Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Posztszállító

319 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt VV5 - 1X74 2011.11.27 17:35:00
Ha már öfi alatt azon gondolkodom rezignáltan, vajon miről fogok holnap írni, baj van. Nagy baj. Kedvem lenne, csakhogy nincs miről. Unalmas a műsor. Hiába próbálkozik Péter és Attila, már ők is untatnak, sőt, idegesítenek az órák alatti rosszalkodással és a tolvajlással is.…..
Az új ValóVilág blog itt érhető el: http://vvhirek.blogspot.com..
Csaba vagy Cristofel. A két villalakó közül az egyik biztosan kiköltözik a ValóVilág luxusbörtönéből. De vajon a nézők kit küldenek majd haza? Amint kiderült, hogy a ValóVilág 5 első kihívója Csaba lesz, a társai azonnal kedveskedni kezdtek neki. A fiú a riportszobában…..
A mackós kinézetű, törpetermetű Péter előszeretettel osztja az észt a villában. Nincs olyan lány, akinek még ne szólt volna be. Pedig neki is van női fekete folt az életében.  Péternek nem könnyű megfelelni. Az igénytelen külsejű gombócnak ugyanis mindenkivel baja akad.…..
Ha nézettségben nem is, nézői panaszok számában döntetlenre áll a TV2 és az RTL Klub valóságshow-ja: az ÖsszeEsküvők-et és a Való Világ-ot is négy-négy tévéző jelentette fel a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnál. A Való Világ 5 és az ÖsszeEsküvők című…..
Olivér, Zsófi és Gigi visszaköltözése a Villába. Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence..
Béci a kiesése után még a párbajon elkezdett könyörögni Balázsnak, hogy hívják meg a Morning Show-ba (ez az élő adásnak hála egy pillanatra hallható is volt), és úgy néz ki, összejött neki, hétfőn ő volt a meghívott vendég. A Bécivel készült felvétel két…..
Lehet már meg sem kellene lepődni azon, amit látunk, mégis megmutatjuk. A vacsorák hetén, Anikó napján egyszer csak a riportszobába hívták a lányt és felvettek újra egy jelenetet.Korábban már megírtuk, hogy Jerzy igen gyakran szereti váltogatni a nadrágját. Mi akkor arra…..
Új lakók érkeznek a Villába. Az RTL Klub ugyanis úgy döntött erősítésként egy három fős csapatot költöztet vissza a még játékban marad Villalakóknak. Olivér (32), Zsófi (19) és Gigi (21) kapott lehetőséget arra, hogy jelenlétükkel támaszt nyújtsanak a még bent lévő…..
Az RTL Klub valóságshow-jának legutóbbi kiesőjét zavarta, hogy Alekosszal együtt nagy esélyesként emlegették bent. Terve - miszerint Éva és a görög egymást gyengíti a legvégén, ő pedig nevető harmadikként nyer - nem valósult meg, de energiaszintje újra a régi, és a hazai…..
A Bors információ szerint akár magyarul egy szót sem beszélő külföldieket is beküldhetnek a Való Világ-ba, hogy érdekessé tegyék a műsort.A vasárnapi párbaj után már csak négyen maradnak a VV4 villájában, kevesebb interakció, kevesebb esemény, szóváltás, perpatvar lesz,…..
A versenyből már hetekkel ezelőtt kiesett játékos visszatér. Ez nem csak egy facebookos bejegyzésből derült ki, de a műsort vezető Balázs is célozgatott rá, ráadásul a nézők többsége őt hiányolja leginkább a már búcsúzottak közül. Minden jel arra mutat, hogy Olivér…..
A Törtető másodszor is szabályt szegett, azonban megúszta, megmaradt a védettsége - olvasható a Hír24-en. A luxusbörtön amazonja először akkor húzta ki a gyufát a valóságshow készítőinél, amikor a dzsungelhét alatt – tartva a vihartól – fogta magát és bevonult a…..
Stohl András április 12-én lesz látható utoljára a Való Világ műsorvezetőjeként, utána tévés munkákat nem vállal - őszig biztosan. Ha másodfokon is letöltendőt kap, akkor sem lesz börtönös reality - írja az [origo]. Az RTL Klub műsorvezetője a Fókusz-ban elcsúzott a…..
A kiválasztáson Béci kapta a legtöbb jelet. Fotók: RTL/Sajtóklub/Bársony Bence..
Fotók: RTL/Sajtóklub/Bársony Bence..
Annak ellenér, hogy Laci feladta a játékot és elmarad miatta egy párbaj a csatorna tartja a finálé májusi időpontját. A kiesés miatt az RTL Klub egy nagy nézettségű vasárnap esti adástól és az SMS-ekből befolyó bevételtől is elesik. Ezt kompenzálva a következő hetekben egy…..
A félreértés elkerülése végett az elején szeretném ismét tisztázni, hogy mi csak egy blog vagyunk, az RTL Klub műsorához nincsen semmi közünk, azt leszámítva, hogy mi is nézzük. A továbbiakban olvasónk véleményét közöljük, így talán könnyebb eljut majd az…..
Képek: RTL/Sajtóklub/Bársony Bence..
Drámai pillanatokkal zárták a mai összefoglalót: Laci feladta a játékot, a miértekre holnap este kapjuk meg a válaszokat. Kemény napok állnak a Villalakók mögött: a Dzsungel hét okozta kényelmetlen körülmények mellett most még Laci rosszulléte miatt is aggódhatnak…..
Balázs hétfőn a Class FM-en adott magyarázatot a nézőkben felmerült kérdésekre. ..
Erre már korábban is volt példa a ValóVilág történetében. Ahogy a műsorban is elhangzott a szoros állás miatt döntöttek úgy, hogy megmutatják a képeket és még egy utolsó lökést adnak a nézőknek, hogy bebiztosítsák kedvencük helyét a Villában. Nem ellenkezik a…..
Úgy tűnik, megtörtént, ami még soha. Valósnak vélt eredmények szivárogtak ki ma délután a ValóVilág párbajának állásáról az internetre. Eddig mondhattuk, hogy pletyka az egész, de estére bebizonyosodott, tényleg ennyi volt az állás a műsor kezdetétől nagyjából a…..