Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kozi73

0 bejegyzést írt és 245 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem szívesen lennék most az ellenzék helyében. Két és fél éve kiéhezett hiénákként várják, hogy a Kárpátok gazellája elbukjon a balliberális kormányok által hátrahagyott adósságcsapdában, az IMF és az EU által emelt akadályokban, vagy leterítse a Wall Street-i…..
Kozi73 2013.01.07 11:38:00
Akit nem zavar a latin nyelvű GPS és, hogy nem lehet vele úgy általában semmilyen garázsba behajtani, annak remek vétel lesz a XVI. Benedek számára készített új pápamobil. A katolikus egyházfői autók idei szakkiállításán is összesen csak egy modellt mutattak be a gyártók,…..
Kozi73 2012.12.13 10:51:13
Kell a végére az a kérdőjel, mert ezúttal nem volt időm olyan átfogó kutatásokat folytatni, mint a tavalyi végső választás előtt, de a mai ebédem olyan komoly volt, és a séf (és a cukrász) eddigi karrierje együtt garancia arra, hogy a minőséggel nem lehet probléma a…..
Magasból a látvány döbbenetes, a mélység félelmetes. Nézzünk 8 igazán pazar panorámát kínáló kilátóhelyet, ahol mindössze csak a tériszonyunkat kell legyőzni! Linzhou csigalépcső, Taihang- hegység, Kína A kínai Linzhou település közelében fekvő Taihang-hegység egyik…..
"Ilyen is csak a városban történhet meg: A képen látható úr egy csörlős emelő és egy távirányító segítségével engedi le második emeleti lakása teraszáról a kis gurigurit. Végre el kaptam a pillanatot." - írta Zsuzsi, akinek ezúton is nagy köszönet a képért, annyira…..
"Tegnap este még épp jót mosolyogtunk azon, hogy az új rikkancs szobrot a Hild téren egyesek biciklitárolónak használják, ma reggel pedig, ahogy jöttem a munkába azt látom, hogy hűlt helye a szobornak. Van valami információtok erről?" - írta Fruzsi nevű kedves olvasónk. Tudjátok…..
A Milla október 23-ai tüntetésén Bajnai visszatér. Két év ellenzéki építkezési lehetőség után ott tartunk, hogy még mindig a bukott miniszterelnök az ellenzék messiása? Mér' nem rögtön Medgyessy, hiszen róla sincs már rossz emlékünk...Tényleg nincs jobb nála? A…..
Bornai Tibor Hol a hazaszeretet? 2012.10.11 10:51:25
Sok autó visszapillantó tükréről fityegnek dísznek vélt ezek-azok. Van, aki macit, nyuszit és más, hasonló édi-bédi dolgokat lógat alá, de van, aki ott vallásos, és van, aki ott szereti a hazáját. Jelképesnek találom, hogy mennél szélesebb nemzeti színű szalag lóg a…..
A múlt héten a Miniszterelnökség "Magyarország lakosságának tájékoztatása érdekében előre nem látható okból és rendkívüli sürgősséggel” hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárást írt ki, mivel "kiemelt fontossággal bír az állampolgárok időbeni…..
Kerényi Imre miniszterelnöki megbízott minden általános iskolának elküldte a fent olvasható levelet. Az egykori színházi rendezőnek volt már néhány nagy dobása. Ő szervezte a magyar történelem nagy pillanatait idéző festménysorozat elkészíttetését, és ő ötlötte ki az…..
addict Emberi hentesbolt (18+) 2012.10.03 09:08:09
Bár sosem rajongtam igazán a fröcsögő vértől és őrjöngő zombiktól hemzsegő Resident Evil játéksorozatért, azt el kell ismernem, hogy az 1996 óta működő franchise remekül él és virul. Mivel a legújabb, szám szerint 23. epizód nemsokára megjelenik, a szoftvergyártó Capcom…..
Az ír gázoló ügyében a magyar miniszterelnök-helyettes azt mondta, hogy nem közvetítést kért az Európai Bizottság alelnökétől, hanem "megoldást". Navracsics Tibor szerint az Európai Unió "például politikai nyomást gyakorolhatna, és a jövőre vonatkozóan a jogi szabályozást…..
Kozi73 2012.10.01 13:48:27
@teglagyar9:
Hogy lehetett megszüntetni az OPNIt, amíg ilyenek tudnak billentyűzethez jutni?!
Gyerekek! Szép, magyar honfitársaim!Szúrjunk ki a Híradóval! A tévében Híradó címmel csupa balesetet, gyilkosságot és egyéb szörnyűséget látunk, nap mint nap. Ez nem azért van, mert nincsenek valódi hírek, hanem azért, mert azok, akik a Híradót készítik, a szakmájuk…..
Kozi73 2012.10.01 10:28:56
@ISándor:
Figyelj picit, idézek a posztból:
"És azon a napon, este kárörvendő mosollyal ülnénk le a tévé elé. Nem lennének álhírek, valódi problémákkal kellene foglalkozniuk."
Erre írtam, amit írtam, nevezetesen, hogy akkor SEM a valós problémákkal foglalkoznának, hanem menne helyette a propaganda. (Ahogy most is ez történik, ha kapnak valami kellemetlen kérdést.)
Az, hogy a kommentembe belekeveredett a szívszerelmed is, nem enged következtetni az én értelmi képességeimre, de reakciódból viszont mindenkinek lejön a te gusztusod.
Ostoba kis Fidesz-bérenc vagy.
Azért a Barátok közt szünete nem egy Reklámzabálók éjszakája. A magyar média tele ötlettelen reklámokkal, a rendszerváltás óta szívja magába a tampon a kék tintát, és az utóbbi évtized egyetlen merő rácsodálkozás, hogy jé, ez nem új, csak Perwollal mosva. És persze…..
Gyurcsány Ferenc egyhetes éhségsztrájkba kezdett a Kossuth téren. Az első nap reggel megkukkantottuk, mi a helyzet. Képriport. Termosz, Stephen Hawking-könyv, tesco-szatyor és egy jó vérnyomásmérés - így is kell. Molnár Csaba, betartva a hierarchikus viszonyokat, a mester…..
Kozi73 2012.09.10 14:29:07
@oregember nem venember:
Nem tudom, láttál-e már valaha piacot, de biztos, ami biztos, elmesélem neked, hogy egynél több (általában sok) eladó szokta ott kínálni a portékáját.
Így aztán azért mert történetesen tudom, hogy ott árul, még nem következik automatikusan, hogy :
1., vásárolok nála
2., pláne, hogy sírnék valami kedvezményért
3., leginkább, hogy ápolatlan lomis hantázó alkesz lennék.

