Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SMIZEDIVAT by Chaby

747 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A balkonládák a teraszomon már régóta megvannak, igazi családi örökségnek számítanak, Apukám barkácsolta őket gyerekkoromban. Fából készültek, és kb 4 éve tettem fel ide őket, úgy hogy előtte egy kis fehér festékréteget kaptak. Most, hogy úgy döntöttem felújítom kicsit őket, meglepődve…..
Az élet tele van kihívásokkal, és ez talán jól is van így, hiszen ezek nélkül unalmas és egyhangú lenne. Gyerekkori álmom teljesült azzal, hogy a hobbim egyben a munkám is. Ez persze a kezdetek kezdetén nem volt annyira egyértelmű, hiszen rengeteg energia, elszántság és kompromisszum kellett a…..
Ahogy közeledik az év vége, a karácsony szelleme mindig a hatalmába kerít, és ilyenkor úgy érzem, muszáj alkotnom valami szépet. A dekorálás amúgy is a szenvedélyem, mert számomra felér egy terápiával. Nem gondolom feltétlenül, hogy az emberfia képes maga megoldani minden barkácsmunkát otthon a két…..
   Azt szokták mondani, hogy ha az élet citromot ad, készíts belőle limonádét! Az utóbbi hetekben sok más emberhez hasonlóan én is a lakás négy fala közé szorultam, és kicsit nehezen viseltem a bezártságot. Ezért úgy döntöttem, olyan dolgokra koncentrálok, melyek nemcsak nagyszerűen lefoglalnak, de…..
smizedivat Új év új otthon 2020.01.08 15:17:14
  Egy költözés sosem egyszerű, főleg ha előtte még lakásfelújítást is tervez az ember. Szüleim pont így jártak, és én lépésről-lépésre próbáltam segíteni őket ebben. Tulajdonképpen már egy ideje tervezték a költözést, de a megfelelő lakásra 2019 novemberében sikerült rábukkanniuk.  A legnagyobb…..
Mi is az a dark romantic stílus?  Ennek a stílusnak sok rajongója van, melyet elsősorban olyan filmekben szerethettünk meg, melyeket Tim Burton rendezett. Ha körül akarnánk írni, akkor ez valami olyasmi, amely borongós délutánokat idéz bennünk, a füstölő illata száll fel a félhomályos szobában, nagy…..
 Az utóbbi időben elég egyenletesen teltek a mindennapjaim, egyik nap jött a másik után, dolgoztam, fotóztam retusáltam, posztoltam. Ezután jött a következő nap és minden kezdődött elölről. Egyik nap azon kaptam magam, hogy hiába a sok kreatív munka hiányzik, hogy valami mást is csináljak, valamit…..
smizedivat HM.com oldalon 2019.04.14 21:00:08
Kiemelve a H&M.COM oldalon az egyik HMoschino outfitem :)   ..
  Régóta gondolkodtam azon, hogy kipróbálom az esztétikai kezeléseket, ugyanis volt néhány apróság az arcomon, amin változtatni akartam. Összesen három kisebb beavatkozásra szántam el magam, és ezekről szeretnék most mesélni nektek. Korábban nagy szoláriumfüggő voltam, és mindez a napozással…..
  A költözés óta nem változtattam a hálószobám hangulatán, igazi skandináv szürke-fehér kombináció volt az uralkodó , ezért itt volt az ideje egy kis frissítésnek. Az idei nyári trendek, főleg az etnikus természet inspirálta stílusok nagyon magával ragadtak, ezért arra gondoltam, hogy ez lesz a…..
  Tavaly ősszel már mutattam néhány nagyszerű outfitet nektek a Polo Ralph Laurentől és most idén a tavaszi/nyári kollekcióból is összeválogattam a kedvenceimet. A cél az volt, hogy egymással is jól kombinálható darabokat mutassak be, de olyanokat melyeket különböző…..
  Tulajdonképpen nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom fontos számomra a külsőm. Szeretem a szép dolgokat, mindig is nyomon követtem a divat alakulását, talán innen is ered a blogom megszületésének ötlete. Természetesen ha a szépségről beszélünk, hogyan is feledkezhetnénk…..
Sokak szerint Párizs a világ legszebb városa. Nem csoda, hiszen ezeken a macskaköves utcákon járva valóban elhiszem, hogy ez egy olyan hely ahova érdemes visszatérni újra és újra. Mivel nem első alkalommal járok Párizsban, ezért most a tipikus látványosságok mellett felkutattam nektek a város…..
