Regisztráció Blogot indítok
Adatok
puffatag

0 bejegyzést írt és 1374 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogyan a nárcival való kapcsolat sem sétaüdülés, úgy a vele való szakítás különösen nem az. A szakítás dinamikája minden esetben nagyon hasonló: a kapcsolat korábbi fázisait (istenítés - leértékelés - eldobás) fogod egy gigantikus zip-fájlban egyben megkapni. A dráma forgatókönyve valahogy így fog…..
Magyarország fel szeretné használni szomszédait, együttműködne régiós partnereivel a közös célok elérése érdekében, most éppen a Visegrádi Négyek keretén belül, ugyanakkor elfogadhatatlan nacionalista politikát folytat. Ez a stratégia Trianon óta nem működik, valami…..
puffatag 2013.03.26 01:36:58
@an hero please: what a fuck about you? go to azerbaidzhan and take orbán also
A hvg.hu szokatlanul éles hangvételű publicisztikában vádolja csalással, de legalábbis súlyos tévedéssel a Nézőpont Intézetet. Hogy kinek a szellemi termékéhez van szerencsénk, az sajnos nem derül ki, mivel egyszerűen csak a rovatcímmel, nyüzsiként jegyzi valaki az írást.…..
puffatag 2013.02.16 18:57:53
@Tehetetlen Dodó: és ezzel az 54-gyel kaptak 67 %-ot és szétbasszák az országot... a kétharmados törvényeket európában a jobb és baloldal együttműködésével szavazzák meg
Mondják, hogy ez Mária országa, de lassan nem tudom, hogy a Szűzé-e, avagy Wittneré. Utóbbi pl. azzal indokolt egy parlamenti döntést, hogy hány Isten van szerinte. Néhány napja került napvilágra a jegyzőkönyv arról, miként utasította el a Lectorium…..
Dzsentrik vagyunk. Halhatatlan dzsentrik a 21. században is; szívvel, lélekkel, politikai hovatartozásra való tekintet nélkül. Mindez nagyszerű táptalaj a szépirodalomnak, ám a 22. század fordulóján talán már csak „gazdasági múlt idő” lesz az ország, ha minden így megy…..
puffatag 2013.01.02 18:29:17
@kewcheg: szeremlei, nem szeremey
Azért elég nagy lehet a baj, hogy ha a miniszterelnöknek még karácsony előtt muszáj interjút adnia Hajdú Péternek. Pedig nagy a rohanás, ott a költségvetés, a felsőoktatás átalakítása, a közüzemi díjak ellen harc, meg a diáktüntetések. És valakinek el kell menni még négy…..
Elképzelem, amint Bécsben, egy hangulatos kávéház ajtajában az arra járóknak Herr Viktor Orbán kínálgatja a pocakján lógó hercig kis fehér köténykéjében a Rákóczi túróst és a Kossuth-kiflit, mellette Farkas Flórián aranyzsinóros kékdolmányában és piros…..
puffatag 2012.12.24 19:41:45
@Gogol: bayer zsolt gusztább...igaz, te féreg?
Aczél Endre a Galamuson megjelent, Fiúk, című írásában szenvedélyesen kádáristázza a kormányt – ez még a Kádár-rendszer sztárújságírójának is szíve joga. De hogy egy szerkesztő hogyan engedheti megjelenni a következő, egészen nyilvánvaló és vérlázító…..
puffatag 2012.12.23 11:14:44
@Tamás Csacsicska: ott tévedsz, hogy a fidesz csak ráült az eseményekre... a fidesz a kezdetektől szervezője volt a zavargásoknak... a gonosz törpe életében először beült a fradi b-középbe, majd hetekkel később ez a náci csőcselék ostromolta meg a tv székházát... a záró esemény is meg volt komponálva: 23-án a rendőrség foglalt volt a külföldi delegációk miatt, kérték a törpét, hogy ne az astoriához gyülekezzen stb stb... csak 1 példa még, 23-án 37 telbeszélgetés zajlott ékes ilona és más fideszesek és tomcat közöttolyanokról, hogy a csőcseléklet próbálják az astoriához húzni stb stb
Négymillió magyar létminimum környékén és alatta, Európa-rekord infláció, 28 új adó, 27 százalékos áfa, Dörner nyilas színháza, Horthy-szobrok, Wass-Nyirő-Tormay az alaptantervben, Fekete György, mint kulturpápa, Kerényi Imre festményei, Tokody Ilona alázása, közös…..
