú Egyesület is csatlakozott ahhoz a világméretű akcióhoz, amely a homeopátiáról kívánja lerántani a leplet. A “10:23 Homeopátia - Nincs benne semmi” kampányt a brit Merseyside Szkeptikus Társaság indította útjára 2010-ben. A…..
A Comment:com szerkesztősége ezúton szeretné köszönteni a baráti megyei hírlapok főszerkesztőit, újságíróit és minden munkatársát, annak alkalmából, hogy Schmitt Pál köztársasági elnök úrral találkoztak a “köztársaság első számú közjogi méltósága”…..
Vendelin 2011.01.20 22:57:40
@fran7: nem is a cikkel van az igazi baj :)
Vendelin 2011.01.20 23:19:32
@ftxpmj: nem kell ezt túlmagyarázni, néhányunknak vicces, hogy az esemény régi emlékeket idéz fel, ennyi.
óóóóóha túl nagyra nőne véletlenülegy madárbármelyikés nagyobbra mondjuk sokkal mint egy gólya kevésbé jó lenne mert ha repülés közbenérné a vég leesneóriási zuhanósebességetfeltételezve amihez ugye nem fér kétség hiszen egy hatalmas madár a…..
Vendelin 2011.01.12 20:29:57
@fran7: sajnos te is félreértetted. A gólyánál nagyobb madár egyértelműen a turul, és arról szól, hogy ha veszni hagynánk ősi értékeinket, az az egész nemzetet a végromlásba döntené. Természetesen a második réteg pedig magáról a gólyáról szól, aki a babákat hozza, és a nemzet gyarapodásának fontosságára hívja fel a figyelmet.
A harmadik réteg maga a "még ma" kifejezés, és azt jelenti, hogy holnap itt a világ vége, ezért amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra.
  Jelentősen szigorodhat az újságírók országgyűlési munkájának szabályozása. Kövér László házelnök már többször beszélt róla, hogy nem tetszik neki a plenáris üléseknek otthont adó alsóházi terem folyosóin bóklászó, a képviselőket kérdésekkel…..
Vendelin 2011.01.09 17:47:58
@Várúr: az átlagos munkahelyekről a tévé sem ad élő közvetítést, de hát a Parlament nem egy átlagos munkahely.
 Napjaink multikulturalizmusa, liberális társadalom felfogása új kérdések elé állítja az európai társadalmakat. A kérdések önmagukban nem problémák, azonban kezelésük (avagy figyelmen kívül hagyásuk) lehet problematikus. Az oly sokat górcső alá vett bevándorlás…..
Vendelin 2011.01.08 00:27:57
@aeidennis: és az baj?
Vendelin 2011.01.08 14:35:33
@Avatar: ez nem az én logikám, aeidennis kérdezte, miért nem dolgozik a nem vallásos az egyházi ünnepeken.
Vendelin 2011.01.08 14:36:07
@Avatar: amúgy egyetértek :)
Durva Nem értem a rinyát 2011.01.07 21:16:00
Mindenféle állampolgárok könnyei fürdetik Magyarország utcáit, tereit, amióta a Fideszes többségű kormány bejelentette, ráteszi a kezét a magánnyugdíj-pénztárakban felhalmozott zsetonra. Nézzük sorba, hogy az isten adta nép miket pityereg..."A Fidesz ellopja…..
Vendelin 2011.01.08 13:16:23
@pounderstibbons: "Próbáljuk meg egy példával, hátha úgy jobban megérted:..."

Király!!! :)
Szigetet venni több mint jól hangzik, hiszen hol lehetne fesztelenebbül bikinicsík-mentesre barnulni, mint ott, ahol tíz kilométeres körzetben a vidáman ugrándozó delfinek a legfejlettebb emlősök. Téved azonban, aki a zömében erősen B-kategóriás filmekből arra következtet, hogy a…..
Vendelin 2011.01.05 16:14:02
Vendelin 2011.01.05 17:05:51
@Rebelde: szerintem a jellemző időjárás mellett alig kell bemenni a házba :)
     Nincs mentség, ha elüt egy jármű a zebrán egy gyalogost. Főleg, ha utána cserben hagyja. Ez tény, ez a szabály, ami jól is van így. Bűnhődjön csak, amit a társadalom ítél neki. És akkor most nézzük meg együtt a videót, és képzeljük bele magunkat…..
Vendelin 2011.01.05 13:59:28
@énjobbantudom:): mikor először sétáltam Zürichben, azt vettem észre, hogy ha csak az úttest felé közelítek a járdán (nem akarok átmenni, csak véletlenül a járda széle felé tartok), az autók lassítanak, sőt megállnak.
Nyilván ez egy lehetetlen viselkedés, betarthatatlan, szörnyű és nevetséges is (1-2 napig játszottam is velük, tényleg, dög voltam), viszont ha nem tartják be akkor nagyon megbüntetik őket, és sokkal kevesebb gyalogosgázolás is történik arrafelé.

