Regisztráció Blogot indítok
Adatok
freesleep

10 bejegyzést írt és 500 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megdöbbenve láttam, hogy van, ahol 700 forintért adnak egy kiló meggyet. Persze a legolcsóbb, ha van kerted, és benne egy jól termő meggyfa, de ha te se tartozol az ilyen szerencsések táborába, még mindig ott vannak a szedd magad akciók. Az ilyen gyümölcsösökben 220 és 400 forint…..
Lassan lemegy a teljes csoportkör a foci-Eb-n, és a közvetítés már több mint egy teljes hete ültet nagy számban olyanokat is a tévé elé, akiknek amúgy eszükbe sem jutna a köztévére kapcsolni. Számukra egy alternatív valóságra nyílik ablak a közvetítések szünetébe beszúrt, egyperces mini-híradóval,…..
Egyszerre szatirikus, játékos, és persze elgondolkodtató képeket mutatunk meg ebben a posztban. Szatirikusakat, hiszen a török Nur Gürel alkotásai saját bevallása szerint is fricskát mutatnának a divatiparban, játékosat, mert alkotásai olyanok, mint amikor egy gyerek bajuszt rajzol…..
Benderik elmélkedik Kávépénz 2016.03.12 06:53:00
  "Orbán Viktor beszédének egyik legfontosabb mondása a külföldi fiatalok hazacsábításához kötődött. Szerinte ehhez akkora béremelés kell, amekkorát a piac magától nem tud kitermelni, ezért egy "bátor, de kockázatos" lépésre lesz szükség. Egy kissé kiforratlan…..
30/40 Szabadfogás - tévétükör 2016.02.19 23:59:53
Volt egy igazán szép, tartalmas napunk, több, mint egy évvel ezelőtt ilyenkortájt, amikor kiszabadult egy szellem a palackból, egy kifejezés formájában, amiről addig úgy tudtuk, hogy nem túlságosan szalonképes. Persze használtuk a mindennapokban, de amint elhagyta a nyelvünk hegyét, azért kicsit…..
A hozzá nem értő hályogkovácsok bugyutábbnál bugyutább, az internetet elárasztó írásain lehet mosolyogni, lehet bosszankodni, de van egy pont, ahol a szakértőként tetszelgő kóklereknek megálljt kell parancsolni. Egy friss írás (jelen poszt megjelenése előtt 3 órával publikálták) ugyanis néhány…..
A Miss Universe indulói szokatlan lépésre szánták el magukat: megmutatják a valóságot, azaz azt, hogyan is néznek ki smink nélkül. Mindezt ráadásul azért, hogy bebizonyítsák, a szépség nem valami művi dolog. (Fotó: missuniverse.com) A szépségversenyek (így a Miss Universe)…..
freesleep 2015.12.23 16:09:53
ködpiszkáló mnts 2015.12.09 23:08:51
Miután reggel a mentes kávémat leöblítettem egy mentes vízzel, a mentes kenyeremre kentem egy kis mentes vajkrémet, majd egy szelet mentes párizsival megkoronázva betetettem az uzsonnásdobozba. Ebédre mentes pizza, utána mentes rágó, este lazításként egy kis mentes sör - és mivel…..
freesleep 2015.12.19 18:45:52
@fordulo_bogyo: épp a sokféle adalékkal dúsított kenyér lesz rosszabb másnap. Emlékszem egy teszkós - lehetett volna más is, véletlen, hogy épp az volt - bagett másnap lekonyult konkrétan, amikor felemeltem. A 30 évvel ezelőtti kenyerek egy hétig ehetőek voltak.
freesleep 2015.12.19 18:55:36
@Untermensch4: az e-betűs megoldást senki sem tudja segédlet nélkül dekódolni, ha meg néven nevezzük, akkor néhányal majd egyet-egyet nem tudnak...
Ákos interjúrészlete nagyot szólt, az indulatok elharapództak, a Telekom kiszállt a szponzorációból a koncert napján. Hogyan kellett volna ezt kezelni? Az ominózus interjúrészlet: - A nőknek nem az a dolguk, hogy ugyanannyi pénzt keressenek, mint a férfiak. Én így érzem.  -…..
