Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adgis

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nyelv, a kommunikáció alapvetően határozza meg nem csak a mindennapjainkat, hanem az önbecsülésünket is. Márpedig ha ez a „szuperfegyver” nem, vagy csak korlátozott hatékonysággal működik, akkor nagyon gyorsan ijesztő változásokon mehet át a személyiségünk is, miként ezt…..
adgis 2017.01.14 09:49:36
@hajráargentína: Reszben egyet ertek, sok mulik az elhatarozason, elszantsagon, de velemenyem szerint a problema elsosorban szemelyisegfuggo.
Ahogy korabban irtam, ha szakmabeli munkat vallal a poszt iroja, akkor akar meg meg is szunhet ez a gond, de a maganeletben jo esellyel megmaradhat. Nalam a munkahelyen ez igazabol nem volt problema. A privat eletben viszont valakivel kommunikalsz megprobal besaccolni, hogy eldontse megvan-e a szimpatia vagy sem. Es ha a nyelv miatt rosszul saccol be, akkor eleg kicsi lesz az eselye, hogy hasonlo tipusu emberekbol alakuljon ki a barati kor, akikkel tenyleg jol erzed magad. Ez par ev kulfoldi elet utan legtobbszor nem gond. De mondjuk 5 vagy meg tobb utan mar igen. Emiatt a kornyezeztemben valaki 20 ev utan latja most ugy, hogy vissza kell koltoznie Mo-ra. De mint irtam valakit meg ez nem zavar.