Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dr_kotasz

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki nem szeretne egy ilyen névjegykártyát, az szóljon most, vagy hallgasson mindörökre! ..
dr_kotasz 2012.04.06 17:17:34
A hanyatló nyugat a messzi keleten kitartóan próbálkozik a béketábor vívmányainak átvételével! Hát nem szemérmetlen lopás az észak-koreai játékipar vívmányát, a mintacsaládok jutalomfalatját csak úgy lemásolni, és a déli kapitalisták által kizsákmányolt tömegek elé,…..
Borzalmasan sokat kellett várnunk arra, hogy legóék rendesen felmelegítsék a kórházas vonalat. A készletek sora (?) egy olyan mentőautóval kezdődik, amely őszintén meglepett a formájával, arányaival. Simán eszembe juttatja a 20 éve elmúlt aranykor készleteit, még akkor is, ha…..
dr_kotasz 2012.01.13 17:23:02
@artuditu: nem, ennek szerencsére nem.

Viszont ehhez bár két minifiget adtak, és van kapaszkodó is hátul - de a hátsó szaki csak a sárhányón tud állni! (Ezt egyébként nem is értem.)

A 7991-en bezzeg van hol állnia a menyusnak - kár hogy csak egy minifiget adtak hozzá.
Ismét egy párhuzamos végigjátszással jelentkezünk, ha már egyszer úgy adódott, hogy a bal sarokban Ainex, illetve a jobb oldalt elfoglaló nickname_porsche egyszerre játszotta végig ezt a remek készletet. A 7642-es szuperkészlet nagyon jó, de csak kamionmentésre szolgáló…..
dr_kotasz 2010.12.11 11:06:35
@efroland: nem lehet azt a nagy vontatót esetleg összegért megszerezni? :D

Pont az kéne nekem, de a készletet nem akarom megvenni.
Mindenképpen a nap híre, de lehet, hogy beillik a hónap hírének is. A Thaiföldre utazók és tervezgetők  jelentős részének rendszeres hobbija a repjegyvadászat, hogy kivel és mikor lehet a lehető legkedvezőbb áron eljutni a térségbe. Mondanám azt, hogy olcsón, de erről…..
Megint egy lerágott csontot veszek elő, és mivel Bateman már nagyszerűen végigjátszotta, a kötelező mutatványokat rövidre fogva én inkább kiegészítőleg szólnék hozzá, méghozzá néhány részletet önkényesen kiragadva, mintegy szemléltetendő: szerintem több van benne, mint…..
A legoblog az ilyen történeteket mindennél jobban szereti. drkotasz nagy játékos volt gyerekkorában, hogy aztán megnőve egészen felnőtt dolgok érdekeljék, a nagy mellek például, hogy csak egyet mondjak. Amikor először kaptam tőle egy levelet, hogy hol érdemes legót venni…..
dr_kotasz 2010.11.16 17:02:17
@ainex: A sárga csőrös kamionnál amúgy a nagy ajtó az olyan, amit szerintem még nem láttam a weben, amióta követem a LEGO-tematikus blogokat (cca. 4 éve). Emlékszem rá régről, talán pont egy kamionról, de újabb készleteken nem láttam.

Mondjuk én csak egy newbie vagyok :)
dr_kotasz 2010.11.16 17:36:47
drkotasz.tumblr.com/post/1591884745/a-telken-jartam-delelott

Kicsit kevesebb, mint amire számítottam, de ebből még talán lesz is valami :) Viszont a régi utca-plateeket nem találtam meg :(
dr_kotasz 2010.11.17 00:17:42
@BorZol: Az utolsó kép nem az enyém, azt tutuka intézte :)

Az én fotóim azok, amik az asztalon készültek.