Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TheTone

4 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Melba kocka, IBUSZ, Ultra, Caola. A hetvenes évek szüleményeinek gondolnánk őket, holott némelyikük 100 éves is elmúlt!  ..
A szakállas viccel élve rögtön vissza is lehetne kérdezni: Miért, jó? Nos, a mai poszt alapján vannak bőven előnyei az ottani életnek. Ráadásul a mai válogatás annyiból is kilóg a Tíz dolog-sorozat többi része közül, hogy nem egy ember, hanem az ottani egyik magyar közösség…..
TheTone 2018.03.20 16:01:58
Az írás jó, a cikk élményhajhász.
Kint dolgozóként máshogy látom az egészet.
AZ, hogy boltban pakoló segít, nincs Áfa, másodlagos.
Az élet az ami hiányos arra. Sorolom:
nincs járda az utcákon, nem tudsz sétálni egy jót, sok a kocsi, és nagy a forgalom. Ha kocsit akarsz, pénz kell hozzá, jó sok.
Van egy két multi jellegű bevásárló és ennyi. Nincs sarki, közeli bolt, ahol értelmes élelmiszert kapsz, csak arab vacakot.
A munka reggel kezdődik és este ér véget. Azt felejtsd el,hogy te este elmész egy buliba:mert nincs, vagy partizni a csajokkal: mert az sincs. Szűk körök: amcsik buliznak magukba, és kész.
Este 6-kor vak sötét van, nem hiszem hogy tömegközlekedéssel, amin 50 fekete fülöp izzad szivesen utaznál köröket, mert a busz nem oda megy , ahova te akarod, sőt a taxi se.
A közbiztonság jó. Ez igaz. A katari rendes nép, annyi pénze van, hogy nem éri meg még csak rád néznie sem!!
Arab lesz a munkáltatód, aki át fog verni. Annyi pénzt kapsz európaiként, hogy kicsit jobb legyen mint otthon, és el tudd feledni azt, hogy te is rabszolga vagy.Mert az vagy.
Hétvégén is munka van, pihenőnap kevés.
Nem lehet csak úgy járkálni hazafelé,: kilépési engedély, stb.
Jobb mint Szaud arábia, ez tény. A városban elmehetsz egy két helyre, érdekes, buli, de aztán kimerül a lehetőség, és unalmas.
Vannak drága sportkocsik, amit csak a neten láthatsz.
Voltam fényűző rendevényen, na az tényleg first klass volt.
Azt szeretem Skutnik-ban, hogy nem ismétli önmagát, még akkor sem, ha igen. 2010 és 2012 után most 2013 kerestetik, ezúttal egy egészen szürreálisan valóságos helyszínen, kis csavarral. Kicsit nehéz észrevenni egyes dolgokat, de minden megtalálható (nekem a fa volt szenvedés, de…..
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából : A csabagyöngye vagy csaba gyöngye a világ egyik legismertebb hibrid szőlőfajtája, halványsárga bogyóit a világ szinte minden szőlőtermelő országában termesztik. Hasonnevei: Perla Czabanska, Perla di Csaba, Perle di Csaba, Perle…..
Imádom, na. Úgyhogy itt a nyolcadik rész is (előzmények itt, itt, itt és itt is). Aki ismeri, az azért fogja élvezni, mert pont olyan jó, mint a többi, aki meg nem, az azért, mert tulajdonképpen az előzmények teljes ismerete nélkül is kerek egész. Point-n-click, a legjobb…..
TheTone 2012.10.03 17:06:08
Az "Ősz pechvogelje" címre eséllyel pályázhat Zsuzsa, aki egy lidérces esti teszkózós konzumroham végeredményeként hivatalosan tolvajnak lett minősítve egy olyan ügyben, amiben a világért sem döntőbíróskodnánk, de amiről annyi minimálisan elmondható, hogy nem…..
A magyar kereskedelem szinte minden területén találkozhatunk a kedvezményes felárazás trükkel. A Wizzair tegnapi egynapos 7. születésnapi akciójában 20% kedvezményt adtak járataikra, amelyek azonban átmenetileg pont annyival lettek drágábbak, hogy kiiktassák a veszteséget.…..
Annyi év után végre újabb naiv boltos poszt következik! Merthogy léteznek olyanok is, akik elsősorban nem vásárolni mennek be egy üzletbe. Magdolnát egy gyógyszertárban húzták le majdnem 20 ezer forinttal: Én egy patikában dolgozom, vett valamit 1485 Ft-ért 20 ezressel akart…..
Az első magyar úszó luxussziget Egy újabb úszó sziget terve önmagában már nem lépi át az ingerküszöböt. Olyan ez, akár egy csodaszép ingatlan, vagy egy új alpesi hegycsúcs tökéletes mása Dubai-ban - az első néhány ilyennél még szemünk-szánk tátva marad, de a tizedik…..
Az Infectonator 2-ben van belőlük jó sok, ezért is szeretjük. Aki emlékszik még az elődre, annak sok újat nem fog mutatni: van egy remek kis vírusunk, ami zombivá változtatja az embereket, ezzel pedig minden értelmes embernek csak egy célja lehet: a világ népességének…..
Sok a kéregető az utcán, sőt mintha egyre több lenne. A nagy hidegben mindenki fázik, az utcán aludni nem lehet.Így megfogalmazódott egy gondolat : ideiglenes szálláshely fedél nélkülieknek.Mobil menhely, saját szeparált hálóegységekben, biztonsági és szociális szempontokat…..
Régóta áll a város meghatározó helyén a piac melletti trafóház az Őr utcában. A kívűl tégla burkolatú torony építmény ötletet ad egy minimalista gettó-ötlet kialakítására.        A külső textúrát meghagyva , egy körbeölelő…..
A békéscsabai vasútállomás peronja  már évek óta több mint rendetlen. Galambürülék, koszos, repedezett burkolat, káosz, és rendezetlen információs tájékoztatás szövi át az épületet.  Lehetne így is. Dohánymentesen is!!..