Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dog.of.Light

1 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Holnapra sajtótájékoztatót hívok össze. El fogom mondani, hogyan értékelem meggyanúsításomat, és azt is, hogy mit fogok tenni. Teszem a dolgom. No pasaran!" – írja Gyurcsány Ferenc, utalva a spanyol polgárháború idején híressé vált antifasiszta jelmondatra.…..
Népiskola 32 kötelező óra 2011.04.29 16:31:00
 Most kiderül, hogy a pedagógusokkal valóban mindent meg lehet-e csinálni. A béremelési ígéretekés a mesebeli életpályamodell mára brutális óraszámemeléssé változott. Ez tovább rontja a tanári munka minőségét és a pálya vonzerejét. Csak annak éri meg…..
Két nagy projekt is fut a hétvégén majd a teljes közmédiában. Azt, hogy a Duna TV, az MTV és a Magyar Rádió is kiemelten foglalkozik majd a trónörökös esküvőjével, már megírtuk, de akkor még nem állt össze kép. Mármint hogy a non stop közszolgálati bulvárparádét…..
"A megújulás újjászületés, a megújulás küzdelem, a megújulás küldetés." Miniszterelnökünk beszédírói éppenséggel ezúttal sem hazudtolták meg magukat: az idén is jócskán hozzájárultak a magyar nyelvű politikai bullshit-generátorok szöveggyűjteményeihez.…..
1. Amikor beköltözöl, ne állj meg félúton! Bármit, ahogy csak lógva/ott/úgy hagysz, hogy majd lesz vele valami, később majd kitalálod a helyét - az úgy marad. A számítógéped zsinórjai pont a szoba közepén fognak keresztülfutni, az az egy doboz pont azon a polcon fog…..
Halastou elrontotta a mókát, most ki fogja így azt hinni, hogy a "díjnullázó" a legolcsóbb csomag a Raiffeisennél?Emlékeztek a reklámra, amikor 3 csaj mindenre rápecsétel egy nullást, hogy "miért nem nulla forint"? Ez harangozta be a Raiffeisen Bank díjnullázó…..
Ha Mariel Clayton amatőr fotóst kérdeznénk, a válasz egyértelműen Barbie lenne. Saját elmondása szerint nem tudja megmagyarázni, hogyan működik az elméje, vagy hogy miért ezek a gondolatok és képek jelennek meg a fejében. Jóhiszeműen inkább azt mondom, hogy így akar ismertséget…..
Remek dolog, hogy Süveges Gergő, az m2 intendánsa blogol, ráadásul a blog.hu-n, így első kézből lehet megtudni egy rakás belsős infót a köztévé átalakításáról. A legfrissebb posztból többek között az derül ki, hogy Süveges át szeretné keresztelni az általános…..
Dog.of.Light 2011.01.26 17:21:32
@Árkászati Hadimérnökség: LOOOOOL, "OVi TV", OTT A PONT, MINDENT VISZ =)))))))))))))))))))))
Dog.of.Light 2011.01.26 17:28:54
@parlamentarista: jaja bizony. lehet hogy a tetszhalott nemzeti audiovizuálist kéne megválogatva feltolni vhová, akár egy saját szerverre. szerintem a digitalizálásért számlázhattak annyit anno -- ha igen, és ha használható felbontásban / formátumban van a cucc, akkor talán lehetne belőle válogatni és erre a készletre rátolni egy kereshető adatbázist meg vmi jópofa GUIt. reklámmal. ott ülnek az aranybányán és észre se veszik. állítom, hogy csiliárdokat lehetn keresni a reklámbevételekből -- a fizetőképes rétegek sztem már rég a neten nézik a barátok köztöt is, és a reklámokat ezekre a célcsoportokra érdemes szórni. jelzem, hogy amig a TV piacon olyan versen yvan mint egy piranha medencében, a neten továbbra sincs versenyképes gyermekportál.
Dog.of.Light 2011.01.26 17:19:38
@Parasite: Ja és egy időben ott volt még a BeBe TV is, amire főként alternatív értelmiségiek chill-outoltak esténként, állítólag spangli mellé csúcs volt.
Rövid leírás a mai videónkról: gitáros borzasztóan szólózik, és ezért megrovást kap az énekestől egy pofon formájában. A basszusgitáros csak próbálkozik...
A commentcom úgy tudja, hogy január 17-én reggel Csűrös Csilla vezeti a Kossuth rádióban a 180 percet. Ebből a műsorból függesztették fel a médiatörvény ellen élő adásban egyperces hallgatással tiltakozó Mong Attila műsorvezetőt.Meg nem erősített információink szerint…..
A Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság december 13-én levelet küldött a Tilos Rádiónak, mivel (uramisten) a rádió korhatárra való figyelmeztetés nélkül játszott egy Ice-T számot. A kurva életbe, a köcsög amcsi rappernek nem mocskos a szája?! "A zeneszámokban angol…..
Dog.of.Light 2010.12.31 10:04:38
@Ebzon: hát mondjuk a horrort se nagyon értem -- annyi sok borzalom van a világban amúgy is, minek ehhez még plusszban generálni. .. de ami a reppereket illeti, ha egy lakatlan szigeten lövöldöznének lyukakat egymása, senkit se zavarna, engem se. mondjuk így se zavar mert elkapcsolok. csak azok a fiatalok, akik még vevők a céltalan erőszakra, és esetleg tényleg lövöldöznek az apu pisztolyával az iskolában, azokat sajnálom. meg akiket lelőnek, azokat is.
Fénykutya Pacsi 2010.11.17 22:31:00
Kutyagolunk a fény felé, nap mint nap. Hol falkában, hol kóbor ebként, hogy magányos farkasként. Néha leülünk vakarózni, mert már kilóg a nyelvünk. Ez egy ilyen vakarózós blog...