Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Captain Caveman

0 bejegyzést írt és 91 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vitathatatlan, hogy az egyik legkedveltebb streetfood a hamburger. A gyorséttermektől kezdve a kézműves burgerezőkön át a legnevesebb éttermek étlapján is megtalálható. De nincs annál jobb, amikor egy otthoni kerti partyn saját ízlésünk szerint készíthetjük el a család hamburgerét. Így hát…..
Magyarországon a szélmalmok széles körű elterjedése a 19. század második felére tehető. Ez érdekes, mivel ekkor már a gőzmalom is megjelent hazánkban. A statisztikák szerint 1863-ban már 476 szélmalom volt az országban, míg a gőzmalmok elszaporodásával párhuzamsan számuk egy ideig nőtt, majd lassan…..
Captain Caveman 2020.04.22 09:06:53
A farkasok megjelenése és visszatelepedése Magyarországon is konfliktusokat fog szülni. A turizmust nem veszélyeztetik, hiszen annál jobban tartanak embertől, hogy keressék a közelségét, sőt kifejezetten kerülik a találkozást az emberrel az erdőben. Attól végképp nem kell tartani, hogy az egész…..
Captain Caveman 2016.05.02 09:10:03
@A megvalósult amerikai ólom..:
Nem a harc a lényeg, hanem az elriasztás...
Minimális azoknak a szituációknak a száma, amikben a farkasok kizárólag az élelem miatt megtámadnák a kutyával őrzött nyájat. Mindig a legkevesebb energia befektetéssel járó utat fogja választani. Ha a kutyákkal való harc és az egerészés között kell választani, akkor az egeret fogja. Lényeg, hogy a fizikai éppségét megőrizze. lehet, hogy a farkas lenyomja a kuvaszt, de közben olyan sérülést szerez, amibe később belehal.

Farkas támadásokról akkor számoltak be a krónikák általában, amikor igen nagy, keményteleken a farkasok nem tudtak vadászni a szokásos zsákmányaikra. Így a választás már nem a szűkös táplálék és a sérülés között esett, hanem a sérülés és az éhhalál. Mindig a minimális kockázat felé...
...aki nemrég autót vett Németországban. Egy kiváló, 330.000 km-t futott benzin-gázos-klímás-horgos-tempomatos Voyagert 1996-ból, első tulajdonostól. Nagyjából 120 km-re volt az autó. Beült egy kölcsönautóba, maga mellé vette két gyermekét, aztán elvezetett Bockauba.…..
Belsőség Íme a bizonyíték... 2014.07.16 11:00:40
...hogy nem csak a szánk nagy, amikor nyereményeket emlegetünk, melyeket csak nettó részvétellel haza lehet vinni. Ráadásul nem ám filléres, haszontalan vackokról van ez esetben szó, hanem négy, vattaúj Uniroyal abroncsról, melyek a lehető legjobb helyre kerültek, hiszen Adrienn…..
Manapság is számtalan olyan tudományos tévhit kering közszájon, melyeket készpénzként fogad el olykor még a tudományra nyitott közönség is. Ezek közül szemezgetünk, a csodálatos ifls oldal remek listáját lenyúlva használva útmutatóként. 1. Csupán agyunk 10%-át használjuk…..
Captain Caveman 2014.07.15 14:55:38
Egyelőre nem tudják, hogyan, csak azt, hogy kell. Kíváncsian várjuk, nem lesz egyszerű. Az Égéstér 127. adásának kommentposztja. Direklink a letöltéshez. Kapcsolódó anyagunk: Erdélyi Péter (Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete) levele, a robogók…..
Captain Caveman 2014.07.11 10:50:28
@BTO11: Legyenek Fényes Sikerei kohásznyelven
ABC projektünk B betűjéhez választottam Tarantino tíz évig tökéletesített forgatókönyve alapján készült zsidó-bosszú filmjét. (Az A betűs filmemet itt olvashatjátok.) Második világháborús karikatúra filmnek is nevezhetjük, vérből, abszurditásból, zsenialitásból nincs…..
Szerkesztőbizottságunk több tagja szerint holnap a világ egyik legjobb zenekara ad koncertet a Budapest Parkban - 13 év után. Ez önmagában még nem lenne elegendő ok egy bejegyzésre, de ahhoz képest, hogy a zenekar relatíve kevésbé ismert (azért így is több százezres a…..
Winkler mekkázik egyet, majd szakmai vita robban ki a stúdióban és mindezek tetejébe jönnek az agresszív tehenek és a csodát kereső olvasók. Az Égéstér 122. adásának kommentposztja. Direklink a letöltéshez...
Most, hogy némi esély nyílik arra, hogy bőrig ázás nélkül a szabadban töltsünk egy délutánt, eszembe jutott régi nagy álmom, a strandról ismert, fém-fa bútorok beszerzése. Azokra a vízszintes deszkás padokra, székekre gondolok, amelyek szinte minden magyar vízparton ott…..
