Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Doktor Spider

347 bejegyzést írt és 99 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A femina.hu osztotta meg Terence Hill megható Instagram bejegyzését, aki egy régi, közös képet tett föl az oldalra, melyen Buddal együtt látható. A képhez azt írta, hogy "az én nagy barátom", valamint a testvérek, legjobb barátok hashtagekkel mutatta ki szeretetét. Ahogy az várható volt, rengeteg…..
Két jó hírt is be tudunk jelenteni, az egyikről talán hallottatok, a másik viszont mai, ropogós és friss információ. Terence Hill újabb filmmel örvendezteti meg a közönséget, mely jövő áprilisban kerül majd a mozikba Olaszországban. A filmet Hill írta és rendezte, valamint az egyik főszerepet is ő…..
Nem örülünk annak, hogy ilyen apropó miatt vagyunk kénytelenek posztot írni, de ebben a szégyenteljes történetben is tudunk találni valami pozitívumot. Ezek pedig ti vagytok, kedves rajongók! Valljuk be, egymás között mindannyian használtunk erős kifejezéseket. De mi ne gyűlölködjünk most már! Nem…..
Kit érdekel az ujjam!? Tudjuk, hogy egyből rávágjátok, ez bizony a fondorlatos K1 szájából hangzott el a Nyomás utána című klasszikusban. Nos igen, Buffy Dee sem maradhat ki a Krumplishal mellékszereplőket felvonultató sorozatából. Nagyon sok színésznek próbáltunk utánajárni, akik Bud és Terence…..
Vagy mégis? Akik megosztották az Oliver Onions koncertet, jól tették, azt is mondhatnánk, hogy már megérte.. Hiszen két jegy így már gazdára talált! De folytatódik a játék, most kicsit nehezebben lehet majd jegyhez jutni, használni kell az agyatokat is, de vélhetően mindenki rókatejet szopott…..
Guido és Maurizio de Angelis! Aki nem ismeri őket, Bud és Terence zenéit sem ismeri. A híres zeneszerző fivérekről korábban már írtunk, érdemes elolvasni, hiszen igen sokrétű pályafutást mondhatnak magukénak a Mesterek zenéin kívül is. A jó hír pedig, hogy hosszú szünet után ismét koncertet adnak.…..
Doktor Spider 2016.09.01 11:06:05
@Tom és Jerry fan: Az a helyzet, hogy mi csak a megkeresést kaptuk, reméljük nem kacsa.
Sosem akartam megírni ezt a posztot, bármi mást, csak ezt nem. Hiszen ő halhatatlan, tudom! Most is ezt érzem, pedig már az égi hagymásbabot főzi és kóstolja olyan hozzáértéssel és arckifejezéssel, amit csak tőle láthattunk. A gyász az első, ami átjár bennünket, mégis egy belső nyugalom kíséri…..
Már többször foglalkoztunk a Mesterek filmbeli étkezési szokásaival, de ezt most egy videóval is alá tudjuk támasztani. Régen téma rajongói körökben a sokszor extrém és igen vicces ételeltüntetés, ahol Bud és Terence kitesz magáért. Valahogy részévé vált a BSTH filmek kultúrájának az esetenként…..
Doktor Spider 2016.05.23 21:08:56
@Komojtalan: Ha megnézed a posztot, ott említjük csemegeként a végén az Aranyeső Yuccában című film jelenetét, a videó is azzal zár :)
Doktor Spider 2016.05.23 21:09:41
@aesopus: igazad van, megható kis jelenet :) ott a videóban is!
Krumplishal A nap képe 2016.05.03 14:17:16
A Simpson rajzolói kitettek magukért, úgy látszik sokakat megihlettek kedvenceink. :) Ismét látható, hogy Bud és Terence valóban kortalan és stílustól független, azt pedig főleg reméljük, hogy mindenki számára felismerhetőek...
Vajon kinek a szájából hangzott el ez a rajongói körökben ismert mondat? Talán ha a színész neve nem is ugrik be, az arc és a jelenet nyilván megmaradt sokakban. Akinek még nem tiszta a kép, annak segítünk: az És megint dühbe jövünk című klasszikusban található a jelenet, amikor Terence a…..
Bizony, ismét születésnapot ünneplünk, ráadásul nem is akárkiét, hiszen a nagy nap Terence Hillé, aki ma tölti be a 77. életévét! A Krumplishal legénysége boldog születésnapot kíván a Papi legkékebb szemű kedvencének és kívánunk további sok sikert, boldogságot és egészséget még hosszú-hosszú éveken…..
Krumplishal Euro Truck Simulator 2! 2016.03.19 13:53:12
De ennek mi köze van Bud Spencerhez és Terence Hillhez? Bizony, hogy van. Az egyik közösségi oldal rajongói csoportjában találtuk a következő hivatkozást, melyet az egyik tag osztott meg a többiekkel. Úgy látszik, hogy a Mesterekbe szinte mindenhol bele lehet botlani, a rajongói képzeletnek pedig…..
