Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Strongarm_Armstrong

9 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hali! Két éves működés után a lapunk.hu úgy döntött, hogy megpróbált lehúzni egy kis pénzzel, egy mondvacsinált indokkal, sőt figyelmeztetés helyett rögtön letiltották az oldalt a látogatók számára. Ezért átköltöztünk ide...A szerkesztő elég jó, bár meglehtősen…..
Itt lehet a meccsek időpontjait egyeztetni a kommentekeben (regisztrálni kell hozzá sajnos)!Ide másolom a legutóbbi néhány bejegyzést hátha lemaradt valaki valamiről:" Ma 09:28:53 Lokajin Regisztrált felhasználó szerkesztése E-mail: sarkel@freemail.hu IP:…..
Strongarm_Armstrong 2010.11.22 15:53:33
@leccio:

Done!
Itt lehet a meccsek időpontjait egyeztetni a kommentekeben (regisztrálni kell hozzá sajnos)!Ide másolom a legutóbbi néhány bejegyzést hátha lemaradt valaki valamiről:  Ma 10:22:46 Raven Regisztrált felhasználó szerkesztése E-mail: raven@upcmail.hu IP:…..
Strongarm_Armstrong 2010.11.20 09:53:42
@leccio: Hát nem megy itt túl fényesen.
Mindegy nem sokára megvagyok a másikkal.

És hogy a blog.hu szellemiségéhez hű legyek: A lapunk.hu szarjon sünt! :)
Defender Down Honlap fejléc! 2010.11.19 23:21:00
    Jövő héten valamikor szerintem sikerül üzembe helyeznekm a honlapot. Természetesen prioritást fog élveezni a fórum és a liga cuccainak felrakása. Stay Tuned!Persze az új honlaphoz új fejléc is dukál! A kép megjelenítésével lehet megnézni teljes…..
A legutóbbi két patch esetében némi lassulás volt tapasztalható főleg a kétmagos, Vistás, Win7-es gépeknél, az új kocka titkosító protokol miatt. Ezt meg néhány apróbb vámpíros hibát igyekszik kijavítani. Szerintem érződik.Innen tölthető, ha nem menne fel…..
Minden szöveg össze van gyüjtve. Asszem a g-portálon lesz az oldal, úgyhogy ezután Narutoneveldés, sims és warez oldalak közössége helyett, emós, diszkós, és simses oldalak vesznek majd körül minket. :DA szerkesztő nem tűnik olyan gáznak, úgyhogy biztató a dolog!..
A kommentekben itt lehet megbeszélni a bajnoksággal kapcsolatos dolgokat, meg ide lehet felposztolni az eredményeket és az élménybeszámolókat.MECCSEK ÉS EREDMÉNYEK:Csapatnév:              Faj:Edző:         …..
Több mint két éves fennállása után a lapunk.hu adminsága úgy döntött, hogy eltávolítja az oldalamat. Az ok egyszerű szerintük a látogatási statisztikák nem reálisak, tehát csalok, meg mindenféle robotokat, meg IP osztást használok azért, hogy látogatottabb legyen az oldalam.…..
Strongarm_Armstrong 2010.11.17 08:25:30
@GodBadka:
Ezt megírtam nekik, de mondták, hogy nem fogják megmagyarázni...
Defender Down I. TŐRZSI LIGGA 2010.11.16 22:03:00
A kommentekben itt lehet megbeszélni a bajnoksággal kapcsolatos dolgokat, meg ide lehet felposztolni az eredményeket és az élménybeszámolókat.MECCSEK ÉS EREDMÉNYEK:ZALAPSZAKADSZ: A. vércsoport: Banda:                Fajta:  …..