Regisztráció Blogot indítok
Adatok
George17

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Mai feladványunk 2014.05.22 17:11:04
Próbáld megfejteni ennek a sportnak a lényegét pár szóban! (Vattaúj a Charger, szétküldeni jó lesz?) ..
A Kiss Béla nevű user töltötte fel ezt a videót tegnap a Youtube-ra. (Elmondása szerint nem az övé, maga is lementette anno.) Az eredeti link itt elérhető, ha még nem szedte le. Utóbbira valószínűleg sor kerül, volt már rá precedens, hogy az önszopatás ilyen példájára bukta az…..
Belsőség Heti merítés 2013.09.29 10:34:50
Magyar tervezésű , német cirkáló ,megállja a helyét A legjobb fogyasztási értékem Shell 100-as benga, plusz fél doboz oktánszám növelő a teli tankhoz és irány Croacia. ha jól emlékszem 4,5,5 literre jött ki, 120-130 normál autópályás tempónál, de az…..
George17 2013.09.30 14:45:42
Nekem suzuki wagon r+ 1.3 76 Le van már 12 éves és én sokadik tulaj vagyok amit írok az reális nem szépítek meg semmit.
8 éves korában vettem óra szerint 96 ezer kilométerrel persze a valós futásteljesítmény ismeretlen.
2008-ban került 550 ezer forintba + átírás+ teljes vezérlés és olajcsere eredetileg régi Swiftet szerettem volna venni de a család lebeszélt róla mert ebbe több hely van és merevebb a kasznija és ugyanannyiba került.
Persze ez egy fapados változat használata során szervokormány hiányzik a többi nem lényeg.
Első időkben a szilentek nyikorgása eléggé zavart elvittem "ingyenes" átvizsgálásra közölték velem fizess 180 ezer forintot mert ez meg az a baj erre elvittem oda ahol műszaki vizsgáztatás is folyik ott meg mondták semmi baja csak a futóművet kellett beállítani majdnem lehúztak 180 ezerrel.
Szilentek nyöszörgése megmaradt amíg nem esett az eső utána elhallgattak egy időre.
Három évig semmi különös nem történt átment a következő vizsgán is gond nélkül csak időközben hátsó kipufogó dobot kellet cserélni meg a kuplungot egyik sem volt drága.
Ezután beütött a baj szétesett a váltóban egy csapágy ez típushiba bontós mondta ehhez a váltó slágertermék valamennyi 1.3 16 szelepes Suzuki típushoz Wagon r+ Ignis Swift 2 előfordul kivéve Swift 1.
Szétesett váltóval is eljutottam a szerelőhöz ő azt mondta ebben a váltóban sosem cseréltek olajat az olajbetöltő csavar feje szét volt barmolva olaj pedig koszos volt nem csoda hogy szétesett a csapágy a sok spén miatt amit le kellett volna engedni a régi olajjal.
Végül a váltót felújították 100 ezer forintomba került mindez azóta tökéletes és a fogyasztás 0.5 literrel lett kevesebb.
Ezek után el akartam adni de csak 250 ezret ajánlottak érte ez volt a legmagasabb ajánlat.
Szerelőm végül lebeszélt róla miért adod el ha ilyen keveset kapsz érte? a kaszni rozsdamentes állapotban van két olajcsere periódus alatt 1 liter olaj fogyasztás az semmi veszel egy másikat valami menőbb típust drágábban azok hosszú távon sokkal többe fognak kerülni neked.

Bármely használt autó legyen bármely típus ha elhanyagolják használhatatlanná válik.
Aki használt kocsit vesz az állapotot vesz nem pedig típust.
Tünde rájött, hogy mégsem szeretné az ajándék 90 perc beszélgetési időt plusz 2 év hűségért cserébe. Merthogy megnézte online, hogy csak hálózaton belül beszélhető le. A Vodafone ügynöke persze erről az apróságról elfelejtette tájékoztatni: Már jó pár éve Vodafone…..
A magyar piac még ellenáll, de az elektromos kerékpárok a világ nagy biciklis országaiban az eladások egyre jelentősebb hányadát teszik ki. A hibridautók felé kacsintgató német autógyárak is szükségét érezték, hogy bekapcsolódjanak az üzletbe, amely ráadásként a cégek…..
Az operatőr csaj kacagása őszinte, tudhatott valamit, amikor elindította a felvételt. Akárhogy is nézzük, a manőver nem sikerülhetett. Egy kábé kétszáz kilós Yamahát feltolni egy összkerekes pick-up platójára eleve merész vállalkozás, főleg egyedül. De a tett halála a…..
A sárga tengeralattjáró "A neve elhallgatását kérő tulajdonos szerint, az esti órákban Akarattyán egy helyi lakos tájékoztatta egy ismerősét, miszerint egy autó beszakad a jégen. Az ismerős keresésre indult az egyik Hummerrel, de nem találta meg a beszakadt gépjárművet,…..