Belsőség A Saint-Tropez-i csoda 2014.05.18 19:21:08
Ilyen tényleg csak egyszer történik az emberrel, mindegy milyen hosszú az élete. Pedig az egész csak egy szokványos autó bemutatónak indult Saint-Tropez-ban. Lütyő csendőr (Istenem, de utálom ezt a Lütyő nevet nekem csak Cruchot marad, én még feliratos videó kazettákat néztem…..
Captain Caveman 2014.05.19 15:16:39
@Ciri: jó, a csúcson 7%-ot is megütött az európai VW eladásokból. De azért sikersztorinak nem nevezném
Subba Subba tetkó: Megbánós 2014.05.09 15:00:13
"Megbántottak, Most már nem bánom,Nem számít és nem is sajnálom.Bíztam benned, tudom tévedtem.Látom már az utam, Nincs mit vesztenem.Tévedtem,Vesztettem." Írta Hip Hop Boyz verse.     ..
Captain Caveman 2014.05.12 10:49:15
Captain Caveman 2014.05.12 10:51:35
@Captain Caveman: mondom hadnagy
Hiába a hamis, szép szavak, a hazug ígéretek és irreális illúziók: a világ urainak és egyúttal fő gazembereinek - Putyinnak, Obamának és társaiknak - eszük ágában sincsen az olaj helyett egy élhetőbb, alapvetően megújuló energián alapuló, villanyhajtású motorizációra…..
Vajon mire jó egy Audi Q7 és miért kell a világnak a sok, nagy SUV illetve miről ne feledkezz meg, ha turbódízel autód van. És persze Schwarzenegger. Az Égéstér 114. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez.  ..
Captain Caveman 2014.04.10 15:25:26
Ki ne látott volna gyerekeket egy autó mögé kötött szánkón vihogni, kanyarban felborulni, fékezésnél a lökhárítónak csattanni? Egyik haveromat a családi Skoda mögött húzta az apja -az enyém azt mondta, hogy kizárt, hogy a fékezetlen, rendesen kormányozhatatlan szánkót, rajta…..
Captain Caveman 2014.03.04 09:54:28
A fent látható videóhoz Beyoncénak személyes története is van. Lényegében a Jay-Z-vel közös életének egyik pillanatát örökítették meg: az a nap, amikor a rapper megkérte az énekesnő kezét, pont Jay-Z születésnapjára esett. Ezért aztán Beyoncé elvitte a pasiját egy Crazy…..
A biodizájnról pár hónapja már volt szó a polisztirolt potenciálisan kiváltó, gombafonalakból készült csomagolóanyag kapcsán, most lássunk néhány példát élőlények építőipari felhasználására. Nem kell különösen otthonosan mozogni a különböző nagyipari ágazatokban…..
Egy amerikai kerékpáros fejkamerás videót készített downhilles túrájáról, így örökíthette meg filmen, ahogy – a körülményekhez képest szerencsés kimenetelű – balesetet szenvedett. Gareth van Dyk a coloradoi kisváros, Crested Butte fölé tornyosuló 3700 méteres hegy…..
Kocsik szinte mindig feltűnnek a filmekben, és előfordul olyan helyzet is, amikor nagyobb szerepet kapnak, mint 1-1 emberi karakter. Az autós filmekben ugyebár elengedhetetlen kellék, de van olyan is, amikor nem a kocsikról szól a film, és mégis találkozunk benne egy olyannal, aminek a…..
Magyar trap klip. Juhhu. Kenzi elhozta Amerikát, meg pár picsát a szemétégetőtől: ..
Captain Caveman 2013.11.19 12:08:54
Készítette: Keresztesi BarbaraÍrta: Keresztesi JuditMerj ALkotni! 365+ rovat - 2013. november 10.         Jól úszom, nem félelmetesen jól, de tűrhetően elboldogulok a medencében és ez a minimum, ami elvárható, annyi vízben töltött óra után. Ez egy magányos…..
Terveztem egy ismerős házaspárnak egy tető átalakítást a meglévő kockaházukra, a sima sátortető helyett. Kérésük az volt, hogy az egész tetőtér később beépíthető legyen lakótérnek, így kapott egy emelt térdfalas tetőszerkezetet. Mivel a meglévő födémhez nem akartunk hozzányúlni, így dupla…..
Captain Caveman 2013.11.08 13:21:11
Captain Caveman 2013.11.08 13:36:34
@Kőmíves Kelemen: Jáááá,festéhe, stimmtzó!:)
  218           Október 14. Szerda Hetedik nap laktanyafogság. Éjjel úgy megszakadtam, mint még soha.Elaludtam állva, illetve gyaloglás közben, 40 percet sétáltam a reptér különböző részein álomba szenderülve. Sejtelmem sincs, hogyan kerültem…..
222           Október 10. Szombat Harmadik nap laktanyafogság.Ma 8-tól beosztottak őrszolgálatba, 4 óra szolgálat a laktanya kapujában, majd 4 óra pihenő.Nagyon régen nem tettek ilyen szolgálatba. Akkor, amikor a konyháról a kampósokhoz kerültem. Azok…..
Captain Caveman 2013.10.10 11:39:46