Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alicecsodaorszagban

0 bejegyzést írt és 358 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
B-oldal TOP30 Quimby-dal EVÖR 2013.08.06 05:45:00
Kispál, Tankcsapda, Quimby. Kispál nincs, Tankcsapda gyümölcsös sörökkel az egyre kevesebb rockernek (?) szól, így kétségtelen tény, hogy 2013-ra kijelenthetjük, hazánkban a Quimby dalol a legszélesebb rétegnek, szerezve ezzel óriási és napról-napra nagyobb népszerűséget.…..
Szegénység blog Új alapok 2012.03.07 19:37:00
Nem tudom, mennyi időre van szükség ahhoz, hogy levonjuk a tanulságokat az életünk fontos eseményeiből. Nekünk idő kellett hozzá. Csak most nyáron ülepedett le minden, azóta új szabályok szerint élünk. 1. Kevesebb cucc, több boldogság. Lemondunk mindenről, ami nem igazán…..
Mivel legutóbb tavaly voltam Quimby-n, így már nagyon ki voltam éhezve egy jó kis koncertélményre. Főleg azért vártam ezt, mert a Varázszene mindig különleges alkalom.Egyrészt immáron hagyománnyá vált, hogy a kezdés előtt összefutok a nemzet metronómjával a férfivécében, de…..
Mit kíván a magyar nemzet? Hungaro-pannon-népi-nemzeti magyar borsot, derül ki Attila csalódott leveléből. Lelkes honfitársunk magyar terméket akart a Legnagyobb Fejkörméretű Magyar Álszakács legmagyarabb termékkollekciójából, de csalódnia kellett, mint Töhötömnek a peep…..
alicecsodaorszagban 2009.03.13 00:11:20
Mert megérdemled! A szavak ereje 2009.02.14 17:14:00
 Néhány alattomos, kétértelmű mondat elég lehet ahhoz, hogy gyomorgörcsöt, fejfájást kapjunk tőle. Ugyanígy néhány bíztató, megnyugtató szó, képes lassítani a pulzust, elernyeszteni az izmokat. A szavak élettani, biológiai változást okoznak agyunkban, mely változások…..
Ma nem írok semmiféle vásárlásról. De eszembe jutott valami, amivel nem fogom megváltani a világot, de megosztom. Öreg rókáknak nem való, inkább első gyerekkel "rendelkezőket" érint a dolog, közülük is csak a nagyon elfoglaltakat. Filozófiaóra…..
Újlipótvárosi olvasónk jelezte, hogy sarki kisboltjában a dátum szerint még két napig fogyasztható Alföldi tej egész szállítmánya megpimpósodott. Természetesen a jelenség lehet lokális, bár a Homár egyszer már látott ugyanilyet egy néhány órára asztalon felejtett pohárban.…..
Szimpatikus, mondhatni vevőorientált kampánnyal erősít a Braun, amikor majomnak ábrázolja arcszőrzettel rendelkező potenciális vásárlóit. Nyilván a lányok/asszonyoknak szól ez a print, csak azzal nem számol, hogy a férfiak rasztásított pinaszakállal fogják ezt megbosszulni.…..
Az a helyzet, hogy biliárdasztalt dugáshoz kizárólag pornófilmekben használnak. Ennek egyszerű az oka: a biliárdasztalok szinte kizárólag olyan helyeken találhatók, ahol más fizető vendégek is vannak, és ki örülne annak, ha egy jól kivitelezett döngölés közben oldalba kapnák…..
Még most is a zokogás és a hisztérikus kacaj között ingadozom, olyan fogyasztói élményem volt az előbb. Minden azzal kezdődött, hogy ma kivételesen Homárné Imola vitte magával Homár Kiflit, az 5 hónapos szálkás szőrű tacskót. Homárnénak egy számla ügyében 5 percre be…..
KoLa lőtte az alábbi csendéletet a Homár újpesti fészke mellett kicsivel, az Árpád úti fiókban, zárás után. A címe: no comment. Lehet, hogy inkább krómrudat és táncoscsajokat kéne az ilyen "kirakatokba" tenni, rögtön lenne helye a kivett pénznek is...
Csudálatos linket kapott a Homár Gergőtől. A Testbike oldalán jelentős mennyiségű anyázás jött össze a Tescoban kapható gazdaságos biciklinek látszó tárgy kapcsán. Ezekből válogattunk össze néhányat véletlenszerűen:Hátrányok: Első napon szétszakadt a pedál, egy héten…..
