Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csarlie

4 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az magukkal a baj kérem, hogy semminek se tudnak örülni. Itt volt ez a jó kis rendszer, dolgoztunk rajta, szeretettel és gondoskodással készítettük, éjt nappallá téve. Aztán tessék, meg lehet nézni: ahelyett, hogy örülne neki a sok ember, elkezdik szapulni! Igaz, nem lett tökéletes. Itt-ott még…..
A gig angolul alkalmi munkát, apró megbízást (is) jelent. Ilyen apró megbízások/ajánlatok tömkelegét kínálja nekünk a nemrég indult fiverr.com oldal.   Az ötlet nem egyedi, hiszen ezer oldalon adhatsz vehetsz dolgokat, az e-bay-től a vateráig, de itt nem annyira áruk,…..
Január 2-án újabb metrós fotóséta, ezúttal a Duna alatt, a Gellért tértől a Kálvinig. 3 érdekes állomást tekinthetünk meg ismét methan vezetésével, a Gellérten megyünk le - ami már sokkal jobban áll mint az előző alkalommal - átsétálunk a Duna alatt a hírhedt Fővám…..
csarlie 2009.12.21 19:34:28
Tulajdonképpen csak a Word egyik funkciójára szeretném felhívni a figyelmet, semmilyen trükközést vagy bonyolult műveletsort nem igényel a vízjel előállítása. Egyszerűen válasszuk a Format -> Background -> Printed Watermark menüpontot. A felugró dialógusablakban a…..
Nagyon hasznos függvénye az MS Excelnek az úgynevezett AutoSum (AutoSzum) formula. Az eszköztáron Σ jellel jelzett függvény egy cellára alkalmazva, a cella helyzetét figyelembe véve az általa leglogikusabbnak tartott cellatartományt összegzi. A jobban érthetőség kedvéért: ha…..
Aszongya dr. habil. Balázs Géza, tanszékvezető egyetemi tanár, nyelvápolás-ipari nagyvállalkozó a keddi (júl. 29.) Népszabadságban a helyesírási szabályzat ún. reformjának környülállásait ecsetelve:..
csarlie 2008.08.04 16:13:19
Nesze Neked, helyesírás: index.hu/politika/bulvar/fptn6200/
"Hűlőrajongók" loptak el két zöld fapitont az állatkertből. Gratulálok...
csarlie 2008.08.04 16:20:43
Lehet, hogy a 2007-es Office-ban már megoldották, de a 2003-as verzióban, ami én használok, nincs beépített lehetőség arra, hogy az egyes cellák színével végezzünk műveleteket. Nálam akkor merült fel ez a kérdéskör, amikor megpróbáltam azonos színűre színezett cellákat (az…..
A szokásos első poszt: mi ez? miről szól? a sok százezer létező blog mellé mi a fenének hoztam létre én is egyet? Szóval, a kollégák és ismerősök között általában én vagyok a nagy "információbank" - nem azért, mintha annyira nagy tudora lennék bárminek is, vagy…..
Asdf vette észre teljesen véletlenül, amit Áronka már egy számla hátulján talált meg: a UPC ismét árat emelt, ezúttal a papíralapú számla kerül 96 forintba. A Homár kérdése a szokásos: ha ennyire aggódnak az esőerdőkért, miért nem lehet automatikusan átállni mindenkinél…..
Help! Hilfe! A foci Európa-bajnokság alkalmából indexes sör-Eb-t rendezünk, vakteszteléssel, az eredeti lebonylítási rendet megtartva. De nincsen török sörünk, pedig pár éve egész sok helyen lehetett Efest kapni. Akinek van tippje, Budapesten hol kapni bármilyen török sört,…..
A Napi Életen láttuk ezt a könnyed reklámverset, a sokoldalú Lugosi László kőfaragó és épületszobrász tollából. ..