puffatag 2012.12.08 16:21:58
@na4: "Nem hibátlan a Fidesz, de még mindig nagyságrendekkel jobb, mint a moslék komcsik." - igazad van, a fidesz a moslék komcsijai mellé (martonyi, járai stb)nácikat is rakott (köteles, bayer stb)
puffatag 2012.12.08 16:24:23
@Meridian74: a jobbikra európai ember nem szavaz, csak félázsiai származék
Ez egy rövid poszt lesz. Egyetlen gondolat, néhány mondatban. Nem az a gond, ha az ízlések nem egyeznek, ha esztétikailag, ideológiailag nem ért egyet valaki valamivel. A gond kurvára az, amikor valaki be akar tiltani valamit, amikor meg akarja mondani, hogy mi a jó és mi nem. A…..
puffatag 2012.12.04 17:29:18
@Hattory Hanzo: inkább: anti-agyam
Olvasói összefoglaló az erősödő kultúrharcról:A parlamenti zsidózás médialeple alatt a Fidesz beteljesíteni látszik az utolsó debreczenijózsefi víziókat is: az új választási törvénnyel keresztülvitték a választási regisztrációt, a kultúrában pedig…..
puffatag 2012.12.04 10:36:27
@kamarti: a pályázatot elbírálók több mint felét vidnyányszky delegálja, nyilván nem ő fog nyerni
puffatag 2012.12.04 10:40:35
@melchi zadok: ezt a roncsországot, amit a fidesz csinált: lebukott a tetű, ennek ellenére folytatja... és mi megyünk el innen, nem ez a gennyláda
puffatag 2012.12.04 10:49:38
@suhaj: azért nem veszik észre, mert a magyarok kb. 90 %-a igy gondolkodik a zsidókról és a cigányokról... a tolvajtörpe 97-ben kezdte a kódolt zsidózást, (ez a kormány idegenszívű, nem a magyarok érdekeit képviseli) azóta többtucatszor zsidózott, jórészt ezért marad mögötte másfél millió ember
Szándékosan félreérteni egy nyelvbotlást – hazugság. Feltűzni a sárga csillagot – az áldozatok emlékének meggyalázása. Nácinak bélyegezni a jobboldal kulturális identitását – gyalázatos kirekesztés. Indokolatlan félelmet kelteni – hideg cinizmus. Antifasiszta tüntetést…..
puffatag 2012.12.02 17:16:50
@Egy igaz ember: évi kb. 1500 millárdot kapunk az eu-tól, hatszor annyit, mint befizetünk... nagyrésze infrastrukturális beruházás, sajnos a törpe haverja (bizonyos simicska) a harmadát ellopja (idén 500 milliárdot kapott megrendelésben, ennek harmadát ellopja túlárazással)
puffatag 2012.12.02 17:20:01
@ob.szerver: a választások előtti 14 napban az összes adat birtokában (kubatov stb) módosítani fognak, akár kétfordulósra stb
A bumeráng lényege az, hogy ha eldobod és nem találsz el vele semmit, akkor visszajön. Na épp ezt csinálta a hajdani rádiósok által alapított Bumeráng magazin is: szart se talált, és visszaszállt a gazdáikhoz, most jelent meg utoljára. Általában ízléstelen dolog örülni annak,…..
puffatag 2012.12.02 07:57:59
@cool: hogy jön ide az mszp? te beteg állat... egyébként a mai napig a népszabó vezet minden statisztikát, úgyhogy hazudtál
Újra fiatalok gyűlnek Bokros Lajos háza elé. Lassan szokásukká válik. Úgy tűnik, komolyan gondolják, hogy visszaszerzik Bokros „ellopott” EP mandátumát. Nem engednek. Sőt, ezúttal már nehéz tüzérséget is alkalmaznak. (Egy lakókocsi formájában.) A most meghirdetett…..
Petrovai László LMP-s képviselő blogján találtunk rá egy érdekes bejegyzésre, amely egy 18. kerülettel foglalkozó Facebook-csoport viselt dolgait boncolgatja: Nincs ez másként a kerület legnagyobb taglétszámot magáénak tudó ‘Tizennyolcadik kerület’…..
puffatag 2012.11.24 19:52:22
@OrangeOrder: féregnari, a poszthoz szólj valamit
Orbán Viktor nem teketóriázott, egy hete kijelentette: „papírunk van arról, hogy a magyar gazdaság jó úton jár." Nos, nincs jó hírünk, mert leszámítva a költségvetési hiány teljesülését – ami szintén nehézkesen, rengeteg megszorítással jön össze – ezt egy adat…..
puffatag 2012.11.16 16:34:23
@dr. Balta$ár: bocs, de bajnai még focistának is jobb, mint a grazi ápoltunk
Egész egyszerűen nincs jobboldali, aki valaha az életben támogatna egy politikai formációt, melyben Gyurcsány vagy Kuncze jelen van. Ha Bajnai Gordon tényleg középre akar politizálni, és tényleg új köztársaságot akar építeni (konszenzusos demokráciával, árokbetemetéssel…..
