Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fogatlan provokátor (törölt)

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van már legalább 10 éve, hogy a hajnalban Hévízre induló buszon a sofőr röhögve mondta az arcomba: te vagy az egyetlen utas, aki teljes árú jeggyel utazik. Tökig tele volt az Ikarus, szinte kizárólag kemény munkában megőszült idős honfitársainkkal. Rákérdeztem, mennyi a…..
fogatlan provokátor (törölt) 2012.11.23 11:49:13
@t0thl: Kicsinyes és kisstílű? Százmilliárdokról van szó, és nálunk jóval gazdagabb országokban sincs ilyen mértékű (időkorlát nélküli) ingyenes utaztatás.
Olyan érzése van az embernek, mintha fix évfordulós ünnepe lenne a dinnye árának. Ez valami hagyomány itt a Balkán sarkán, hogy a dinnye árának a piaci önszabályozás nem jó, lépten nyomon bele kell beszélnie valakinek. Tavaly szinte napra pontosan ugyanitt tartottunk, a dinnyeár…..
fogatlan provokátor (törölt) 2012.07.23 08:17:58
@emzéperiksz: Mert a hazai termelők megveszik a legolcsóbb magokat, nincs fajtanemesítés mert az is pénzbe kerül.
fogatlan provokátor (törölt) 2012.07.23 08:31:34
@VT Man: Nem lehet azt tudni biztosan hogy honnan származik. Manapság az útszéli árusok is a nagybaniról hoznak mindent. Akik a házuk előtti kiasasztalokról, szintén!
Van egy ismerősöm, nevezzük Móninak, aki szerint minden troli az ördögtől ellen való szerkezet, és tervei szerint amint meghódítja a Földet, ez lesz az első, amit elpusztít. Ugyanis ha egy troli lerohad, akkor utána az összes lerohad, ez pedig állítólag gyakran előfordul a…..
A Fidesz elnökségének döntése értelmében szinte biztosan Áder János lesz Schmitt Pál utóda. Most nem akarunk azon lamentálni, hogy mennyire lesz pártok feletti, ha kb. öt évet dolgozott a politikán kívül és huszonkettőt Fidesz képviselőként. Legalábbis félő, hogy Schmitthez…..
comment:com Giccsfaktor 2011.12.19 15:00:00
Háromórás profi műsor volt az X-Faktor döntője, unatkozással, sok-sok lassú és érzelmes dallal, részben elfelejtett győztessel. Nő nem nyerhetett, Jason Statham húzta be a döntőt. Bónusz: az RTL sajnos elárulta, mit gondol a hőseiről. Két, korábban már RTL-es műsorokban…..
fogatlan provokátor (törölt) 2011.12.20 01:55:31
@Patreides: Zámbó Jimmy az akkoriban frissen kialakult lecsúszott rétegnek lett az egyedüli bálványa. Koós, Korda, Záray-Vámosi stb. megöregedtek, a fiatalok pedig nem a hagyományos tánczenei vonalon nyomultak.
Szörényi mellett ott volt jóképűnek Bródy, Illés Lajos vagy Pásztori Zoltán, mindamellett a korabeli kínálat legjobb énekese és gitárosa volt, ami azért kompenzálta a külcsínt.
A közterületépítés első és második főtétele szerint: 1. Plázaépítés nélkül nem újul meg közlekedési csomópont. 2. A megújulás nagysága egyenes arányban áll a pláza nagyságával.  A Köki például nagyon megújul, így oda nagyon nagy bevásárlóközpont épül. Ahol…..
HamPLÓ City lights, még mindig 2011.04.08 18:00:00
Tudom, hogy sokak szerint pazarlás, mások szerint meg eleve csak az lehet szép, ami régi, de az utóbbi években egyre világosabb lett a budapesti éjszaka, és nem csak a műemlékek kivilágítása miatt. Persze régen is volt sok neonreklám (méghozzá milyen jópofák!), de biztos nem…..
