Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CS ügynök

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy nagyon érdekes tesztet szeretnék megmutatni nektek, amit kivételesen nem újságírók, hanem két profi motorversenyző hozott tető alá: Roland Resch és Martin Bauer. Arra keresték a választ, hogy a teljesen gyári motorokhoz képest hány másodpercet lehet lefaragni, ha a piacon…..
 A pályázás közben előforduló incidenst csak nemtörödöm, felelőtlen egyén nevezi esésnek, komoly szakember, mint pl. én tudományos alapon vizsgálja meg az eseményt. Íme, az esés megfogalmazása az tudományos szemszögből: Szakszerű talajminta vétel: Talajminta vétele…..
Vasárnapra jó időt ígértek, sok verseny volt a programban, szerencsére mindannyian  szeretünk versenyezni, úgyhogy ez minket nem zavart. Reggel volt egy menet, aztán indultak a versenyek. Az első verseny az 750 volt ugyan, de mivel Pizzának nem volt kvalifikációs ideje azért az…..
  A hobbi pályamotoros furcsa állatfaj. Legtöbbünk legalább 20-30 napot tölt versenypályán egy szezonban. Ezeken a napokon tizenórákat izzadunk ugyanabban a csizmában, és megpróbálunk – esetemben – szánalmas fizikai erőnléttel olyan komplex tevékenységet…..
CS ügynök 2010.11.16 21:22:57
@Félsvéd: Sok begépelt betűt olvastam már a cikk írójától, de ez minden írását felül múlja.
Hajrá FÉLSVÉD!!!
De ha a képeken te motorozol, nem kellene a hátsódat jobban kitenni oldalra? Egyébként azt hittem pályán leér a motorosok térde (nem csak eséskor).