Ha az Instagram vagy a Facebook oldalamat visszanézitek, talán nektek is feltűnik, hogy az utóbbi hónapokban nagyon magával ragadott a 90-es évek nosztalgiája, amely telis-tele van ikonikus stílusdarabokkal. Az egyik ilyen például a Calvin Klein tipikus logójával díszített pólók, pulcsik ebből a…..
 Ezt a cikket egy olyan ruhadarabnak szeretném szentelni, ami mindenki nagy kedvence. Mi az ami kényelmes, nem kell feszengenünk benne, puha,meleg,és akár edzeni is lemehetünk benne? Hát az elnyűhetetlen szürke pamut szabadidőpulcsink. Ez a fajta sportruházat nem egy új találmány, mégis folyamatos…..
Épphogy csak átléptünk az újévbe és én már azt kutatom, hogy milyen trendek lesznek 2018-ban. Most 4 trendet szeretnék nektek bemutatni 1 outfiten keresztül, melyek a 90-es évek újjászületésével a 2018-as évben is hódítani fognak.   1.Bőr Bomberdzseki A bomberzsekit a 90-évek legvagányabb…..
Úgy gondolom, hogy egy nagyvárosi férfi ruhatára akkor lehet teljes ha megtalálhatóak benne a klasszikus alapdarabok. Ezek lehetnek praktikusak és elegánsak is egyszerre illetve jól kombinálhatóak egymással. Az őszi-téli szezon mindig lehetőséget ad az izgalmas és változatos outfitek kialakításához,…..
  Vámpír Outfit: Bőrdzseki, pulóver: H&M | Bőrnadrág: H&M Studio 2017 | Bakancs: Vintage |   Kiegészítők: Vámpírfog, művér: PartyPoint| Coca-Cola Zero |  Töklámpás: Tiger shop |    Időben készülj fel a Halloween-i partyra :) Készítsd el saját kezűleg a dekorációt , a nassolnivalót és a…..
Ez egy rendhagyó bejegyzés vagyis egy interjú velem, melyet a Saját Otthon Projekt bloggerei , Dia és Vera készített. Aki követ Instagramon és Facebookon az láthatta már a lakberendezés iránti mániámat kiteljesedni és végig követhette a lakásfelújítás mozzanatait. Instagramon többen jeleztétek hogy…..
Most szeretném nektek megmutatni a legújabb outfitemet, melyet a nagyvárosi életérzés és New York iránti szenvedélyem inspirált. Sokat gondolkodtam, hogy mi lenne a megfelelő helyszín a fotózáshoz, és talán éppen ezért is lettem olyan izgatott, amikor rátaláltam egy ilyen valódi indusztriális…..
  Az ősz akaratlanul is beköszöntött , így elkezdődött a rétegek és a sötét színek szezonja. Az egyik amit mindig várok ősszel az a H&M STUDIO kollekciója. Ez általában exkluzív limitált szériás darabokat jelent, ami előrevetíti a szezon trendjeit. Most idén egyértelműen a sportolás adta az…..
Sokan kértétek, hogy meséljek bővebben a Görögországi nyaralásomról,és most elkészült a beszámolóm ami remélem nektek is kedvet csinál egy hasonló utazáshoz. Ha hiszitek, ha nem , még soha nem jártam Görögországban és nem szoktam ilyen kijelentéseket tenni, de évek óta ez volt a legszebb hely, amit…..
  Amikor nyaralni indulok, többnyire a tengerpartos-napozós mediterrán országokra esik a választásom. Szeretem a pálmafákat, a sok napsütést, az ottani emberek kényelmes hozzáállását, és ahogy igazán tudják élvezni az életet.De mint mindig az ember bárhová is megy, benne él a kalandvágy, a…..
    Végre elkészült az első nyaralós poszt, már nagyon vártam hogy megmutassam nektek Santorini szigetét , ahol jártam. Instagramon és Facebook-on már láthattátok hiszen nem bírtam ki hogy ne posztoljak néhány fotót. Tényleg egy álom vált valóra, hogy eljutottam júliusban Görögország egyik…..
Ha még nyaralás előtt állsz, az úti cél már kiválasztva, viszont hiányzik egy szuper, strapabíró bőrönd akkor én most segíthetek ebben. Nyerd meg ezt az éjkék American Tourister bőröndöt! NEM KELL MÁST TENNED, mint : 1, Megosztani ezt a képet Facebookon és megírni kommentben hol nyaralnál…..