Regisztráció Blogot indítok
Adatok
krcsirke

5 bejegyzést írt és 259 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok. A Filmbarátok Podcastben már megemlítettem, de a rend kedvéért ide is kiírom, nehogy valaki keresse majd hajnalban.Idén jó 20 év után először nem fogom nézni az Oscar gálát és egy 2011 óta fennálló hagyományt szakítok meg ezzel, mert azóta csináltam mindig az élőblogolást is. Mindig…..
Három héttel ezelőtt foglalkoztunk egy Gallup-felméréssel, amelyben a közvéleménykutató-intézet munkatársai 66 ország lakosságát reprezentáló mintát kérdeztek meg arról, hogy a hat legnagyobb katonai hatalom közül melyiket választanák katonai szövetségesnek egy fegyveres konfliktus esetén. Most egy…..
krcsirke 2018.09.16 18:06:27
Idén lesz a nyolcadik alkalommal, hogy írásosan követem végig az Oscar gála fejleményeit. Remélhetően idén is sokan velem tartanak és leadják saját kommentárjukat is a hozzászólásoknál. Itt a tavalyi élőblogolás, ha valaki kérne egy referenciát. Jimmy Kimmel visszatér műsorvezetőként, aminek…..
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
  Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogy fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Tattararaaam, eredményhirdetés kövekezik. Múlt héten ugye volt egy Vakondok 4 nyereményjáték, amin erre a kiváló dokumentumfilmre lehetett páros belépőket nyerni. Egy játékcímet lehetett beküldeni, amihez a lenti kép volt a nyom. A hat screenshotrészlet játékainak kezdőbetűit kellett összeszedni,…..
krcsirke 2017.03.20 17:31:45
Idén lesz hetedik alkalommal, hogy veletek együtt végigblogolkodom a leghíresebb filmátadót. A recept ezúttal sem változik, brutál sebességben frissítgetem ezt a bejegyzést itten úgy 2 órától, remélem idén is minél többen lesztek jelen. Reklámszünetekben mindig átfutom amit ti is írtok és a…..
Soha nem voltam ellene a használt ruha vásárlásnak és sokat spórolhatunk, ha ügyesen kutatunk, ráadásul egész kis bibliája van már a hatékony turkálásnak is, szóval alapjában véve jó dolog, de az online térben való turizásban van még mit fejlődnünk!   Ritkán nyílik ki a mogyoró a zsebemben, de…..
krcsirke 2017.02.11 19:16:23
@Samantha fox: "Harmadik: hozzászólás. Saját bejegyzéséhez hozzászól: tesz egy pontot.De naponta 5x. CsK ennyi ami bosszant. " Ezt úgy hívják bump, "magyarul" up-olás, tehát mivel valaki hozzáírt a bejegyzéséhez újra előre kerül a csoportban. Pár hirdető oldalon ez pénzbe kerül, hisz így mindig a ő hirdetése előre kerül. Egyszóval, magának teszi jót.
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogy fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
krcsirke 2017.02.08 00:41:04
@glezmen: Famicom Wars? Talán egy fekete kazin még valahol meglehet nekem famiclone-ra :D De ilyen a Nobunagu sorozat www.youtube.com/watch?v=JwSuXFSAE1I , igaz a legújabb részük PC-re is remek. Futottak még nálam a Desert Commander és a Panzer General PS1-en :D Utóbbi elég jónak sikerült szerintem.
krcsirke 2017.02.08 00:42:25
@krcsirke: *Nobunaga, este van.
2011 decemberében a TV2 és a Comment:com indított egy közös formátumpályázatot, azaz becsatlakoztunk a Pro7Sat1 akkor már évek óta működő, egész Európát lefedő műsorötlet-versenyébe, aminek során olyan tévés ötleteket, formátumokat kerestünk, amiket megvalósítva valami…..
Sok szempontból rendhagyó az eheti podcastadás, például azért, mert televágtam zenékkel, és azért is, mert két vendégünk közül az egyik csak az adás felénél kapcsolódik be a beszélgetésbe. Hogy egész pontosan idézzem őt: az a tetves, nyüves, nyálán nyafott, telibe rakott, félpályásan lezárt,…..
krcsirke 2016.12.14 17:03:48
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogy fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Néha jó, ha az ember éber, vagy ha mégsem, a kollégái szólnak, hogy te, most kapcsolj az M1-re, a Ma Estében megoldották a Teréz körúti robbantás okait.  A virtuális avatárok tehetnek mindenről. Hogy azok mik, teszi fel a kérdést magának az ember, hát kérem szépen a valóságtól alig vagy nehezen…..
