Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hiperbola

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A buszos valószínűleg megunta, hogy a kerekesszékes utast minden reggel fel kell segítenie a buszra, ezért tette fel neki a címben lévő igen bunkó kérdést. Olvasónk nem unalmában utazgat reggelente, munkába megy, és csak ezzel a busszal éri el a másik alacsonypadlós buszt, amire…..
hiperbola 2010.01.07 19:16:30
@DonBandi: és mennyi energia kell a felhúzáshoz? Azért egy ember mozgatásához jóval több erő kell, mint egy vekkerhez. persze ha lenne örökmozgó, ideális lenne a megoldás :)
hiperbola 2010.01.07 19:32:55
@pengusz: indokolatlan kivételezés visszatetsző is, sztem is
Két héttel ezelőtt írtam róla, hogy csatlakozunk az Ada Lovelace Nap-hoz, és március 24-ét mi is a nők és az IT témakörnek szenteljük. A téma azért is érdekes, mert köztudott, hogy az IT-szektorban arányaiban nagyon kevés nő dolgozik. Egy viszonylag hosszú kérdéssorozatot…..
Webisztán Magyar nők az IT-ban 2009.03.09 14:42:00
Közhely, hogy az IT-szektorban nagyon kevés nő dolgozik. Pedig a nők és az IT már nagyon régen egymásra találtak.Lord Byron lánya, Ada Lovelace például már az 1840-es években foglalkozott a számítógép egyik elődjének tekinthető analitikai géppel. Sőt, programot is írt a…..
Nem is olyan rég jelent meg egy hangos képriport a The New York Times oldalán, egy fickóról, aki maga árulta a lakását az utcán egyesével leszólítva az embereket, szórólapokat osztva és egy nagy kartonlapon mutogatva az ingatlan adottságait. Sikeréhez mondjuk biztos hozzájárult…..
Nagyon aranyos kis point-and-click kalandjáték a Tom and Jerry – Mouse About the House, amiben az ismert rajzfilmfigura egérrel kell csapdákat kikerülve eljutni a fridzsiderhez. Egerünk útját mindenféle tárgyakkal egyengethetjük, csavaros logikát követve. Egyetlen nagy hibája,…..
Duplán szórakoztató a Péter által talált új építésű gyöngyszem: önmagában az is csodálatos, hogy az evangélikus egyház megérezte az idők szavát, és olyan lakóparkot gründol, amiben van imaterem, a tetején meg torony és jó nagy kereszt. Az időseket becélzó vállalkozás…..
    Először is leborulok a kommentelők kedvessége előtt: a Homáron és a Cukiságon közzétett felhívásomra, miszerint nevet keresek a család új szálkás leánytacskójának, több mint 520 hozzászólás érkezett, ami ennél jóval több nevet takar, hiszen volt, aki…..
Íme a Homár új kutyája, mozgás közben, a két másik indexes szerkesztőségi törzsállattal, az északi származású Majkával és a kétszeres életnagyságú Mannával. Így talán könnyebb lesz nevet találni...
hiperbola 2008.03.24 19:12:15
Nincs is nagyobb öröm, mint amikor valaki, aki bármilyen okból is, de mozgásában korlátozott, legalább rendezett anyagi körülmények között él. De vajon hová rakja a kerekesszéket? Mai első talányunkat Miklós dobta fel. És lesz még egy pár... Ha nem lennék ilyen irígy erre a…..
"Csatolva küldöm Panda és Hógolyó barátságának cáfolhatatlan, fényképes bizonytékát" - írta nekünk Timi. A kép nagyításán megfigyelhető, ahogy Panda a puszi pillanatának varázsában még a kis szemeit is behunyta. ..
hiperbola 2008.02.03 14:01:14
Kerekesszékes világ nem egyszerű, pláne ha paraszt emberekkel, felelőtlen személyzettel találkozunk.... A történetem kicsit korábban kezdődik, mint maga a tényleges esemény, amit el szeretnék mesélni, ezért kis felvezetés: Jó 4éve egy sportbalestből kifolyólag úgy néz ki,…..
Gergő küldött nekünk mosómedvés képeket. Szeretjük a mosómedvéket. Szerintünk az első ölelésre vágyik, a második viszont harapásra. Ön szerint? ..
Péter nem tartja magát az építőiparról jót vagy semmit iratlan törvényhez, sőt azt tanácsolja új lakást vásárlóknak, óvakodjanak a GB Európa Ingatlantól. Neki például nem óhajtják visszafizetni a pénzét, annak ellenére, hogy lassan fél éve csúszik lakása átadása, az…..
Subba Eszünk, faszunk megáll??!! 2007.11.05 09:28:12
Meghozta a reggeli posta a magyar rock- és pr-történelem legszebb mondatát: Sex Action Mikulás Dátum: 2007.12.07 Helyszín: Budapest, ****** 20.00 kapunyitás 22.00 BUTTERCUP koncert 23.00 Sex Action koncert Részletek: Szerintem már teljesen új műsor fogadja a rajongókat??!!…..
A villamos után hurcolt táskás néni sztorija után főleg riasztó volt Tea ma reggeli élménye a villamospótló buszon. Míg ott a rádióhallgatás miatt nem hallotta a vezető a vészcsengőt, itt csajozott, aminek egészen durva következménye is lehetett volna. Sztori alant. T.…..