Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hatttorihanzo

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután megtekintettük kultúrbakancslistánk következő darabját Hszüa Kung si függőkolostorát, kóstoljunk meg egy kínai salátát. http://kulturbakancslista.blog.hu/2014/07/04/kr_u_591_hszua_kung-si_fuggokolostora A szecsuani konyha egyike Kína 8 regionális konyhájának. Legfőbb…..
Hatttorihanzo 2015.01.10 22:06:47
"Ön most Walter White-ot hívta. A sípszó után, kérem, hogy adja meg a nevét, a telefonszámát és a hívásának az okát. Köszönöm szépen."..
Elképesztő dolog történt a napokban, de mintha ennek súlyát nem érzékelné a média vagy a keresztény közösség: az ENSZ felszólította a Szentszéket, hogy többek között bírálja fölül tanítását a fogamzásgátlás és a terhességmegszakítás témakörében. A legnagyobb…..
David Lynchet gondolom, nem kell bemutatni: ő az a félőrült rendező fura hajjal. Bár ez a leírás meglepő módon Tim Burtonre is illik – és a két művész nem is áll olyan messze egymástól – maradjunk az ősz hajú versenyzőnél. Mr. Lynch Arany Pálma díjas (Veszett a világ)…..
Működött a waw-faktor, több ezren figyelték szájtátva Los Angeles egyik alternatív fesztiválján, amint egy emeletnyi magas kerékpár szeli át a várost. A hetekben tartott CicLAvia fesztivál fő látványosságát Richie Trimble szolgáltatta, amikor felmászott a 4,5 méter magasan…..
Subba Cukiság: Edzés Kodival 2013.04.23 15:58:25
Kodi cica nem csak szuperül sétáltat, de keményen edz is, ha arról van szó! ..
Subba Agyszint: Spaghetti Man 2013.04.18 16:11:41
A lényeg, hogy úgyis meghalsz. ..
A Melinda and Bill Gates alapítvány felhívására (100 ezer dollárt ajánl minden olyan projektnek, amely valamilyen módon tovább fejlszti az óvszerrel kapcsolatos dolgokat)  készítette el ez az úr a kondom fellövő szerkezetet. Persze poén az egész, de vicces, ahogyan a bácsi…..
Hatttorihanzo 2013.04.09 12:23:24
@Hernyóbél-krémleves: Igen volt mar ra pelda hogy letoltottem valamit, sajat celra. De igenis van kulonbseg a 2 kozott, az indavideo a subbaval karoltve szisztematikusan lopja el az epp aktualis, gyakran milliok altal nezett youtube videokat es prezentalja oket itt, mint sajatjukat es keresnek penzt vele...
Subba Rock baba 2013.04.07 13:50:00
Cukker kislány és papája a Piroska és a farkast értelmezték újra így. A jövő Nina Hagenje? ..
Hatttorihanzo 2013.04.08 20:31:55
Tényleg baromi idegesítő hogy minden az ócska indavideón van. Itt az eredeti youtube videó: www.youtube.com/watch?v=ul4d4vIy7z0&list=UUMvYqU9hFr-tfwCWYUI7ksg&index=1
Amúgy nem ütközik valami szabályba/törvénybe, hogy szerencsétlenek feltöltik a youtube-ra a videójukat ti meg prosztó módon ellopjátok és ti aratjátok le a babérokat/pénzt az indavideón keresztül ami persze amúgy is egy rakás szar? He??
Subba Hétvégéd summa summarum 2013.04.08 11:00:00
Jó kis gyűjtés, nem mondom! ..
Mint azt a newsokbol halhattunk, tegnap reggel szornyu incident tortent a Connecticut allambeli Newton varosanak Elementary School-jaban. Azota nem gyozom hallgatni a kulonbozo hirforrasok anyagait, igy a magyar hir-portalokat, commenteket is eloszeretettel olvasgatom. Egyes volt honfitarsaim…..
Ricky Gervais az egyik olyan standup-komikus, aki senkit és semmit nem tisztel, ha valamiből viccet akar csinálni, akkor megcsinálja, és leszarja, kiket bánt meg vele. belerúgott ő már mindenkibe, aki él és mozog, a melegektől a kerekesszékesekig, szóval minket annyira nem lepett meg a…..
Van az úgy, hogy sikerül megfelelő zenei aláfestést találni egy kis színes hír alá, és előfordul az is, hogy nem. A CNN-nek szeptember elején nem jött össze a dolog, amikor egy 103 éves fekete dédnagymamát mutattak be, amint éppen autót vezet. UPDATE: az előző videó helyett…..