Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tikmony

41 bejegyzést írt és 81 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi is tulajdonképpen az opció? Alapvetően nem teljesen kezdőknek javasolt, de igyekszem közérthetően rávilágítani, hogyan és miért érdemes használni. Ebben az írásban tényleg csak az alapokat tisztázzuk, nem lesz bonyolult! Az opciók előnyei és hátrányai Előnyök: - Nincs…..
Az elmúlt évek tapasztalata egyre inkább abba az irányba mutat, hogy mindennapos manuális kereskedéseink során az indikátor alapú belépési jeleket adó stratégiákat kerülni kell. Pontosabban fogalmazva, manuális kereskedéskor –amikor az érzelmek akarva-akaratlanul is…..
tikmony 2013.04.26 10:09:21
@zoolee7: márc 15 nem? Nekem nagyon: a 14.00-es gyertya jól felment, 15.00-kor zárt 1,30986-on ami ugye long belépő és aztán szépen lefordult. A februáriakat már nincs kedvem visszanézni.

Viszont 2012 ápr 2-től megcsináltam a mai napig. +496pip-275pip=221profit egy év alatt. Másszóval 64% nyerő, 36% vesztő ami nem rossz, de fényévnyire van a blogban beharangozott 85-90%-tól.
Súlyának megfelelő érdektelenségbe fulladt Gyurcsány Ferenc legutóbbi performansza, melynek során három éjjel virrasztottak az oktatási államtitkárság előtt sátraikban pártjának jelesei, élükön ő maga, így tiltakozva a kormány oktatáspolitikája ellen. Az akció kezdetéről…..
Aki próbált már bármit megtalálni és megérteni a NAV (leánykori nevén APEH) honlapján, az valószínűleg egyetért: diploma (lehetőleg közgazdasági, de még inkább jogi) nélkül neki fogni embert próbáló feladat. Pedig a mi fejünkre esik a legtöbb Nobel díjas! Akkor vajon,…..
Tisztelt Uraim! Mielőtt még az uniós bíróság a magyar devizahitelesek perében igen nagy valószínűséggel a bankok oldalára áll, felhívom szíves figyelmüket egy olyan köztes, ám igen drasztikus gazdaságpolitikai megoldásra, ami mindhárom félnek (devizahitelesek, bankok,…..
tikmony 2013.01.28 12:00:01
@Kakimaki0123456789: Hát azért a bankok is megérték a pénzüket. Ismerősöm anno forinthitelt vett fel, és csak épp le nem hülyézték a bankban. Másrészről ez a szabad verseny vadhajtása: ha van olyan bank amelyik nem száll be ebbe a piramisjátékba (annak is adok hitelt aki láthatóan nem fogja tudni törleszteni) akkor az a bank lehúzhatja a rolót: a többiek megeszik
tikmony 2013.01.28 12:24:12
@látjátok feleim szümtükkel: Az nem kockázat, ha nem árulok egy terméket, amit visznek mint a cukrot (devizahitel), miközben a környezetem ezen gazdagszik hülyére, szóval az nem kockázat hanem szimpla hülyeség.
Korábban, amíg a szüleim mondták, nem hittem. De most már tudom, hogy sokkal idegesítőbb, amikor az ember gyermekét akarják átverni, mint azt a bizonyos matériát a palánkon. Történt, hogy a Deichmann cipőboltba tévedtem, hogy keressek egy pót téli lábbelit a 7 éves fiamnak,…..
Amikor megláttuk a Facebookon, hogy a Hallgatói Hálózat benne lesz a Heti Hetesben, először persze azt hittük, hogy direkt a Képviselő Funkyra akarnak felkerülni egy hoaxszal, mint Gyurcsány Ferenc a műaranyos posztjaival. De amikor kiderült, hogy ez nem vicc, akkor megemeltük a…..
Miért nem lehet megoldani, hogy a külföldieket közvetlenül a magyar határ átlépése után minden vagyonuktól megkopasszunk? Akkor nem kellene például minimum angolul megtanulni ehhez. Persze vannak akik próbálkoznak... A Széchenyi fürdőben azonban még nem köszöntöttek be a 90-es…..
Izgalmas árfolyamokra bukkant a Pénzcentrum.hu munkatársa szerdán a brüsszeli (!!!) reptéren.A kép magáért beszél - bár talán ennyire azért nem áll rosszul a forint.... (az csak a poén egyik része, hogy a WE BUY és a WE SELL mezők elég nehezen értelmezhetőek, jelenleg az MNB…..
Tegnap este orvhalászok halásztak a rácalmási Dunán. Két személy egy kis, négy méteres ladikkal evezett kis a "Macska-lyukba", ahol hálóval szerettek volna halat fogni, de szerencsétlenségükre már korán lebuktak, így a halászatot abba kellett hagyniuk. Próbáltuk…..
A halőri adatbázisunkban is szereplő, igen agilis drávai halőr, Bencze Ádám és Kálsecz Zsolt rendőr méltán lehet büszke a csütörtök esti fogásra. Két orvhalász akadt fenn a "hálójukon", a Dráva egy mellékágán. A delikvensek hálója mindössze fél órát…..
w Tisztelt ING csoport! 2010.12.01 07:09:00
Évtizedes kapcsolatunk során sosem kételkedtem abban, hogy megtakarításaim az Önök nyugdíjpénztárában biztonságban vannak. Biztos voltam benne, hogy ha netalán betéved valamelyik fiókjukba holmi ittas paraszt a gereblyével handabandázni, a pénzem attól még nincs veszélyben, és…..
Kósa Debrecene tízmilliárdot kap stadionra, ám nem biztos, hogy az országnak és a városnak pont erre van a leginkább szüksége. Tipikus Fidesz-betegség, hogy a nagyság valódi megjelenítője a futballsiker. (Fotó: MTI) A kormány döntése alapján Debrecen városa két éven át két…..
w A jobbik és a legjobb 2010.06.01 05:00:00
A Legjobb Párt nyerte a reykjavíki helyhatósági választást, egy poénpárt, amely direkt hülyeségeket ígért, és előre szólt, hogy hazudik. A hivatásos izlandi politikusok már a létezésétől meg voltak sértődve, hogy ezek viccet csinálnak az ország sorsából. De nagyon nem…..
tikmonyok torna 2010.02.25 14:39:49
Kata, a Lél mamája ( Lél Emma szerelme, már hosszú kapcsolat ez, erről majd bővebben) írta, hogy legyek szíves, és tegyek említést arról, hogy mi a gyerekek körüli teendők és a házimunka mellett hetente kétszer járunk tornázni. Ide szoktunk menni a helyi iskolába, ahol Ildi, a…..
tikmonyok tenger 2008.06.22 11:09:00
Tegnap gyorsan kihasználtuk a véletlen, szép, esőnélküli időt, és fel a tengerhez. Bubuka még nem járt ott. Mi a holland részre jártunk, nekünk jobban tetszik, mint a belga. Kedvenc tengerparti éttermünkbe, ami egy hotel is, tértünk be először táplálkozni. Naná, hogy halat.…..
tikmonyok Új fotók! 2008.05.04 11:11:00
A Mini Europe-ban készült képeket feltettem a képeinkhez. Jó nézelődést...
w Lost Highway 2008.03.06 05:30:00
Akármi is történik vasárnap, utána jó lesz megtorpanni kicsit, és elővenni a térképet. Még mielőtt elhisszük, hogy ilyen egyszerű ez, és menetből eltöröljük a buszjegyet, a vonatjegyet, a könyvtárjegyet, meg a kenyér árát is. Mert végül ott állnánk a puszta közepén…..
tikmony 2008.03.06 11:08:03
"Amit szétosztanak vagy nem takarítanak meg a teljes népesség körében, azt az adózóktól szedhetik csak be."