Komment egy mondathoz: „Szeretnénk, ha lányaink az önmegvalósítás legmagasabb minőségének azt tartanák, ha unokákat szülhetnének nekünk”. (Kövér László) Három gyerekem van, több tucat főből áll a nagyobb családom három-négy gyerekes kiscsaládokkal, mégse venném a…..
freesleep 2015.12.14 19:55:42
@A varázsló születésnapja: akkor talán fejezte volna ki ezt a kívánságot. de nem ezt tette
freesleep 2015.12.14 20:02:19
@Mészáros Laci: az csak a baj, hogy kövér úgy gondolja, ez a társaság konkrétan mi vagyunk, és hogy ő a fároszunk....
Az M1 indulásakor végigviharzó bénázás és bakiparádé olyan, az egykori sajtót leváltó online platformokon került kihangosításra, amelyek napi szinten bakiznak el címeket, neveket, évszámokat, idegen és nem idegen szavakat. Magnuk sme vagyunk kivételek. És mind a kettőn nagyon…..
freesleep 2015.03.21 17:46:27
Chez DuBarry Mitől szenvednek? 2015.02.23 12:44:47
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Hamarosan lecseng bennem ez a csillagjegy dolog, mert kicsit már engem is idegesít. Figyelem a rokonaimat, elemzem őket, már zavar, de még van. A kos saját türelmetlenségétől szenved. Alapból a kos az egész világot meg akarja…..
“Jól gondolja meg egy politikai veterán, akár személyes sértődöttségből, akár politikai megfontolásból, hogy bennünket milyen mértékben gyöngít meg, mert azzal saját magát gyöngíti vagy végzi ki.” Találta mondani Lázár Rolex Annyitisér János egy interjúban, amelyben a…..
Chez DuBarry Ilyennek látom őket 2014.12.02 15:15:57
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Az ikreket bírom, nem igaz egy szavuk sem, meg az ellenkezője sem, nem a legnagyobb csajozósok, sehol nincsenek egy bika, kos vagy ráktól, de ragaszkodnak, sokat beszélnek, tudnak szeretni, a maguk módján persze. Nem külsőre mennek. Ő is…..
freesleep 2014.12.06 19:06:21
@DuBarry: tényleg, nekem egy db oroszlán pasim sem volt, soha. a nap felfedezése:)
freesleep 2014.12.06 19:16:55
@DuBarry: én is jól szoktam kijönni a bak nőkkel, akiket eddig ismertem, azoknak mind szuper humorérzékük volt. Hihetetlen energiákat voltak képesek olyasmikbe feccolni, amikbe én nem, másképp működik az arányérzékünk.
Ezért aztán nagyon nem szeretnék bakot ellenségnek- bár biztos elbűvölőnek találnám azt a csillió munkaórával kidolgozott, több tizedespont részletességű stasztikákkal alátámasztott tervet, amit a nyakam elvágására összerakna:)
freesleep 2014.12.06 20:01:04
@DuBarry: nekem is vannak nem tipikus oroszlános tulajdonságaim, bár én aug 2.-án születtem. De az apósom, akár akarom, akár nem, minden évben csinál nekem egy éves horoszkópot - ez egy vízöntő-ajándék tőle, foglalkozik veled napokon át közben, de mégse teljesen személyes - és abból tudom, hogy echte oroszlánhoz méltatlanul nagyon sok vizes dolog van a radixomban (= vízbanyák bábáskodtak).

Ezt a hajkicsapós dolgot pl csak lélekben tudom (a ledumálós részét), és csak ha jó passzban vagyok, de legalábbis nagyon süt a nap; egyébként nincs meg hozzá a fellépésem.

Bár szerintem az oroszlán-karizmát egyébként is jellemzi, hogy szeszélyesen bír előjönni, nem lehet csak úgy gombnyomásra elővarázsolni (ha olyan a természeted, vagy szép vagy, és a világ támogat benne, akkor gyakran előjön magától, de még akkor is önjáró). Egy szűznél ez az egész karizma-dolog sokkal akaratlagosabb, már pusztán számításból, gombnyomásra előjön neki, ha megvan benne.
Nekem inkább csak az az előnye van meg, hogy immúnis vagyok tőle a karizmatikus személyiségekre:)
Olyan egyértelműnek tűnik, hogy ha álláskeresésben vagyunk, és megcsörren a telefon, állásinterjúra hívnak, örülünk, időpontot egyeztetünk, majd megköszönjük a lehetőséget, és letesszük a telefont. Valójában sok hibát követnek el ilyenkor az álláskeresők, aminek mindig…..
