Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Enquist

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hidegebb napokra ideális választás a North magasszárú modellcsalád, melyben járva a sima, kemény aszfalt természetes erdei talajjá változik. Ezt a modellt én is teszteltem, olvasd el a tesztet itt. Vidd magaddal a természetet a hétköznapokba! A természetes talaj minden…..
Enquist 2011.09.22 21:47:34
@brambi:
Tisztlet Brambi!
Szeretnénk a kérdéseire reagálni első kézből! Úgy lehetséges, hogy egyes modelleket akár féláron tud adni a gyártó cég, mert ki szeretné árulni a régebbi kollekciókat, hogy aztán az akció miatti feltehetően nagyobb forgalomból új modelleket tudjon gyártani. Ebben a helyzetben sokszor még bőven a gyártási ár alatt is ki van kínálva a termék, mert a cég célja a kollekció frissítés és hogy minél több lábra kerüljön a terméke, valamint az sem utolsó szempont, hogy az is meg tudja vásárolni, aki a teljes árán nem tehetné meg. Mindezek nagyobb értékek számunkra, mint ha az eredeti magasabb árfekvésű termékek (melyekből több lett gyártva, minta ami a vásárlói igény volt) a raktárban várnák a gazdájukat még egy szezonon keresztül.
Sajnos a bezáró boltok manapság nem mennek csoda számba és sajnos pont az Ön által istenített olcsó és vizsgálatok nélküli termékek azok, amik a valóban egészséget szolgáló termékek/cégek életét megnehezítik!
A mosolyogtató felvetésére miszerint szakmailag indokolt-e, hogy csak 43 méretig gyárt a cég cipőt, a blogot alaposabban átolvasva megtalálja a választ! Cégünk elsőként a gyermek és junior méretekkel lépett piacra, de tervezi 48-as méretig a lábbelik gyártását.
És utolsó kérdésére a válasz: ami biztos, hogy a mi termékünk tudományos vizsgálatokkal igazolt, több éves fejlesztési időszak van a háta mögött és a vásárlói visszajelzések is magukért beszélnek. A mi termékünk akár 20 év múlva is még a piacon lesz. A többi termékről nem kívánunk részletekbe bocsátkozva nyilatkozni, de ami biztos, hogy sok boka és térd ment már tönkre az olcsó, gagyiktól, melyek védelmében Ön már lassan itt sorozatot nyit a blogon... Hogy miért? Azt csak Ön tudja...
Jó egészséget kívánunk!
Üdvözlettel: Enquist
Az Enquist a két hazai gördülőcipő gyártó közül az egyik. Ez a márka több év kitartó fejlesztésnek köszönhetően jöhetett létre, de ne gondoljuk azt, hogy ez az evolúció befejeződött. A magyar vállalat központjában folyamatosan zajlik az újabb és újabb ötletek illetve…..
Enquist 2010.11.24 11:27:02
@tomma:
Kedves Tomma!
Cégünknél az első szempont az egészség és ennek alapján lett kifejlesztve a talpszerkezet. Továbbá nem mindenki számol be kényelmetlenségről, sőt rengeteg pozitív visszajelzést kapunk! Ezek a szubjektív érzések nagyon sok mindentől függnek; csak egy párat említve: a láb szerkezete, esetleges elváltozásai, izomzat állapota, idegrendszer alkalmazkodási ideje, milyen lábbelit viselt addig, stb.
Vagyis nem kényelmetlen lábbelit gyárt cégünk, hanem hatékony orvostechnikai eszközt!
Üdvözlettel: Enquist
Az Enquist cipőtervező pályázatát Bessenyei István nyerte ezzel a pályázattal: A modell neve Enquist Aquila. Bessenyei Úr a jól megérdemelt nyereményét az Enquist fejlesztőitől vehette át, New Yorkba pedig kedves felesége kísérte el. Íme egy rövid összeállítás erről:…..