Kedves TWA, ez nagy tévedés. Gondolom nem vagyok egyedül, aki több A4-es papírt tele tudna irni csak címszavakkal, hogy mi minden
f@szságra megy el rengeteg pénz. Ezeket kell visszafogni és akkor nem hogy nem kell új adó, de a jelenlegi terhelést is könnyedén csökkenteni lehetne. Persze lenne visítás ott ahol eddig teljesítmény vagy értelem nélkül ömlött a költségvetési csapból a lé.
Jövő hét étfőtől nem szerkeszti, hanem a kamerák előtt vezeti a Híradó esti főkiadásait Siklós András. A 47 éves, angolul felsőfokon beszélő újságíró 20 éves tapasztalattal rendelkezik a közszolgálati hírszolgáltatásban. Siklós András 1985-től 1997-ig a Magyar…..
tikmonyok Az első szó 2008.01.21 20:48:50
amit törpemaci mond, és állandóan mondogat:ERŐno comment..
tikmonyok 2007 Karácsony 2008.01.01 17:52:03
Itt volt pár napra Emma nővére és bátyja, akik először találkoztak testvérükkel. Erről és a Karácsonyról látható egy pár kép az albumokban...
tikmonyok részlet 1 blogból 2007.12.20 22:53:00
abandi 2007.12.20. 17:29:17 Más:A politikusok megszólítása pediglen ezentúl legyen:T. Lovag,/ T. Lovagina...abandi 2007.12.20. 17:32:58 Helyesbítek:T. Lóvalag,../ T. Lóvagina!!! ..