Regisztráció Blogot indítok
Adatok
[Index]

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lángoló Gitárok Elhunyt Jon Lord 2012.07.16 21:22:00
71 éves korában elhunyt Jon Lord, a Deep Purple alapító tagja. A zenekar billentyűsénél tavaly augusztusban diagnosztizáltak hasnyálmirigyrákot, mostanáig Ausztráliában kezelték. Lord nevéhez fűződik a brit hard rock zenekar legnagyobb slágerei közül a Smoke on the Water, a Child…..
Negyvennyolc éves korában elhunyt Whitney Houston. Az énekesnő halálhírét képviselője, Kristen Foster jelentette be szombat este, halálának okáról egyelőre nem közöltek részleteket. Az amerikai bulvárportál, a TMZ.com információi szerint Houston egy Los Angeles-i hotelszobában…..
Folytatódik Tom Jones nagysikerű, Praise & Blame elnevezésű turnéja, 2011. november 22-én a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet. Tom Jones 46 éves, meglehetősen intenzív és sikeresnek karriert tud maga mögött, Praise & Blame című legutóbbi albuma egyöntetű…..
Alex Kirst a kaliforniai Cathedral Cityben élt, és itt vesztette életét a napokban, miután egy autó elgázolta. A zenész, aki az éjszakai órákban indult el otthonából, egy út mellett gyalogolt, amikor egy arra közlekedő autó elgázolta, majd fékezés nélkül elhajtott a…..
Amerikai idő szerint tegnap késő délután hozták nyilvánosságra az 53. Grammy-gála jelöltjeit egy eseményen. Az év felfedezettje Bruno Mars hét Grammy-jelölést kapott, a nagy visszatérő Eminem tizet, írja a Variety. Őket követi hat-hat jelöléssel a rapper Jay-Z, a Lady…..