Az NMHH Médiatanácsa hivatalos blogján tette közzé a közszolgálati médiakódexről folytatott társadalmi egyeztetés eredményét, ami tömören annyi, hogy több értéket a közszolgálati tévébe! Pedig ugye már évek óta az az MTV szlogenje, hogy értéket közvetítenek. A vázlatos…..
Evidens, hogy városi közlekedéshez ideális az öreg, leharcolt autó, azt valahogy nem sajnálja az ember. Aztán ki tudja, mikor jön kapóra a tény, hogy egy hátsó sárvédőív olcsóbb, mint a helyszíni bírság. Emberünk megoldotta, nem éppen szakszerűen, de kétségkívül…..
fogatlan provokátor (törölt) 2011.02.09 18:39:19
@horvatht: talán mert bizonyos kerékméretig tudják csak rárakni?
hogyvolt VV4 - 4X09 2010.12.23 11:50:00
Nem elég, hogy Lilu méteres műszempillákkal és kékeslila sminkkel büntet, Gombika énekel, ajajj, erős kezdés. Olivér szerint Gombi hisztériás rohama sok volt, és érted, krokodilkönnyekkel bömbölni, hát férfiak vagyunk. Megjegyzem ananászt őrizgetni, ebből oltárt csinálni,…..
Ön jó néven venné, ha a nappalijába bejönne a szomszéd Pistike távirányítós helikopterével, és lekaszabolná a kristálycsillárt, vagy benyúlna a hűtőbe és megenné a sonkát? Ugye kérdőn nézne? Esetleg akkor is ellenérzései volnának, ha Pistike pár év múlva a kocsiját…..
Idén is megvolt az éves áprilisi Weissenkirchen-túra, igaz, a sorozatos lemondások miatt végül úgy nézett ki, hogy a tavalyi tizenhárom helyett csak három motorral megyünk. Aztán lett belőle kettő. Meg egy autó. Sebaj, kell néha ilyen is, nyugis, kedves, háromnapos motorozás lett…..
A sebesség oltára Sok a cipzár 2010.04.24 06:30:00
Egy év alatt nem lett öregember-szaga, pedig már ideje lenne kimosni Hit, felfogás, tapasztalat, meg ezer egyéb szempont kérdése, ki milyen motorosruhát vesz. Órákon át el lehetne vitatkozni előnyökről és hátrányokról – nagy szerencse, hogy még sose csöppentem ilyen…..
Éveken kellett elnézést kérnünk az elhunyt festőművészek és karmesterek rajongóitól, amiért valamikor az ezredfordulón Klassz lett a Kultúra rovat gyanúsan magas kultúrával foglalkozó szekciójának a neve. Merthogy a művészek halálhírét mindig itt közöltük, és a netes…..
fogatlan provokátor (törölt) 2010.04.15 17:40:58
@nyekk: ha megnézted a videót, akkor süket vagy, ha nem akkor meg csak egy "jólértesült" kommentelő, aki többet írkál, mint olvas. KÉT jó cipője volt, amiből valószínű neked egy sincs!
(a Deichmann, Leonardo-nál vásároltak azok nem azok)
A kis Polskitól a nagy Mercedesig ível autóim kronológiája. Fejlődéstörténet-e ez? Igen, de olyan furcsa, faramuci, kelet-európai módra: a legújabb autóm ugyanis idősebb, mint a legrégebbi lenne – ha nem bontották volna már rég alkatrészeire. Előre szólok, hogy sehol egy…..
Véget ért az MTV első választási bemutatkozója, a Magyarország választ 2010 interjúsorozata az országos listát állító partok vezetőivel. Azt leszámítva, hogy a köztévé választási igazgatójává kinevezett Dobos Menyhért nagy igyekezetében kétszer akarta szerepeltetni a…..
