Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Flathead

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
SERTEPERTE Söreltérítő 2017.08.22 19:56:59
Nagyon úgy látszik, hogy manapság elég egy sör címkéjére ráírni a bűvös három betűt: IPA és a siker garantált. Gyakran vissza is élnek ezzel. Elég baj ez, hiszen a mozaikszó mögött munka van, több ezer kísérletező kedvű hobbi sörfőző munkája, akik az elmúlt harminc évben rangot adtak ennek a…..
A Főzdefeszt sikere nem múlt el nyomtalanul, azóta két fesztivál is a zászlajára tűzte a kézműves söröket, és egy harmadik – a Budavári – is ezerrel épít a kézműves sörfőzőkre. Több bolt is tart már magyar kézműves söröket, a specialistákon kívül a Katona…..
A Pivo söröző csak pár hónapja nyitott, de máris kivívta magának a közönség elismerését jó söreivel, szakértő kiszolgálásával, és hazánkban egyedülálló, amúgy meg tökéletesen magától értetődő sörcsapolási koncepciójával: a vendégcsap gyakorlati…..
Flathead 2011.04.12 16:55:46
@Mantlesorrow: Igen, mindezt tudom, tudjuk. Csak ha már elhangzott, hogy szakértő kiszolgálás.. abban nem csak a finom sör van benne. A kezdeményezés kikezdhetetlenül jó - szerintem az egy kényszerű rossz, hogy egy ilyen filozófia mellett ilyen kicsi helyen működnek. Remélem, hogy tudnak máshol bővülni, mert ennyiféle sört csapolni ilyen kis helyen nem lehet túl rentábilis. Nekem nem hiányzik mindenáron a nagy konyha sem.
Flathead 2011.04.13 11:03:05
@Serkoptató: Amikor én pár napja bent jártam, akkor az egyetlen "asztalnál" foglalt tábla volt (nem ült ott senki) foglalt volt az utca felőli pult végig (nem ültek ott) és foglalt volt a csapszék előtti pult. Balra ahogy bemegyünk, ott voltak a szélén. Persze ilyenkor is lehet sört inni, amíg meg nem érkezik a foglaló ember.. de hát ugyebár nem "csak" a jó sörért jár az ember egy jó helyre, hanem hogy a barátaival egy jót beszélgessen. Azt nem lehet úgy, hogy 10-20-30 perc múlva fel kell állni. Én inkább ilyenkor elmegyek máshova. Igazi megoldás egyébként nyilván egy nagyobb hely lenne = aminek 3x 4x nagyobb a bérleti díja. Egyébként tényleg nagyon barátságosak, a TV felesleges és zavaró, a sörök hibátlanul vannak csapolva, jó hogy vannak rövid ismertetők a nedűkről.
G., aki állást keres, úgy érzi, hogy a Webturbo 69 Kft. simán le akarta húzni 3000 forintra. Ha jól értjük, G. arra gyanakszik, hogy a cég nem veszi komolyan az álláskeresést ügyfeleinek, amit a levelezésükre, illetve az elküldött regisztrációs lapra alapoz. Szó mi szó,…..
Flathead 2011.02.21 15:10:16
@Pittykapitány: Igen - patyolat tiszta lehúzás. Csak annyit mondok.. mivel fél éve munkanélküli vagyok.. intenzív álláskeresés mellett.. hogy a KOMOLY valódi létező munkaközvetítő cégek NEM kérnek közvetítési díjat az állást keresőtől, mivel azt az állást KÍNÁLÓTÓL beszedik : előre egy részt s a sikeres közvetítés után a másodikat. Ugyanis az állást kínálók azért fordulnak hozzájuk, hogy az első szűrés maceráját, a hirdetés maceráját MÁS elvégezze helyettük PÉNZÉRT. Aki pénzt kér az állást keresőtől, az OLTÁRI KAMU közvetítő és vagy nem létező már betöltött vagy máshonnan egy egér jobbklikkel összeollózott hirdetéseket kínál.
Urbanista Van-e pesti koldushumor? 2010.11.23 13:30:00
  Attila lassan házi szerzővé avanzsál az Urbanistán. Legújabb vendégposztjában egy érdekes kérdést vet fel: hol a pesti koldushumor?   Flaszterhumor Most, amikor Budapesten napirenden van a közterületek "hajléktalanítása" és a koldusok megrendszabályozása,…..
Flathead 2010.11.27 21:49:50
@diwat26: Annak a klónnak.. EGY éve 2 hónapos gyereke van - egyszer megkérdeztem tőle, hogy gondolom a nagymama van éjjel-nappal a nem növekedő gyerekkel : de nincs egy fotó róla VÉLETLENÜL nála ? Elképesztő hangnemben támadt vissza.
A labdarúgás legfontosabb eszköze a labda, amely szinte minden jelentős világeseményre, Eb-re, vb-re új külsőt kap.Emellett a különböző fejlesztéseknek köszönhetően, mára minden körülmények között megtartják formájukat, és szinte teljesen ellenállóak a vízzel szemben.…..