Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RAUL7

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az benn volt! Goodriano, Badriano 2009.07.13 18:10:00
Emlékszem, 2005-ben hónapokon át azt mondogattam, Adriano a világ legjobb csatára, és igazi futballisten válhat belőle. Nos, jóslatom nem emelkedett nostradamusi magasságokba, de ezzel aligha vagyok egyedül. Az akkor ereje teljében lévő, felboríthatatlan, megállíthatatlan, isteni…..
Buffon, Grosso, De Rossi, Cannavaro, Gattuso, Toni, Gilardino, Amelia, Iaquinta, Camoranesi, Zambrotta, Pirlo. Mi a közös az alábbi nevekben? 2006-ban büszkén emelték magasba a világbajnoki trófeát, 2009-ben pedig csúnyán égtek a Konföderációs Kupán. Mi okozza a tavalyi EB-n és az…..
RAUL7 2009.07.31 14:23:25
Átlagon felüli passzkészségű, tökéletes rúgótechnikájú hátravont irányító, vagy dömper sebességű, a feje felett folyó játékot kétségbeesett tekintettel szemlélő ballaszt? Igen, NST-ülés volt péntek este, és egyre duzzadó Scouser-különítményünk ismét nem bírt…..
"Szögezzük le: Florentino Perez pillanatok alatt kavarja fel az állóvizet. Nem feledhetjük azt sem, az ő szavának súlya van, még akkor is, ha olyan elképesztő sületlenségeknek tűnő nyilatkozatokkal hívja fel magára a figyelmet, ahogy azt tette 2000-ben. Csak a történeti…..
Szinte nincs olyan napja az átigazolási szezonnak, amikor ne röppenne fel valamilyen új hír a Real Madriddal kapcsolatban.  Florentino Perez alig egy hét alatt elérte, hogy boldog-boldogtalan a csapatával foglalkozzon. A spanyol kormánytól kezdve az ázsiai sztyeppék egyszerű…..
Ezentúl minden héten jelentkezünk egy bónusz poszttal, melynek funkciója abban merül ki, hogy teret adjon a kötetlen beszélgetéseknek, a marhaságok bekommentelésének és megvédje a többi posztot a szélsőséges szétoffolástól. Tehát ki a jobb, Cé vagy Messi? Mi lesz a Real…..
Apák napi posztunkban egy mindig hálás témával foglalkozunk: büszke futballista apákat kerestünk, akiknek fiaik is sikeresen terelik a pettyest. Forgatnunk kellett azonban ezt a sokszor lerágott csontot ahhoz, hogy találjunk rajta még néhány ízletes falatot: annak jártunk utána, kik…..
 "Ha például most abbahagynám a focit, biztos vagyok benne, hogy az emberek hamar megfeledkeznének rólam, és én azt szeretném, hogy ha majd visszavonulok, sokáig emlékezzenek rám. Egy focistának ez a legnagyobb elismerés." - nyilatkozta egy interjúban. Ennek több mint…..
RAUL7 2009.06.22 21:50:30
@pancho_sanza:
Ito, Canas, meg valami szőröstalp is volt ott. Úgy tűnik ez a "Loperás Betis" úgy van el***va, ahogy van. Talán majd most el tudják üldözni.
Az benn volt! Válaszd az életet! 2007.08.27 16:21:00
A hétvégét a zenés szórakozásnak szenteltem, így aztán le kellett mondanom a dupla ligastartról. A Real-Atlético, azt mondják, zseniális volt, Agüero révén már elsőperces góllal nyílt a bajnokság. A Barca nagyot küszködött Santanderben, az Inter szintúgy a saját bajnokiján;…..
RAUL7 2008.08.28 14:16:35
Az benn volt! Bomba a tréningen 2008.08.14 15:38:00
Számtalan példát lehetne hozni az erőszakos, deviáns szurkolói viselkedésre, történjen az stadionban, utcán, edzés közben. Betört kerítésekről, megdobált, befenyített, netán tettleg bántalmazott játékosokról, öltözőbe rontó idiótákról szóló sztorikat és egyéb…..
RAUL7 2008.08.15 13:35:34
Maholnap lesz egy éve, hogy megjelent vállalkozásunk a fociblogok egyre csak töltődő medencéjében. Mondjuk úgy: a próbaidő lejárt. Lelkesebben indultunk neki, mint Kokó első győri tétmeccsének, egy-egy ihletett időszakban napi kettőt-hármat is posztoltunk, s habár a szerzői…..
Az benn volt! Bűbáj a gyepen 2008.08.05 17:08:00
Hiába a pénteki megnyitó, szerdán már élesben megy az olimpia, legalábbis a focista hölgyek számára. Ezen apropóból - mi több, a női nem iránti tiszteletből - megkíséreljük kibűvölni olvasóinkat a monitor elé rendszeresített székből, mégpedig néhány kivételesen bájos…..
Készültem egy afféle helyzetbehozó bejegyzéssel az U19-es EB kapcsán, klasszikus overview magyar extrával. Lekapartam a felét, aztán töröltem az egészet. Az ok: őszintén tartottam attól, hogy úgyis másokról szólna, mintahogy akármilyen másik dolgozat, firkálmány és egyéb…..
RAUL7 2008.07.18 11:54:12
Három hét maradt és egy lépéssel megint közelebb tipegtünk a várt-vágyott EB-élményhez. Ígéretünkhöz híven itt a második részlet, ezúttal a C- és D-jelű négyes csapataival a fókuszban. aki az első körképből hiányolta a meglepit, most kap belőle becsülettel. A dosszié…..
Egy víkend és egy kupadöntő maradt még az idényből. Három tempó, két nyusziugrás, egy karakán tigrisbukfenc és máris az EB startpisztolya alatt találjuk magunkat. A közös hangulattúrák tervezgetésén és a meccsnézésekben kulmináló nyárelői italozás helyszíneinek…..
Az benn volt! Élénkítő #1 2008.04.27 15:58:00
Új elemmel gazdagodik az Az benn volt! blogkulturális tevékenysége, ugyanis mától heti rendszerességgel jelentkezünk némi Élénkítővel, elsősorban a Füles skandin szocializálódó idősebb, az egyetemi előadók hátsó soraiban sudokuzó fiatalabb, nem utolsósorban pedig a szimplán…..
Nem egy és nem két játékos cseszte már el azzal a pályafutását, hogy rosszul választotta meg aktuális sikerei csúcsán következő csapatát, elég csak a mostanság max közröhej tárgyát képző ukrán isten, Sevcsenkora gondolni, aki a huszáros olasz teljesítménye után inkább…..
  Szombat délben elindultak a skót bajnokság mérkőzései, betöltendő a Premier League által hagyott méretes űrt a sporttévés focikínálatban. A skótoké is Premier League – a Clydesdale Bank szíves támogatásával –, egy kicsit zsírszegényebb, érdesebb,…..