Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hudák János

14 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az LMP csepeli szervezete a Csepeli Munkásotthonban (1215 Bp. Árpád u. 1. 205-ös terem) tartja következő rendezvényét. Időpont 2012 október 25. 18 óra Mostani alkalmunk témája a fideszes városvezetés elmúlt két évének értékelése. -Költségvetési hiány csökkentése -…..
..
SZÓLJ HOZZÁ! LMP klub a Rákóczi Kert Civil és Közösségi Házban Időpont: 2012 szeptember 25. 18 óra Cím: 1212 Budapest, Rákóczi tér 34. témáink: -részönkormányzatok, részvételi költségvetés Csepelen -beszámoló az önkormányzatban végzett munkáról -lakosság által…..
Legjobb az a hulladék, amit meg sem termelünk. A fenti mondat lehetne a mottója az LMP csepeli szervezete által augusztus 6-8-ig megrendezett Ökonapközi programnak, melyet a királymajori nagy játszótér mellett tartottunk. Három délután erejéig a környezet védelme, a…..
Scheiring Gábor, a Lehet Más a Politika országgyűlési képviselője Csepelen ismertette az LMP “Adó-rendszerváltást!” programját. Központi problémaként tételezte, hogy az egykulcsos adórendszer nem generál növekedést, az átlagkeresetűek és az alacsony jövedelműek…..
Scheiring Gábor Csepelen! (Időpont: 2012. június 18., 9 óra. Helyszín: a csepeli önkormányzat épülete előtt, 1211 Bp., Szent Imre tér 10.)   Az LMP országgyűlési képviselője, gazdaságpolitikusa nyilvános fórumra hívja a kerület lakóit és a sajtó képviselőit. Téma:…..
Szerdán volt szerencsém végigülni a csepeli képviselő testület ellenzék által kezdeményezett rendkívüli ülését, melyen a fő napirendi pont a Fasang Árpád Zeneiskola átvilágításának ügye volt. Ugyanis, mint kiderült, az önkormányzat még februárban megbízást adott az…..
Reménytelen helyzetből is lehet nyerni – Újra védetté nyilvánították a Tamariska-dombot Országos jelentőségű védett területté nyilvánítják a csepeli Tamariska-dombot – jelentette be ma Fazekas Sándor a területen. Örömteli hír ez azután, hogy a Fővárosi…..
Zöld Csepel Mi is szedtük! 2011.05.24 06:02:00
Mi is szedtük! Néhány fős "különítményével" az LMP csepeli szervezete is részt vett a szombati Te szedd! szemétgyűjtési akción. Amit én személy szerint jó kezdeményezésnek tartok, hiszen támogatandó a cél (az illegális hulladéklerakók felszámolása,…..
Zöld Csepel Vicces vagy szomorú? 2011.03.30 08:10:00
Ma Csepel Pénzügyi és Ellenőrzési Bizottságának ülésén voltam külsős tagként. Kezdéskor derült ki, hogy ma kellene döntenünk egy új előterjesztésről, melynek már a címe sem rövid: Beszámoló a Csevak Zrt. 2010. évi üzleti tervének teljesítéséről, valamint javaslat…..
Ismét csak sajnálkozásunknak adhatunk hangot a legutóbbi testületi ülés kapcsán. Az LMP-nek ismét voltak olyan konstruktív előterjesztései, amelyek a kerületi lakosok környezettudatosságának növelését és a fenntarthatóság elveinek való megfelelést segíthették volna elő. A…..