George17 2012.02.07 18:51:47
@Közbiztonság Szilárd:
Ez nekik jó mert súlyosabb következmények nélkül megúszták ezt a kalandot mert ha Balaton közepén szakadt volna be rögtön eltűntek volna a jég alatt és a lék ebben a hidegben gyorsan befagyott volna és senki és semmi sem találta volna meg őket.
Csatlakoztak volna az eltűntek népes táborához ki tudja hová tűnik el annyi ember?
George17 2012.02.07 18:55:08
@georgie58:
Megkérdezték Horn Gyulát hogy szerinte meddig fog fennmaradni Magyarország a válasz ezer évig mert mire az adósságainkat visszafizessük az legalább ezer év.
Válság? Hol itt a válság? Tíz hozzánk érkezett levél közül háromban ez a kérdés szerepel: első autómat venném, milyet szabad? Nos, nekihasaltunk a témának, árkategóriánként összeállítottunk egy-egy csokrot. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Mit nem tud még a használtautó-kereskedelemről, a fontoskodó, kisstílű márkaszervizesekről és a bepróbálkozó ügyfelekről?Mai cikkünk blogposztja...
George17 2011.12.30 22:14:39
@velocista:
Nagyon jó a válaszod munkám során sok emberrel találkozom az egyik azt mondta szeretett volna venni új Suzukit Swiftet összegyűjtötte a pénzt bankárnyáján bemegy egy kereskedésbe és azt mondják neki nem lehet csak sváci hitelre és több éves futamidőre.
Oka az a kereskedő így kapott a banktól sok jattot végül vett egy három éves Wolksvagen golfot.
George17 2011.12.31 12:51:53
@Rocko-:
Lehetséges lehetséges egy dolog biztos akár eladók akár vevők vagyunk legyünk résen mert sok a gazember.
Hiba a mátrixban – gondoltam először, mert más ésszerű magyarázat hirtelen nem jutott eszembe, mikor megláttam a harmincas táblát. Azaz hogy pont nem láttam meg, és ez volt a gyanús. Pedig máskor ott szokott következni a hetvenes és az ötvenes karika után. Minden más…..
Megvan új kedvencem a bálnaautó-osztályban. Ha most kéne választanom, Audi A8, BMW7, Mercedes S osztály, vagy esetleg Lexus LS, habozás nélkül megjelölném a Jaguar XJ-t. Könnyű, sportos, jó vezetni, szép, jól össze van rakva… és 20 colos felniken fut. /40. Meglepően szűk…..
George17 2011.11.14 20:00:27
@ruskyy__: Akkor tévedtem.
Múlt héten szereltettem fel a téli gumit a kocsimra és láttam 4 nagy alufelnit gumikkal az egyik felni belső oldalán volt egy kis sérülés megkérdeztem a gumist hogy ez mi?
Válasz: Ez X5 BMV ről való az egyik kerék megsérült és leeresztett mivel ezt nem lehet megjavítani 1 db felnit és gumit nem akart venni ezért rendelt a négy újat és kicseréltük neki ezeket pedig itt hagyta nálunk ez a művelet 500 ezer forintjába került.
 Nem csak Magyarországon szálltak rá a rendőrök a macskaszem nélküli járművekre, hanem az Egyesült Államokban is, ahol ez még a mienkénél is viccesebb eredményekhez vezetett. Nyolc amis vallású személyt tartóztattak le Kentucky államban, mivel nem voltak hajlandók prizmát…..
A Shelltől kaptuk az alábbi közleményt, amelyben arról értesítenek, hogy mostantól nincsen Euro 95-ös és Diesel üzemanyag a kútjaikon. Pontosabban van, de mindkettő neve elé oda kell mondani mostantól, hogy FuelSaver. Került bele valamiféle adalék, a SEI, amitől állítólag akár…..
Mi magyarok nem vagyunk a legjobb karbantartók, és különösen igaz ez az autóinkra. Az átkosban a csehek, endékások, de még a szlovákok öreg Skodái, Trabantjai is milliószor jobb állapotban voltak, mint a mi hasonló korú, vagy még fiatalabb Zsigulijaink. Nálunk össznépi sport…..
Nem is olyan régen MotorDani (Zách Dani) gondolkodott el azon, mi lenne, ha az új jogszabályhoz - melynek értelmében a rendőr dönti el tkp. szemmértékkel, jogosan hajtottunk-e át a sárgán - igazodnának maguk a jelzőlámpák is, hogy ne csak egy rossz szájízű pénzlehúzásnak…..
Belsőség Te jó ég, ez ilyen? 2011.08.03 12:03:08
Istenem, ha majd révbe érek, veszek egy új Corsát – álmodoztam évekig. Aztán izzadtam, dühöngtem és röhögtem egy hetet a volánja mögött. Mai cikkünk blogposztja...