Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andrew_Szt.Endre

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Érezte, hogy engem csak megsebezne, ha akkor bevallotta volna, mert a hosszú távú kapcsolat nem az ő műfaja, képtelen rá” – a csaj megismer egy pasit, aki első körben átveri, de egy véletlen találkozás vallomásra kényszeríti. Most megtudhatod, hogy ha az éjszaka…..
Andrew_Szt.Endre 2011.02.28 16:56:23
@Rebelde: Na ezt meg honnan vetted le? :D Egy szóval sem írtam! Bírom, hogy mikor a szexről kezdek el beszélgetni nőkkel, 98%-ban ezzel jönnek: "de másról is szól az élet!" Bakker. Szól. :D Jó még ebédet főzni, meg kirándulni...bla..bla..bla. De nem zavar, hogy a téma a SZEXMÁNIA volt? :)
Andrew_Szt.Endre 2011.02.28 17:00:48
@Devil2: Egyet értek Veled. Ezt mindenkinek magának kell tudnia, éreznie. Csak, tudod, rengeteg hazug ffit látok a baráti körömben is. (Akik nappal pacskerok, éjszaka pedig szeretőiket dugják a kocsijukban. ) És sajnálom őket. Nekem hálistennek sikerült kitörnöm ebből a hazug, rohadt világból..De a legtöbb inkább menekül, lásd a történetben szereplő srác is...
Andrew_Szt.Endre 2011.03.01 08:52:54
@Rebelde: Aki kettőnk közül értetlenkedik, az te vagy! Első pillanattól kezdve ellenségesen írsz nekem. Minősítgetsz és baromságokat hordasz itt össze. Én nem sértegettelek, ellenben a témáról írtam. Végy hát példát rólam. ;)
@Devil2: Köszi, jól esik egy sráctól ezt hallani. Máris könyebb lett a napom. És köszi, tartsd meg a veregetést másnak.
@Nard: Hehe, lehet. Ezért is értek egyet azokkal, akik (az étkezési szokásaik kontra fogyási tippjeiken kívül még a témáról is tudtak írni) minimum adtak volna egy esélyt a csajnak. Ki tudja, alamuszi nyuszi sokszor nagyot ugrik ;)
Jánošík becenevet is kapott Orbán Viktor keddi, pozsonyi szereplése után a szlovákiai internetes kommentelőktől. Az ATV törzsközönsége által unalomig ismételt elnevezéseken kívül jó néhány, új becenévvel is találkoztunk. Legdurvább kétségkívül az a fórumozó volt, aki…..
Gwyneth (akinek a frissen felvarrt arcáról zengett tegnap a világsajtó) rendkívül merész ruhában jelent meg a vörös szőnyegen: az Emilio Pucci darab szemből nézve semmi extrát sem mutatott, aztán amikor megfordult a színésznő, feltárult az érdekes, fűzős…..
Andrew_Szt.Endre 2010.12.15 12:50:51
@mikka: Hű, de megmondtad a tutit! :) Tetszik, leírtál mindent, amit én is tettem volna...

Kedves fashionista! Én sem értem, mi a bajod ezzel a ruhával. Szerintem igenis szexis és abszolút annak a határán van, amire azt mondom: Ez nem semmi! ;)