Én amolyan élményautós vagyok, szeretek vezetni meg száguldozni, de a fenébe is, a városban közlekedni kell, nem sportolni, és igenis vigyázni kell a kiszolgáltatottabb szereplőkre.
A hír: Médiahatósági eljárás egy RTL-es riport miatt. (Az RTL Klub szerint ez beavatkozás a szerkesztői szabadságba.) Egy mondatban: Lassan mondom, hogy azok is értsék, akiknek szól: a Fidesznek kereskedelmi tévé kell, ezt pedig úgy a legegyszerűbb elérniük, ha addig…..
Vendelin 2011.01.04 10:40:17
@gravi_t: te is megsértetted a médiatörvényt, csak még nem tudsz róla
Vendelin 2011.01.04 11:30:52
@gravi_t: simán. Majd a bizottság megmondja, mivel. De az előző hozzászólásod például elég komor hangulatot sugárzott a sok bűntény felsorolásával. Ráadásul valótlanságot állított, mert XY ugyan valóban hamisított, ZY vállalat adót csalt, de az YZ cég nem szegte meg a közbeszerzési szabályokat (teljesen legálisan indult a Fidesz közeli tenderen és jogosan ítélték nekik a tendert). Szóval vigyázz :)
Varánusz Lali-T 2011.01.02 14:40:00
Legyen bármilyen elcsépelt a frázis, aki szelet vet, vihart arat. Fokozottan igaz ez az NMHH-ra, ami személyi összetétele, vezetője, aktuális jogi környezete miatt a legkisebb szélvetésre is minimum tornádóra számíthat. A Tilos rádióval szembeni fellépés utáni…..
Bokros Lajos Hajdú Péternél táncol, Mesterházy Attila bikicsunájt énekel nyugdíjasoknak, Kósa Lajos a Kubatov-listáról magyarázkodik, Schmitt Pál és Ecclestone a Szent Korona kínai másolatáról viccelődnek. Produkciók, melyek nagyon kínosak voltak 2010-ben. 2010-ben sem a magyar…..
Vendelin 2010.12.31 09:40:31
Ön jó néven venné, ha a nappalijába bejönne a szomszéd Pistike távirányítós helikopterével, és lekaszabolná a kristálycsillárt, vagy benyúlna a hűtőbe és megenné a sonkát? Ugye kérdőn nézne? Esetleg akkor is ellenérzései volnának, ha Pistike pár év múlva a kocsiját…..
Vendelin 2010.12.22 15:47:45
@Motordoktor: nem voltam, földem sincs. Ha lenne, biztos adnék nektek belőle, szeretem a motorsportot, de sajnos nincs.

De ha nehéz egyeztetni, és sokan nem adnak, akkor sem illik más földjére menni engedély nélkül.

A sportlövők se járnak a kertedbe, pedig nekik is kevés a lehetőségük.
Vendelin 2010.12.22 15:51:27
@Motordoktor: ennyire nem értek hozzá.
Vendelin 2010.12.22 15:52:47
@Motordoktor: de védelmedbe veszed, aki ezt tette.
@font-face { font-family: "Calibri"; }p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0cm 0cm 10pt; line-height: 115%; font-size: 11pt; font-family: "Times New Roman"; }div.Section1 { page: Section1; }Azért választottam a Borgyógyászatot, mert a honlapjukon azt olvastam, hogy minden héten…..
Vendelin 2010.12.20 22:15:02
A fenti egyetemistafilmet a zenéje miatt kaptam, a Live Large játszik benne. Ám függetlenül attól, hogy miről is szól valójában, minden nézőnek alighanem ugyanaz ugrik be róla: hol szeretkezhetünk Budapesten közterületen illetve a szabadban? Amióta van Sziget, azóta szerintem első…..
Vendelin 2010.12.15 00:17:45
A Nemzeti Egység Házának Kijelölésén – régies szóhasználatban a parlamenti választásokon – korábban soha nem látott egységben indulnak a nemzeti erők, jelentette be ma délelőtt a Semjén Zsolt főkancellár, a Nemzet Másodorbánja. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a…..
Vendelin 2010.12.13 15:23:38
Update: Oké, Nanushkától és Herczeg Zoltántól nem szégyen kikapni, ők mégiscsak értenek hozzá, de az ég szerelmére, Ákos nem győzheti le Mario Andrettit, Emerson Fittipaldit, Ayrton Sennát és Colin Chapmant egyszerre. Vegyük dúsabbra a keveréket, véreim, vagy az autós lobbi…..
Vendelin 2010.12.08 21:03:45
@Vendelin: merthogy tényleg tetszik :) meg a sört is szeretem