Krumplishal Az örök főgonosz 2016.03.17 17:51:15
A mai posztunk egy olyan mellékszereplőről szól, aki nem csupán a Bud Spencer-Terence Hill filmekben híresült el mint rosszfiú, hanem színészi karrierje során többször is főgonosz volt. Marc Lawrence 1910. február 17-én született New Yorkban, eredeti neve Max Goldsmith. Apja orosz zsidó, anyja…..
Ha azt mondom, Gyémántvadászok, nem hiszem, hogy túl sok rajongónak jut elsőre eszébe, hogy egy Bud és Terence film alternatív címére gondolok. Természetesen tudjuk, hogy most többen méltatlankodnak és rávágják, hogy bizony a Mindent bele, fiúk című alkotásról van szó, amelyet 1992-ben a Vico adott…..
A minap, február 24-én született Al Lettieri. Akár még velünk is lehetne, hiszen 1928-ban látta meg a napvilágot, sajnos azonban igen korán, 1975-ben elhunyt. A Piedone Hong Kongban című kedvencünkből lehet ismerős, ahol Frank Barella szerepét játszotta. Úgy tűnt egy ideig, hogy Bud ellenfele és a…..
Krumplishal A mormon lányok 2016.02.01 13:55:40
De hogy is van ez? Egy férfi két feleséggel? Az Ördög jobb és bal keze című kedvencünkben, Terence bizony kacérkodott a gondolattal, hogy Sarah és Judith hites urává váljon. Két feleség egy férjnek, ez jó is meg rossz is tud lenni. Bár, ha belegondolunk, hogy a Kincs, ami nincsben három feleséget…..
Krumplishal Tudtátok? 2016.01.25 09:51:13
Sajnos két olyan színész barátságáról számolunk be, akik közül már egyikük sincs az élők sorában. Giuliano Gemmáról szinte mindenki tudja, hogy együtt szerepelt Bud Spencerrel a Az angyalok is esznek babot című alkotásban, ahol két botcsinálta gengszert alakítottak, akiknek persze vajszívük volt.…..
Krumplishal A rejtélyes Galina 2015.11.29 10:35:15
Kedves kuzenek! Nagyon sokszor találkozhattatok már a mellékszereplős rovatunkkal, hiszen a blog indítása óta valljuk, hogy a két Mester sikeréhez a velük együtt szereplő színészek munkája is kellett. Rengeteg kedvencünk került ki közülük, hiszen Anulu, a Görög, Geronimo, Bob,…..
Doktor Spider 2015.11.30 11:28:17
@gabute: Köszönjük az infót, frissíteni fogjuk a posztot!! Sokat segítettél!
Nemsokára ez a kérés valóban meghallgatásra talál, ugyanis Bud Spencer hivatalos oldalán nagyon jó hírek láttak napvilágot. Megnyílik ugyanis a hivatalos webshop. Az oldal már nyíltan hirdeti, szóval tessék figyelni, bájgúnárok, nehogy lemaradjatok, mint Frisco bandája a…..
Bud Spencer 86 éves! Hihetetlenül szép kor, nagy kedvencünk pedig szellemileg friss, tevékeny és továbbra is a tőle megszokott kedvességgel szemléli a világot. Számunkra kortalan a Mester és úgy érezzük, ez örökre így marad. Nem csupán a filmjei által szeretjük, nem csupán az…..
Akik olvassák a Krumplishalat, tudják, hogy előszeretettel foglalkozunk a Mesterek filmjeinek elmaradhatatlan mellékszereplőivel. Nagy kedvencünk Bud és Terence, de a rongyosra vert bandatagok ugyanúgy megérdemlik a figyelmet, hiszen nélkülük nem működne a történet. Nynfus, Bugsy,…..
Ebből már mindenkinek illik tudni, hogy Bud Spencer ismét a képernyőn. Holnap napközben, azaz október 30-án, pénteken, 13.10-kor a film+ adásában az otthon levőket felüdítheti egy kedves Bud Spenceres spagettiwestern. Jó előjel a hétvégére nézve, ha Buddal indul neki az ember.…..
Hiába nincsenek már közös filmek, hiába megy az idő, a Mesterek iránti érdeklődés még mindig töretlen. Ezt nem az elfogultság mondatja velünk, hiszen elegendő megfigyelni akár csak a televíziók műsorszerkezetét, ahol mindig találunk valahol BSTH filmet, filmeket. A róluk…..
Krumplishal Bud első autója 2015.07.16 11:54:53
Az egyik német televízió internetes oldalán több nagyobb sztár első kocsiját szedték össze egy csokorba, egyfajta találós kérdésként. Megjelent egy kép, valamint alatta egy rövid, egy-két mondatos leírás, majd a kattintás után, a következő képnél láthattuk, hogy vajon kié…..