Mindig érdekes élmény, ha az ember saját bőrén tapasztalhatja meg a politika történéseit. Van, hogy ez vicces formában történik, van, hogy érdekes módon - és van, hogy propaganda képében szivárog be a mindennapjaidba, és az arcodba tolnak valamit, ami már messziről bűzlik. A…..
puffatag 2012.11.11 17:33:29
@tony_romita: tehát a diktatúrákból direkt ide repülő diktatúra-üzemeltetők miatt órák maradnak el az egyetemeken, ez lesz jövőre, te meg tapsikolsz féregke
puffatag 2012.11.11 17:36:07
@sztenke: nem értem a kérdést... én azt mondtam, hogy MOST hódolt be, nem értetted?... valszeg azt sem érted, hogy a baltás kiadása óta kerül minden más megvilágításba
puffatag 2012.11.11 17:37:40
@tony_romita: baltásgeci kuszaszem, nyerjél állami földeket, mint lévay ájtatos törpefeleség
Édesjézus most segíts! Visszajöttek a kommunisták! Egy III/III-as besúgó vezeti őket és elkordonozták magukat a tévészékházban! Hol vagy hősünk, hol vagy ilyenkor mikor a szólít a haza, mert halaszthatatlan harcolni valód lenne a mocskoskomcsik ellen? Végre nem…..
puffatag 2012.11.03 21:03:28
@ormány triktor: havi 1 milláér
November 1-ről 2-re virradó éjszaka a TV székház előtti demonstrációt erőszakkal felszámolta a biztonsági szolgálat. A két ott lévőt kirángatták, a dolgaikat felforgatták, összetörték. A rendőrség csak nézte. Ez a kiváló időzítésű, sunyi eset újabb bizonyítéka az…..
puffatag 2012.11.02 20:54:34
@Carthamus tinctorius: féregapó, csürhe akaratára a köztévének be kell olvasnia bármit?...
akkor most miért nem lehet a köztévében bármilyen ellenzéki véleményt hallani?... akkor a ballib akadályozott, most meg jó a köztévé? te aljas
puffatag 2012.11.02 20:57:00
@Magánvéleményem: arról írsz, hogy a ballib ok nélkül nácizik, nos, szöveged kristálytiszta náci alapvetés
GFG Blog Minden kiderült 2012.10.29 05:28:13
„váratlanul kiderült mi a feladata” (L. Simon László: Váratlanul kiderült)   Van az úgy, hogy egy hét alatt minden kiderül. A múlt héten kiderült, hogy milyen is az erős ember karikatúrája, vagyis milyen, mikor egy gyenge erős embert próbál meg játszani. Kiderült,…..
puffatag 2012.10.29 18:59:22
@Szélmalomharcos: igazad van, svájcban a simicska-nyerges-törpe bermudanadrág van ... tudod, magyarul short
puffatag 2012.10.29 19:01:08
@Ándi bácsi: te ángyi bácsi vagy, aki dokumentálja azt, hogy minden földet a fideSS nyer? te kis kaya ibrahim jolánka
Ma egy hete feszítették keresztre Dorogi Gabit és a Napló stábját a Vastagbőrön a ceglédi Orbán-hakni riport „alulmúlhatatlan” színvonala miatt, amit az avatatlan szemek tényleg egy Obersovszky szintű vizuál-gulyásosztásnak tarthatnak a kereskedelmi nézők szegénysorán…..
Az atlatszo.hu blogot indít az Index platformján, a blog.hu-n, ahol szándékaink szerint rövidebb híreket közlünk és/vagy személyesebb hangvételben írunk majd olyan témákról, amilyenekről az oknyomozó portálon is szoktunk. Első bejegyzésünkben Mong Attila elementáris hatású…..
puffatag 2012.10.20 21:19:55
@quendelapo: mong eddigi tevékenysége nekem is tetszett, ez az írása elképesztően alacsony sz
ínvonalú
Kettős Mérce Az elmúlt egy év 2012.10.19 12:02:27
Az elmúlt 22 évben a magyar politika szép lassan süllyedt le, lehetne sorolni az azóta is feltáratlan korrupciós ügyeket az olajszőkítéstől, a székházeladáson át Tocsik Mártáig. Együtt néztük végig, hogy a politika mindkét oldala hogyan foglalja el a demokratikus…..
puffatag 2012.10.19 16:37:47
@sanyix: soroljad a szoci lopásokat, de ne budaytól meríts, mivel az 1400 ügy 99 százaléka el lett felejtve, ez nettó hazugság volt, ahogy munkáltatóidtól már megszokhattuk... simicska "kaya" lajos "ibrahim eddig 500 milliárdos megrendelést kapott 2 év alatt... cusi 6 évet kapott 50 milláért