Pat Bateman egyik reggel arra lett figyelmes, hogy az autómosója hatalmas büdösbogárrá változott. Neki legalábbis pont 2000 forinttal számoltak fel többet, mint amit a megrendelőre felvéstek, és esélyes, hogy nem véletlenül és nem először csúszott meg a tolluk: A Darvas Carwash autómosó lehúzásával…..
alicecsodaorszagban 2008.04.15 14:29:29
A minden élőlényt összekötő szeretet jegyében posztolom be Tengerész lángoló szavait az APEH Fejér megyei Igazgatóságáról. A Naiv Ügyfél korbácsot várt és cukrot kapott ott, ahol ezt végképp nem várta volna. Ilyen himnikus hangot eddig csak a Gyurcsány-blog kommentjei…..
A kereskedelmi tévék úgynevezett vicces műsorai eddig leginkább a Fábry-Heti hetes-Irigy Hónaljmirigy tengelyen mozogtak, miközben borzalmas próbálkozások buktak meg látványosan, legutóbb a feltámasztott Szeszélyes évszakok. Oké, ezek közül a Fábry vezette Esti Showder olykor…..
István egy igen szerencsétlen külföldi mobilos spammert fogott, aki a fent látható szöveggel próbálja vélhetőleg plafonig emelt díjas számát visszahívatni: Kaptam egy sms-t, amelyben egy malajziai telefonszámról nagyon szépen kérnek, hogy hívjak fel egy 0690-es számot. Eddig…..
A szakítósblog szerkesztőségének vega fele egyébként se szereti a húsvétot, úgyhogy most másokat is jól elszomorítunk, hogy nem csak feltámadás meg nyuszi meg zabálás van ilyenkor, hanem betegség és szomorkodás is. A hosszan tartó, ám mégis egyoldalú szerelem a szigeten…..
Homár Miriam (4 1/2) és Homár Borisz (5 3/4) szívós szalámitaktikája végre célt ért, és vettünk egy kutyát. Nem is akármilyet, egy Uma Thurman, Audrey Hepburn és Cindy Lauper tulajdonságait ötvöző szálkásszőrű tacskólányt. Most nem untatnék senkit a csöpögős, illetve…..
alicecsodaorszagban 2008.03.19 12:12:33
alicecsodaorszagban 2008.03.19 12:37:25
Ha nem kérsz a benzinkútnál áfás számlát, akkor elsütik másnak? A Homár még nem hallott ilyet, de persze nincs meglepve. A pontokat legalább megkaptad? A Homárok már írtak néhány benzinkutas átverést, azóta nagyon figyelek is. Én újabb trükköt fedeztem fel egy *hell…..
A Homár történetének legtitokzatosabb sztorijaként indul keddi nyitókrimink. Schakaal azt meséli, hogy telefonos + online módszerrel lefoglalt egy kétágyas szobát a fenyvesi Péter panzióban, aztán a csajával levonatoztak a helyszínre, ahol üres házat találtak. Értik, egy élő…..
Ez egy rendkívül hülye történet. Szegény Lány, nevezzük így, végig különböző hazugságok között örlődik, és nem csodálom, hogy nem ért semmi. Én se sokat. Sziasztok! Ez a történet nem szakításról szól mivel gyakorlatilag nem is jártunk! :( De mai napig nagyon nagyon…..
Paranoid Android Sas Józsi 2008.03.13 20:59:50
  Vannak élmények az életben, amelyek beleégnek az ember agysejtjeibe. Ilyen volt például amikor egyszer (először és utoljára) belenéztem a heti hetesbe és éppen Lolo Ferrari kebelcsoda halálán viccelődtek, vagy amikor BB Évi és Renátó töcsköltek az infrakamerák…..
Lélekmelengető, úgynevezett emberi történet, amit régebben rézmetszeten örökítettek volna meg, a mai pixelizált korban pedig, ahogy nézzük, kamerás telefonnal. Az Ember, akinek feladata a Köz megtisztítása a fizikai szennyeződésektől, néha elfárad, megadja magát a Zsarnoki…..
Siránkozhattunk volna egy kört arról, hogy "bezzeg, amikor mi még kigyerekek voltunk, volt rendes foszlós kifli a boltban, aminek kalácsszerű tésztáját szinte szét lehett tekerni és úgy mártogatni a napközis kakaóba", de nem siránkoztunk, inkább röhögtünk egy nagyot és…..