Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andro_nikkel

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Füstmentesen Ez ugyanolyan sz@r 2021.07.16 07:39:11
Amikor valaki megpróbál kilépni a hagyományos dohányzás bűvköréből, és valamilyen ártalomcsökkentő terméket használ, bizonyára szembesül azzal, amikor az első szembejövő ember beszól: Ez ugyanolyan szar mint a cigi, vagy még rosszabb!!!   Amennyiben elhanyagoljuk a tényt, hogy ez mekkora…..
andro_nikkel 2021.07.16 11:07:31
Sok éve a Boden tavon ringatóztunk, mikor a társaság egyik tagjának megcsippent a laptopja. Elé ült, és elkezdett pötyögni. Kérdeztük tőle, hogy szabadsága alatt miért keccsöl? Nem értette. Valami multi... igen, nemzetközi cégnél nyomta, ahol az volt a módi, hogy nem bíbelődtek szabadsággal. Ha meló…..
andro_nikkel 2021.05.08 15:23:34
Sokszor érthetetlen döntéseket vagy nemdöntéseket hoznak cégek. Amikor ezeket a sztorikat hallom, élem, elgondolkodom: valószínűleg sok, szakmailag kiemelkedő HR-est ugyanúgy lebegtet a főnöke vagy a munkaerőt kereső szakmai vezető a döntéssel, mint ahogy ő lebegteti az álláskeresőket. Vagy éppen a…..
andro_nikkel 2018.07.31 21:53:30
@Pic: Csak olvastam eddig ezt a blogot, de most hozzászólok. Pic azt hiszem egyike vagyok az öregeknek :) 60 vagyok és csodálatos módon még van állásom (IT). Maximálisan egyetm ártek a véleményeddel saját tapasztalatból is ...
Android Androidra menekül az iCici 2011.03.07 18:34:00
2008. volt az év, amikor hatalmas sajtóvisszhang kíséretében az Apple kitiltotta az iBoobs appot a boltjából azzal az indokkal, hogy túlságosan szexuális. A fejlesztők két év elteltével úgy döntöttek, újra kiadják a villámgyors népszerűségre szert tevő cicis alkalmazást, de…..
andro_nikkel 2011.03.08 16:07:28
@lolperec:

Te egyszerűen 1 barom vagy ...
Belsőség Minden napra új gumit! 2010.12.08 07:30:00
Rettegők, stréberek, buzgó mócsingok, rohanjatok téligumiért, különben biztos halál vár rátok. Mindenki más hallgasson a józan eszére. Vélemények az azonos című írásunkról...
Mottó: virágozzék száz virág Vannak a célszerszámban hívők, és vannak a multifunkcionáriusok. Mai vendégposztunk írója Nikkel egy androidos tablet mellett tette le a voksát. Közelítésével, következtetéseivel nem mindenben értek egyet, de akiket érdekel ez az irány, talán…..
andro_nikkel 2010.11.22 18:00:15
Sziasztok

Időhiány miatt csak a kérdésekre válaszolok, szájkaratézni, okoskodni nincs időm ...

@szakértőbb

,,Ha konyvet olvasni, arra meg a Kindle mindent visz... Akkor?"

Ahány ember annyi szokás ...dworkyl jól összefoglalta az elején ...multifunkciós

,,Azt nem értem, miért nem látszik az olvasós képen a szöveg széle?"

:) Ha jobban megnézed a képet, akkor látható hogy html méretezés miatt, valszeg valamelyik stilus levágta ...

@Atyaman

,,A cikkben szereplő tablet tényleg csak 4-5 órát bír? Vagy 2-3-at WiFi-vel? Ez még tabletnek is rövidnek tűnik."

Sajnos igen ... Nem rövid idő tabletnek egy 7'' képernyőhöz viszonyitva ... Ha megnézed más tabletek üzemidejét azok sem birnak sokkal többet wifi-vel... Az újabbak akkuja már nagyobb teljesítményű ...

@ff48bp

,,Meg tudnád mondani, hogy ha a kínai barátaink úgy árulnak egy ilyet, hogy nem ismeri a magyar nyelvet, akkor hogy lehet magyar ékezetes txt-t olvasni, vele?"

Minden operációs rendszerben szerepel olyan, hogy lokalizációs(regionalis) beállítás (mikor hogy hívják). A lényeg ország, földrész szerint tudod beállítani a környezetedet (nyelv, időzóna, pénznem stb). Ez teszi lehetővé a különböző karakterkészletek használatát.
A font készletet és egyebeket az applikációból (ireader esetében) tudod állítani. Igen tudsz font készletet is módosítani , csak egy kicsit macerás ... illetve 10-16 ország fontkészletét tartalmazza az os. Beleértve a kinait, japánt és az összes európai országét.

@acel
" Az Androidnál ismeretlen fogalom a rendszer- vagy program-összeszakadás..:)"
Ezt legyszives mond meg a telefonomnak is, hatha ugy megérti :-)

:)) Erre mondják a kivétel erősití a szabályt ... De hidd el tényleg stabil az android :), köszönhetően a linux kernelnek és a DVM-nek (DVM=Dalvik Virtualis Machine)