Regisztráció Blogot indítok
Adatok
medbali

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Péceli Gabi pazarul beállította a futóművet A Cougar majdnem kész, és erről nemrégiben kaptam egy papírt is a Vas megyei rendőrkapitányságtól: 70 helyett 97 km/h-val mentem vele az M1-M7 közös bevezetőjén. Nem emlékszem konkrétan a helyre, hogy arrafelé hol a francban van 70-es…..
A Totalcar TV nyári, szezonzáró műsorára nagyon büszkék vagyunk, így is engedjük a nagyvilágba: a gyermek felnőtt, elengedtük a kezét. Képi világunkat az OMG Visuals zseniális munkatársai (nem mellesleg kitűnő cimboráink) vették kezelésbe és sokszor mi is csak néztünk, mint…..
Három év és kb. hárommillió forint kellett, hogy a Cougar vezetési élménye elérje azt a szintet, ami kicsivel a vételi állapot felett van. Nehéz összehasonlítani Csikós Puchjával, amiről 2006-ban írta ezt a posztot, és azóta belement egy-két százezer, de ugyanúgy néz ki, mint…..
Kedves Robi, tisztelt egybegyűltek! A korábbi nagy sikerre való tekintettel újból a gépteremből jelentkezem. Majd’ egy hónap telt el azóta, hogy bő lére eresztett életjelet adtam magamról. Azóta sok minden történt.Az országot leminősítették, a gázolaj literje 430 forint…..
Szervusz Winkli! Megjött a sperr is, a jövő héten fogom elhozni. A jövő hét végére, esetleg az az után következő hét elejére szerintem újból annyi kalandot átélünk majd, hogy megint írok neked egy posztot. :) Sabc a grafomán autószerelő ..
medbali 2011.10.30 06:35:16
@nem kéne...: Hát az egy dolog hogy kint az Usa-ban ennyi, de hosszú ám az út kis hazánkig. Hacsak nem konténerrel jön, akkor több mint duplája, közel triplát mondanék mire hazaér. Nagy csomag ergo drága postaköltség, nagy csomag ergo itthon nem megy át vámon az tuti, vám+áfa a szállítási költséggel megnövelt árra. Nos nekem ez a leömlő konkrétan 68e HUF-ba fájt haza hivatalosan megrendelve.
Most már persze van saját vonalam és saját magam intézem a cuccaim sokkal-sokkal olcsóbban, de akkor épp nem volt, elég drága is lett, főleg úgy hogy nem fogom felhasználni. Illetve de, most olvasom hogy valaki kirakná dísznek a garázsba, nos ez is fali dísz lesz :)))))
medbali 2011.10.30 15:51:46
@midnight se: Hát usa-ban nem most kezdődött a tuning őrület.
Gondolhatod hogy erre már mekkora iparág fejlődött ki azóta.
Nem készülök semmi extrával. A Cougar motorját a Last Barons rendberakta, előtte se ment rosszul, de most lement a fogyasztás 16 literre. Persze még egyszer azért GPS-szel is rámérek, mert az új váltó miatt kicsit többet csal a műszer, de a legutóbbi Belsőség találkozó…..
medbali 2011.09.02 00:27:13
@visszakettopadlogaz: Egy hófehér Eliminator clone lesz belőle. Jelenleg még darabokban.
Köszi a jókívánságokat, neked is hasonló jókat a kocsidhoz :)
A belseje már igazán nem olyan vészes ha minden más rendben van rajta.
medbali 2011.09.02 00:29:37
@visszakettopadlogaz: Áááá, akkor könnyű neked. Csak egy kicsit autóznod kell ha cucc kell a kocsidhoz. De irigyellek :)
Pistike, a brit halottaskocsi-ipar szerelmese intézte a Cougar alkatrészeit, a Last Baronsnál hetek óta a csomagra várnak. Még mindig nem jött meg, én pedig szisztematikusan nyomasztom őket: a rendelés óta már a harmadik olyan csomagot vittem ki a hétvégén, amit én rendeltem…..
medbali 2010.11.19 08:50:29
@Winkler Róbert:
Hát Robikám ezzel nagyon vitatkoznék... Barokkos forma a fekete acélfelnihez dogdish-sel ???
Akkor nézd meg ezt.
www.scottalesinc.com/items/1968_cougar_gt/
Számomra a legtutibb Cougar amit valaha láttam. Ha élsz halsz ezért a kombóért akkor csináld meg. Ha nem adtam volna el anno ezt a Cougar-t a KesMustang-nak akkor ezt csináltam volna belőle.
A mostani kocsimra ugyan ezt tettem és hidd el, állat, nem kicsit,nagyon :)
Majd meglátod ha elviszem kölyökékhez.