Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Atta Ego

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt hónapban Széll Tamás sikere alapján szinte minden valamirevaló média szükségét érezte, hogy a magyar gasztronómia látványos fejlődéséről számoljon be (leszámítva némely orgánum szokás szerint szánalmas első reakcióját a 150 fokos sütővel kapcsolatban). Bár…..
Manapság a hazai politikai és közéleti vitákban szinte mindenki nyilvánvalónak tekinti, hogy Magyarország befelé fordul, és hogy e „különút” követése maga után vonja a elszigetelődésünket. Nos, elég érdekes képet ad a kérdésről egy vitathatatlanul globálisan működő…..
A hétvégét Tokajban töltöttem, ami jó alkalmat kínált arra is, hogy néhány korábbi bejegyzésemben felvetett gondolatot és meglátást élesben tesztelhessek. Régóta, több mint tizenöt éve járok vissza erre a számomra oly kedves és különleges tájára Magyarországnak, veszek…..
Atta Ego 2012.10.03 15:11:37
Szevasz tavasz.
Egyetértek és a Brian élete film tanácskozás jelenete jut eszembe Tokajról
www.youtube.com/watch?v=cv4MxS5vtv8. Ennek megfelelően az az unszimpatikus véleményem, hogy jobban jártunk volna, ha nem kapunk a Tokaji névhasználatra védettséget, mert akkor a ki a jobb, ki ad ezen a néven megvehető, kiváló bort verseny kikényszerítette volna a teljesítményt. Sajnos magyar szokás szerint, maradtak a régi megmondók, semmi sem változott, csak az árak nőttek az egekbe, bár ha utána számolnánk, lehet hogy kiderülne, hogy a mai értéken számolt összbevétel az elmúlt 50 évben mit sem változott, csak kevesebbet kell előállítani és dolgozni kisebb az osztó.
2005 táján eltöltöttem fél évet a budafoki borászsuliban, ahol találkoztam tokaji véleményekkel és már akkor az jött le, hogy a kirekesztősdi megy, amelynek a régi urak a kezdeményezői. Mivel a külföldi tőkén történő személyes gyarapodás volt az igazi cél és a sok porhintés a minőségről, valamint a "hú hogyis felejthettük el" hagyományokról csak a idegenek meggyőzését szolgálta, ezért tart ott Tokaj , ahol tart. Akik hittek a szőlőben és szerettek volna váltani azokat kizárták a klubból és máglyára küldték.
a cikk írójának üzenem, hogy ajánlatom továbbra is áll, és elfogadása esetén nem lesz baj a kvalifikált, lojális munkaerővel.
Üdv
Meglátószög Nehéz idők focija 2012.07.19 11:10:00
Izgalmas kérdés, hogy mekkora szerepet játszhatnak egy nemzet önbecsülésében a sporteredmények, különösen a foci. A nemrég véget ért Európa-bajnokság ismét azt a régi keletű elméletet látszik alátámasztani, hogy a futballban elért sikerek és a politikai-gazdasági…..
Atta Ego 2012.10.03 15:10:47
Szevasz tavasz.
Egyetértek és a Brian élete film tanácskozás jelenete jut eszembe Tokajról
www.youtube.com/watch?v=cv4MxS5vtv8. Ennek megfelelően az az unszimpatikus véleményem, hogy jobban jártunk volna, ha nem kapunk a Tokaji névhasználatra védettséget, mert akkor a ki a jobb, ki ad ezen a néven megvehető, kiváló bort verseny kikényszerítette volna a teljesítményt. Sajnos magyar szokás szerint, maradtak a régi megmondók, semmi sem változott, csak az árak nőttek az egekbe, bár ha utána számolnánk, lehet hogy kiderülne, hogy a mai értéken számolt összbevétel az elmúlt 50 évben mit sem változott, csak kevesebbet kell előállítani és dolgozni kisebb az osztó.
2005 táján eltöltöttem fél évet a budafoki borászsuliban, ahol találkoztam tokaji véleményekkel és már akkor az jött le, hogy a kirekesztősdi megy, amelynek a régi urak a kezdeményezői. Mivel a külföldi tőkén történő személyes gyarapodás volt az igazi cél és a sok porhintés a minőségről, valamint a "hú hogyis felejthettük el" hagyományokról csak a idegenek meggyőzését szolgálta, ezért tart ott Tokaj , ahol tart. Akik hittek a szőlőben és szerettek volna váltani azokat kizárták a klubból és máglyára küldték.
a cikk írójának üzenem, hogy ajánlatom továbbra is áll, és elfogadása esetén nem lesz baj a kvalifikált, lojális munkaerővel.
Üdv
Hazafelé sietve egy dolgot biztosan kapsz a közértben, szikkadt vizes kiflit. Ehhez már csak egy kis darált mák kell. a többi hozzávaló meg általában azért akad otthon, de fusd át a hozzávalók listáját, nehogy otthon érjen meglepetés. Mi, így szeretjük, helyenként…..