Regisztráció Blogot indítok
Adatok
deanmoriarty

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A választási kampány hajrájához érve illő lenne egy összegzés, mi várhat ránk április 6-a után. Nyer a Fidesz, ráadásul kétharmaddalFolytatódni fog az ország kisajátítása. A Fidesznek alapvetően az a trükkje, hogy nem ellopja a közjavakat, hanem kvázi magáénak tekinti…..
Molnár Levente, vagy ahogy a rockzenét kedvelők ismerik, Cseresznye, 2012 januárjáig a Tankcsapda gitárosa volt, de 20 év után távozott a zenekarból (finom eufemizmus arra, hogy kirúgták). Egy ideig a Bedlam zenészeivel dzsemmelgetett és össze is raktak egy nótát, de aztán…..
A Blikk szerint Friderikusz Sándor, aki jelenleg az RTL2-n futó Legyen Ön is milliomos! műsorvezetője, hamarosan visszatér a Tv2-re. Ő lesz az Az ének iskolája című műsor házigazdája. Mivel egyéves szerződése lejárt az RTL-lel, nyugodtan elmehet a konkurens…..
Plágiummal vádolják Radics Gigi Úgy fáj című számának dalszerzőit, mivel a szám állítólag nagyon hasonlít a román énekesnő, Paula Seling Timpul című, 2003-as slágerére. A Huba Kelemen–Jack D. Elliot–Jánosi hármas által írt magyar szám a vádak szerint hangulatában…..
A héten távozik Simor András a jegybank éléről. Mivel a sajtó csak dicséri szakmaiságát, és elhallgatja hibáit, most vegyük elő a kritikus szemüvegünket. Simor neve az utóbbi fél évben összeforrt a kamatcsökkentés ellenzésével. Ő volt az, aki már az első alkalommal azt…..
A valóságshow sokaknak még most is csak annyit jelent, a csutkáig feltolt digitális zoomtól szemcsés képen meghágják BB Évit, miközben odakint Pongó cigányozik egy sunyit, de büdöset. Pedig a valóságshow-t nem lehet letudni annyival, hogy Alekosz belenéz a kamerába, és azt…..
A Blikk nem viccelt a tegnap elindított, "VV Veronika is csak egy ribanc" dologgal, és rejtett kamerás felvétellel bizonyítják, hogy a VV egykori szereplője 150 000 forintért egy szál pinában pókerezik ilyesmire fogékony férfiak társaságában, akik közül az egyik meg is mustrálja a…..
Nem is tudom, hol kezdjem ezt a posztot. Lehet, egyéni szoc. probléma az, amiről itten szó van, de nem bírom magamban tartani, már majdnem teleüvöltöttem vele a szerkesztőséget, a rovatvezetőm, meglátva dühtől vöröslő fejemet, idejött, megsimogatta, és azt mondta, írjam ki…..
deanmoriarty 2013.01.16 20:02:36
@ki vagyok találva: Az Ossianból emlékeim szerint 1995-ben kilépett. és utána volt a Fahrenheit ugy 5-6 évig. Szóval ossian buliból már nem vesz jegyet.:-)))

Hogy is van ez? Egy zenész elvárja, hogy egy koncertre többed magával ingyen beengedjék. Sajnos, tudom, hogy ez a hazai gyakorlat. Undorítónak tartom. Pont hogy azzal tisztli meg az adott zenekart hogy költ rájuk. Mivel több ő mint a rajongó aki kiperkálja a 10ezer ft-os jegyárat. Ismerek néhány embert akik mennek a Slash-re és van köztük olyan aki 4 hónapja gyűjt rá, szerintem ezek az emberek sokkal jobban megérdemelnék az ingyen jegyet
Amikor a The Voice első élő adását Szabó Kimmel Tamás műsorvezető nem maja papnak vagy tüntető diáknak öltözve nyitotta, és még egy cigánykereket sem vetett a dublőrje a bevonuláskor, hanem szimplán énekelt egy jót, na akkor mondtam hálát az X-Faktornak. Azért, mert ha az…..
deanmoriarty 2012.12.22 12:32:18
@harcosDuke: Nem ezt irtam. Hanem arra akartam kilyukadni, hogy a két műsor között korántsincs akkora színvonalbeli különbség mint az ezekből a posztokból kiolvasható. JFK rossz, volt csobot is egy tucat, de itt sincsenek olyan nagyon kiemelkedő tehetségek. Az x-fakor 2-est érdemel egy 10-es skálán a voice meg 2,5-est.
deanmoriarty 2012.12.22 22:24:39
@sixx: akkor kérlek magyarázd meg, hogy míg az x-faktor legkisebb gyöngeségét is jól felnagyítottad, addig a vérlázítóan gyenge és szerintem nivótlan és vállalhatalan király - Charlie duettről egy betűs sem irtál.
  Bőven érte kritika okkal vagy épp ok nélkül a kormányt, a közvéleménykutatások eredményein azonban mindez nem sokat változtatott az elmúlt hónapokban, tulajdonképpen tavasz óta nem történt drámai változás az erőviszonyokban. Éppen ezért erős a késztetés, hogy…..
Varánusz Ingyen Gabi szittyanetje 2011.01.30 08:00:00
Fura szerzetek ülnek egyik másik párt kreatívnak hitt csapatában. Tavaly Ingyen Csabi jött elő az ingyen békávé látomással, most meg itt van Ingyen Gabi és az alanyi jogon járó, fizetni nem kell érte internet víziója. A seggünk kivan a gatyából, egy huncut peták nem sok,…..
Már nem csak az Ezek megőrültek veri el nagyon a Való világot, de vasárnap még a Napló is nagyot rúgott bele, pedig a Tv2 riportműsorát nemrégiben még egy Cobra 11-gyel is képes volt legyőzni az RTL Klub.A valóságshow ráadásul jócskán az RTL csatornaátlaga alatt teljesített,…..
A Fidesztől nem távol eső Hírtelevízió Célpont című műsorában bemutatásra került a Magyarországi egyházakról egy körkép. Tény, hogy igen könnyedén lehet ma vallást alapítani, és mint általában sajnos mindennel a magyar ezzel is visszaélhet. De kisegyházak, azért mert…..