Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dativus

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Körülbelül egy hónapja találkozgatok Kristóffal, de ez a szó azért nem jó erre mert több ez annál. Sokkal több. Olyan sorsszerű az egész még akkor is ha az ember hajlamos ezt érezni amikor valaki megérinti. Annak ellenére, hogy sok akadály volt benne, az előző kapcsolatának lezárásával, olyan…..
 Egy brit, egy amerikai, egy kanadai és egy spanyol, vagyis 3 lakás és egy ház került ma a porondra.  A spanyol tetőtéri lakásról inkább gondolnám, hogy kanadai. A kanadairól inkább, hogy spanyol. Az amerikai akár itthon is lehetne (a zöld étkezőben látható két…..
"Hogyan szorulhatott ekkora hang egy ilyen kicsi testbe?" Egy tehetségkutató zsűrije minden bizonnyal ezzel a mesterkélt fordulattal reagálná le azt, ami most következik. Színpadra szólítjuk ugyanis azokat a művésznőket, akiknek hangterjedelme fordítottan arányos…..
Dativus 2011.01.28 12:04:10
    Tudod, hogy mitől lett orgazmusa Marilyn Monroe arcbőrének? És mit használ Yoko Ono, Madonna, de még Sting is? Egy magyar terméket, bizony. Erno Laszlo a brand neve, ami annyira világhírű, hogy szokás szerint csak itthon nem ismerik.  Erno Laszlo még 1921-ben szerezte…..
 Vagy sokkal hosszabb nevén az UNESCO emberiség szellemi kulturális örökségének reprezentatív listájára felkerült végre néhány gasztronómiai tétel. Ez ugye ugyanaz a szervezet, amelyik a materiális világörökségekről is dönt. Ne reménykedjünk, nem a pörköltről vagy a…..