Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bubo cupropenis (törölt)

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Szexi csevej a Villában 2010.12.08 02:17:00
Nem tudom, hogy máskor is ilyen erős tartalommal bír az egyelőre csak éjjel működő online adás a Való Villából, mindenesetre ha ezt mindig így tolják, rendszeres néző leszek! Alig tizenöt perc alatt megtudtam, hogy Béci szeret véres puncit nyalni, és dugott már seggbe úgy nőt,…..
Volt nekem egy tévészerelő haverom, ő mesélte, hogy amikor nyugdíjas mamák telefonáltak neki, hogy baj van, Zsoltikám, nagy baj van, akkor tízből kilencszer a következő volt a probléma:A mama kis horgolt csipketerítővel díszítette a tévét - A kis csipketerítőre rárakott egy…..
bubo cupropenis (törölt) 2010.11.23 06:31:34
Kereskedelmi csatorna legfeljebb az Óriáscápa támadása 4 című német-amerikai-mexikói ZS-kategóriás művet adja le vágatlanul.
Megcsonkított filmet, sorozatot én sem szeretnék látni, ezért van az internet. Aki kereskedelmi csatornától várja a filmélményt, az nagyon el van tévedve. Mióta van torrent, azóta én nem is nézek filmet a TV-ben (sőt a híreket is előbb tudom meg az indexről, mint a Híradóból), de nem is hiányzik a sok reklám, szar szinkron és a lehetetlen időpontra száműzés. Észre sem vettem, hogy azt az időt, amit a TV előtt töltöttem, most monitor előtt töltöm és az nézem, amit akarok és olyanokat töltöttem le, amiről addig azt sem tudtam, hogy létezik.
Régen szenvedtünk videomagnóval, hogy megszerezzünk egy érdekes filmet, ma már tele a számítógép jobbnál jobb filmekkel. Én nem sírom vissza a múltat.
--
Fábry még néha megvillan a műsora elején, persze a gegcsapat által írt poénokkal, de engem még meg tud nevettetni. Amikor bejön az első vendég, akkor már elkapcsolok.
Hajdú Péter műsoránál már a Heti Hetes is jobb, pedig az is a béka segge kategória.
--
A reggeli műsorok évek óta kimaradnak nálam, mert vagy még alszom, vagy már dolgozom olyankor.
Nem bánom.
--
Tehetségkutatókat nem nézek, van saját zenei ízlésem és már kialakult stílusú zenészeket hallgatok.
--
Frei Tamás és Vujity Tvrtko (Horváth Szilárd) műsorait, könyveit nem fogyasztom, jártam már sok helyen külföldön, fejlődő országokban is és látom, hogy nem olyan a világ, ahogy ők el akarják adni a nézőknek.
A jó dokumentumfilmeket viszont szeretem. A magyart és a külföldieket is.
Subba Kamu Roland megint 2010.11.19 18:24:00
Érdemes középig, "Faszom, fasszopó geci" Így őrjöngött Damu Roland - videó..
A Tv2 már tudja, hogy ki vezeti majd A 40 milliós játszma című vetélkedőt, miután Vágó István már biztos nem vezet semmit a csatornán. Ennek ellenére a Tv2 folyosóin vagy éppen a büfésorban is több nevet suttognak, a csatorna ugyanis egyelőre abban érdekelt, hogy sokat…..