Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nevetséges vagy winkler (törölt)

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Kedves, integető barmok 2010.11.17 06:50:58
Tényleg jó emberek, akiket nem akarnék megbántani. De muszáj, mert egyre rövidebbek a nappalok. Vélemények az azonos című írásunkról...
Nevetséges vagy winkler (törölt) 2010.11.17 20:47:37
Khmm, asszem itt lenne az ideje egy "faszkártya vagy pap tibi" nick-nek.

Tudom, hogy miért vagyok itt meg ilyenek, de elszomorító a TC alakulása. Persze ez biztos egy hosszú folyamat, mert amikor én elkezdtem olvasgatni TC-t akkor is volt egy csomó hsz, amik arról szóltak, hogy mekkora fos lett az egész és most olvasták utoljára, stb.

Ekkor nekem még nagyon szimpatikus volt és tetszett és fogalmam sem lehetett, hogy ezek alatt mit értenek a hozzászólók. Mára odáig fajult a dolog, hogy már ilyen nick-eket is kellett gyártanom a sok moderálás miatt. ;)

Ha őszinte akarok lenni akkor:

1. winkler egy nagyképű fasz, nem egy műszaki beállítottságú ember, csak arról tud írni, hogy mit birtokol, mit vett és azt mennyiért és úgy összességében ezt a "bizonyítós" stílust képviseli. Nyilván a két centis kis pöcsét kompenzálja. :)

2. ohmm, aki időnként ír egy-két jópofát, de általában csak mindent jobban tud másoknál és rendszeresen és előszeretettel kommentel ostobaságokat/személyeskedik/okoskodik/sérteget bármelyik TC cikkíró posztjához(mint a hozzászólók általában, de neki ennél több eszének kéne lennie és inkább nem írni semmit) Ez az okosabb maradt volna, ha csöndben marad esete.

3. csikós mester, aki szintén egy frusztrált csókává lett(talán a ponton?), mint az kiderülhetett a robogós posztjánál, ahol ócska paraszt módján trógerkedik valamelyik olvasójával, aki csak az idejét rabolja, meg plusz munkát csinál neki, stb. Pedig a ponton sztorinál milyen jól jöttek ugyanezek az olvasók..

4. aztán most itt ez a papp tibi gyerek, aki írta ezt az említésre sem méltó komment-generátor, személyeskedő semmit, és kezd egyre inkább az az érzésem lenni, hogy itt ennyiről van szó.

Ennél többre lehet nem kéne számítanom! Ha abból indulunk ki, hogy az a nagyképű pöcs a főszerkesztő, akkor mire is számíthatnánk.

Tényleg csak a kattintás számít, és a cél szentesíti az eszközt alapon minden játszik.

Ne legyen igazam, de minnyá' jön a streetsa nevű bérenc, aki mindig, szinte elsőként nyal be valamennyi cikkírónak annak posztjának hsz-einél(lásd. felül) az utóbbi időben, pontosabban mióta van a kisautós blog és a TC promótálja a kis menedzser-játékait! Muhahaha, ezen mindig röhögnöm kell! Neki csak annyit, hogy: ne is erőlködj, tesó, mert legutóbb is hamar elvéreztél, nincs benned kurázsi! :D
Nevetséges vagy winkler (törölt) 2010.11.17 20:55:36
@Rocko-: tibit egész más miatt balfaszozzák, ha érted hogy mondom?!