Legalábbis a Loveantiques.com szerint, ami egy régiségekkel foglalkozó oldal, és elvileg szakértők állítják össze a listáit. Teljesnek semmiképpen nem mondanám a gyűjtésüket, mert bár több platformon is csináltak tízes listát, kizárólag régi konzolokkal foglalkoztak. Az összesített tízes lista így…..
Régi gémereknek ismerős lehet a Hewson Consultants neve: a brit Andrew Hewson által alapított kiadó a nyolcvanas évek egyik legfontosabb cége volt, nagyon jó érzékkel találta meg és karolta fel azokat a fejlesztőket, akik a C64 és később az Amiga határait feszegető játékokat készítettek. A Hewson…..
Ezzel a kis videóválogatással emlékezünk meg a kezdődő EB alkalmából a focijátékokról, amelyek már a hetvenes évek végén felütötték a fejüket a korabeli konzolokon. Több foci-menedzser és asztalifoci-szimulátor, illetve focis ügyességi játék készült, de az alábbi videók természetesen a normál…..
Ma írtuk meg az Indexen, hogy az MTVA úgy alkudozik az idei Európa-bajnokság közvetítései jogairól a rendezvényszervezőkkel, mintha csak a piacon lenne. Például az UEFA által előírt 500 eurós díj helyett egy magyar fesztiváltól alapból 3 millió forintot kért az EB-meccsek kivetítős közvetítéséért,…..
Pénteken berúgta az ajtót az új Doom, és ahhoz képest, hogy voltak aggályok, az első hírek szerint egész jó lett a single player mód. Mi is nagyban teszteljük az Indexre, de az IDDQD-n inkább retrózunk kicsit. Nem lehet elégszer elmondani, hogy a Doom és a Doom II mekkora jó játékok voltak (és…..
IDDQD Vége a Lionheadnek 2016.04.30 21:41:53
Most már hivatalos, amit másfél hónapja lehetett sejteni: bezárt a Lionhead Studios, sőt már a honlapja sem működik. Március elején a Microsoft a Fable Legends lelövését és a stúdió bezárását javasolta, de az akkori közleményből úgy tűnhetett, hogy van még remény a folytatásra. Mint kiderült, az…..
Egy easter egg sokáig rejtve maradhat a játékosok előtt, akár évekig - a Halóban is volt egy, ami csak hét év után derült ki -, de a Puch-Out!! 29 év után felfedezett rejtett mókája valószínűleg rekord ebben a kategóriában. A játék nálunk kevésbé ismert, de Amerikában és Japánban…..
krcsirke 2016.04.15 09:39:10
@Ezo T. Erika: És te? Ez egy összefoglaló volt az élő adásnak, valahol torrenten biztos fenn van a teljes, de youtubeon nem találom, lényeg az volt, számolták és mondták neki mikor üssön, egy szóval tudhattak erről. Máskülönben nem akkor szóltak volna. Fentebb is említve van a 2009-es dátum, hogy említve volt, így biztos tudtak már akkor sőt előtte is. Csak egyszerűen most ért át ide, foglalta valaki össze videóban.
Napok óta meg akarom írni, amit az Eurogameren találtam, mert annyira zseniális, és most végre eljött az ideje. Történt, hogy egy SethBling nevű Twitch- és YouTube-júzer addig hekkelte a Super Mario Worldöt, amíg egy Flappy Bird-játékot nem csinált belőle. Ez önmagában még nem…..
A TV2-nél úgy gondolták, hogy április 1 ide vagy oda, a pénteki nap pont jó lesz megtizedelni az állományt, jön a hétvége, hétfőre mindenki elfelejti, hogy ma már a negyedik alkalmazottat rúgják ki a csatornától. Az első fej Kárász Róberté volt, őt három óra körül hívták be Kökény-Szalai Vivien…..
Már a sokadik éve blogolom végig a ti társaságotokban a hajnali Oscar gálát. Idén ráadásul magyar vonatkozása is van a dolognak, mert ősidők óta először izgulhatunk egy magyar díjnak a legjobb külföldi film kategóriájában. Jó lenne elmondani, hogy "Hát igen unokácskám, én ezt anno élőben láttam!…..
krcsirke 2016.02.29 01:40:28
@KoleraHuN: Duna ls eredeti nyelv opció játszik? Én éppen winen nézem MindigTv appal, ott lehet váltani hangsávok közt, elindítod az adást, jobb klikk és ott is van.
krcsirke 2016.02.29 02:29:11
Megint eltelt két hét, itt az újabb Checkpoint Mini (plusz egy cikkecske is a tárgyalt játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor elolvasnak). A 14. adásra rendelt klasszikus idén 25 éves, és meg is jelent a napokban egy újabb része - igen, a…..