András nem mindennapi módját választotta a KRESZ betartatásának. Egy ideig türelmesen várt a zebrán, hátha lesz valaki, aki végre betartja a szabályt és megáll, hogy átengedje őt. Aztán megunta és tüzet nyitott. Vagyis havat. Tegnap este fél hat környékén gyalog próbáltam…..
fogatlan provokátor (törölt) 2009.12.30 01:37:19
fogatlan provokátor (törölt) 2009.12.30 10:16:23
@aachi2: anyám nevében köszönöm az értelmes hsz-t.
Számtalanszor tapasztalom, gyalogos megáll, konvoj előtte, megunja lelép, pedig már csak 1 vagy 2 autót kellett volna elengednie. Én hasonló helyzetben, ha már addig vártam, elengedem az utolsó(ka)t is. Másodpercekről van szó csupán, és ennyivel is kímélem a környezetem, hiszen jobban szennyezi a levegőt az az autó, ami lefékez és újraindul!
A konkrét helyszinen sincs folyamatos kocsisor, át lehet ott kelni hógolyózás nélkül is. Figyelmetlen autósok meg mindig lesznek, gyalogosokból meg még több. Épp a havas reggelen 2 gyalogost is agyongázoltak a BKV járművek, mert nincsenek tisztában alapvető szabályokkal, fizikai törvényszerűségekkel.
Mármint utoljára holnap közlekedik a nyári szombatonként és vasárnaponként járó nosztalgia-UV-szerelvény a Hűvösvölgy és Kamaraerdő között. A BKV augusztus 15-én vezette be ezt a szolgáltatást, és nagy-nagy öröm, mert áttörés. Noha Lisszabontól Prágáig sok nagyvárosban…..
fogatlan provokátor (törölt) 2009.09.27 08:03:27
@erminavet: köszönöm a BKV nevében az ingyenreklámot - ráfér. Az kommentelők nevében pedig az őszinte, kendőzetlen minősítést. Magam részéről kerülni fogom ezt a blogot. Miért támogatnám egyetlen kattintással, egyetlen fillérrel is, azt aki nem tiszteli a látogatóit?
Dóra kapta ezt a üvegvisszaváltónak álcázot számlát, ami bizonyára kellemes perceket szerezhetett a taxisnak is: Egy külföldi kollégánk a tegnapi napon számolt el taxi számláival a pénzügyön, és a kupacban erre a gyöngyszemre bukkantuk. Nem is sejtette szegény, hogy milyen…..
Szabolcs szerencsére igazi öntudatos strandoló, aki előtt a Homár nyilvánosan meglengeti médiamunkásbőr süvegét, amiért nem hagyta annyiban, hogy a Dagályon olyan hangosan bömböltetik az elviselhetetlen zenét és reklámokat, hogy a szomszédja szavát sem értette már, nem…..
Budapesttel az utóbbi időben egyre több problémája van az itt élők egy részének. Minden nyáron dübörög a Sziget, egyesek este 10 után szórakozni merészelnek a belvárosban, egyre több utcát bontanak fel hogy aztán átadják őket a rohadék bringásoknak és a gyalogosoknak,…..
Pár hónappal ezelőtt Bakács Tibor nevének sima említésével többnapos dührohamot lehetett belőlem kiváltani, és ehhez még idézni sem kellett tőle semmit. Nem kedveltem annyira, na. A kiugrott alkesz kispapot idéző kereszténysége, meg a fülénél fogva előráncigált…..
A Promontor által jelenséggel én még középiskolás koromban (réges-régen egy messzi-messzi galaxisban) találkoztam, amikor még rákényszerültem a BKV kitűnő szolgáltatásainak igénybevételére és minden nap csúcsforgalomban tötymörögtem az Alacska buszon a gyáli úti…..
Elképesztő, meghökkentő véget ért Varga László kálváriája az autópályakezelővel: ahelyett, hogy még nagyobbat rúgtak volna belé, a cég bocsánatot kért tőle, belső vizsgálat indult, sőt a vétkes alkalmazottak saját pénzből vettek neki ajándékba egy éves…..