Úgyhogy inkább anyádat b@szogasd a ravatalán, te szardarab.
Ha egy reklám átlépi a beszédtémává válás küszöbét, elmondhatja magáról, hogy a minimális célt teljesítette. Ha a beszélgetés arról folyik, hogy kinek tetszik és kinek nem a kampány, még eggyel beljebb van. A Danone új Avtivia reklámja most ebben a szakaszban van. Én magam…..
A hűvösvölgyi Nagyréten kutyafuttatással, pázsiton heveréssel és sörivással gyakoroltak a terrorelhárítók egy átlagos őszi napra. Hajdu János dandártábornok elmondta, hogy a vészhelyzetek mellett a mindig éber csapatnak a hétköznapokra is fel kell készülniük. „Nem…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Varánusz Orbán: pofánk lapos! 2012.08.23 05:11:00
Azért szeretem én ezt a mi Fénylő Csillagunkat, mert a legnagyobb szart is képes polírozott sztaniolba csomagolt győzelmi jelentésként előadni. Merthogy győztünk ám, recesszió ide vagy oda, akárki meglássa. Mi így győzzük le a válságot, hogy a győzelem mámorában csak egyet…..
Azt írja a Blikk, hogy Bochkor Gábor, nemrég felégetett, beszántott és sóval bevetett Neo FM-ből a Tv2-höz igazol, egészen pontosan a Mokka című reggeli műsorba. A reggeli tévéműsorok egyeduralkodóját (az m1 néha bakiparádéba forduló monstre híradója nem tekinthető annak)…..
Írtam már róla, hogy figyelgetem a spam-eket is, ki mit akar eladni. Amióta szabad céges címre emailt küldeni, azóta ez a tevékenység ráadásul olyan, hogy legálisan ajánlható is - ha van értelme. Értelmet pedig sokszor a kreatív megoldás adhat, és amit most kaptam, az nagyon ez a…..
Bornai Tibor Hazamegy a barátom 2012.08.10 14:28:34
Egyike volt azoknak a nyugaton született fiataloknak, akik a kilencvenes évek elején idejöttek, és itt ragadtak. Két év sem telt bele, és már gyönyörűen tudott magyarul. Még azt is tudta, hogy "köménymagos kelkáposzta főzelék". Jó barátok lettünk, sok szép kalandot éltünk…..
Kozi73 2012.08.11 21:52:49
@Bornai Tibor:
Kár, nagyon kár.
Mi meg megérdemeljük.

De leginkább ott kéne már nekünk is ülni valamelyik repülőn. Egyre inkább mindegy, merre indul.
Kozi73 2012.08.11 21:55:57
@stivanleroy: nem egy hajón; idestova 20 éve, talán egy Bornai Bt. koncerten. (De az biztos, hogy még a Baba Yaga diósgyőri várbéli fellépése előtt.)
Kozi73 2012.08.13 14:43:23
@rkrm: Itt lenne az idő, bevenned valami gyógyszert.
Pars Krisztián átvehette az olimpiai aranyérmét. Első próbálkozásra rekordot is dobott vele. A díjátadó után Pars Krisztián hatszor pörgette meg, majd elhajította az aranyérmét. Az érem 122,34 méterre repült. A bronzérmes Murofusi Kodzsi 114,25 métert, az ezüstérmes Primoz…..
Kozi73 2012.08.08 13:36:49
Tegnap délután ülök a szobámban (a Nyugatihoz közel lakom), és egyszer csak hallom, hogy az erkélyünk alatt valaki érces hangon ordítozza, hogy "a kurva anyádat megbaszom, a rohadt kurva anyádat, te szemét". Jó egy percig hallgattam, aztán gondoltam, muszáj megnéznem, mi az. Amit…..
Kozi73 2012.08.08 10:00:21
Közleményben tiltakozott több magyar sportoló is a szabadszájú műsorvezető megnyilvánulása miatt. "Legalább még 5 évig szeretném folytatni a műsorkészítést, úgy érzem, van még bennem annyi színvonalas adás" - közölte a ma reggeli adás során Bochkor Gábor, a Bumeráng…..