Olvasói kérésre írok most erről. A legtöbb vélemény szerint megkönnyíti az álláskeresést, ha van referencialevelünk, de én azt gondolom, kicsit túlértékeli a szerepét a közvélemény, főleg, hogy vannak már modernebb megoldások is. Igaz, hogy német nyelvterületen szinte…..
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Egy korábbi posztban már írtam erről a thai gyógynövényről. Mellnövesztésre, klimaxos panaszokra és fiatalítószernek szedik http://chezdubarry.blog.hu/2012/04/01/pueraria_mirifica_ha_tenyleg_nagyobb_mellet_akars.  Röviden a…..
freesleep 2014.02.24 20:28:08
tényleg, nem próbálta valaki ezt a helyet? www.fabianclinic.hu/
annyira kíváncsi lennék rá, mit tudnak, és kevernek-e ki egyedi összetételű hormonkrémet...
freesleep 2014.02.24 20:53:04
@DuBarry: Annyira homályosan fogalmaznak a honlapon azzal kapcsolatban, konkrétan mit csinálnak, hogy egyszer felhívtam őket, és annyit sikerült megtudni, hogy külföldről rendelnek valamilyen krémet, ami az asszisztens/recepciós vagy nemtomki szerint kb 12e ft - ez nagyon lelombozó, mert nagyon úgy néz ki, mint egy pro-gest...
Olyan érzésem volt, hogy gyakorlatilag 60 percig kérdezgetitek egymást az orvossal, ennyi van az árban, de remélem, tévedek, mert azért még mindig megmozgatja a fantáziámat, és nagyon jó lenne, ha nem így lenne
freesleep 2014.02.24 21:04:45
@DuBarry: Igen, ezt kellene. És ez az, amire nehezebben szánja rá magát az ember, mert idő, szervezés, meg vajon a nyelvtudás is van-e orvosi célra használható szinten... Mennyivel kellemesebb lenne itthon... De mindegy, nincs értelme ezen vekengeni.
Vigyázat, ez most egy csajos poszt lesz. Férfiak fotóira majd egy következő alkalommal térek ki (ha lesz rá igény). Az előző posztban írtam pár szarvashibát, amitől a CV-re tett fénykép sokat árt a jelöltnek. Ezeket a hibákat jónéhányan elkövetik, de néha a helyzet nem…..
Chez DuBarry A rhodiola kaland 2014.01.26 22:45:38
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Még az 5 HTP idején vettem Rhodiola Roseát is, ami egy egészen más elven működő hangulatjavító. Anno kísérletezgettem az 5-htp-vel, amit azóta nem szedek, de akkoriban a rhodiolát csak elraktam. Az 5-htp-t 4 okból nem szedem…..
freesleep 2014.01.31 12:02:44
@Thor vagyok: nekem azt mondta erre egy nőgyógyász, hogy ha nem lehet ezt pontosan megállapítani, akkor kenjem a ciklusnak mindig ugyanabban a 10 napjában - (ő nem 2 hetet, hanem 10 napot javasolt).
Mitől nem működik hosszútávon a 90 napos diéta, azaz, mivel teszed a lehető legrosszabbat a szervezeteddel. Néhány éve a nagy kilencven napos csodadiéta-hullám nagyon sok fogyni vágyót magával ragadott. Akkoriban emlékszem, jó pár ismerősöm kipróbálta és a mai napig van,…..
freesleep 2014.01.15 13:07:45
Oláh Lajos még decemberben tette fel írásban a Kérdések Kérdését, hogy miért ilyen drága az Iphone Magyarországon. Az Apple blog még októberben tette közzé, hogy Svájcban 999 svájci frank (237 ezer) egy 64 GB-os 5S, nálunk meg 288 900 forint.A HVG meg arról írt, hogy mivel az…..
freesleep 2014.01.04 14:58:41
@A biztos utas: csináljatok egy összevetést erről, írjatok egy cikket róla, ennél a posztnál meg fogadjátok el, hogy az ájfonról szól...
Szabó László Ajándékszatyor 2013.12.26 22:08:07
Mára nyilvánvaló, hogy a közgazdaságtan évtizedes vastörvényeit írja felül a magyar ajándékszatyor piac.Jelenlegi ismereteinkkel ugyanis teljességgel megmagyarázhatatlan, hogyan maradhat életben a hazai szatyoripar, hiszen világos, hogy magyar ember ajándékszatyrot nem vesz, azok…..
Az ELTE BTK-n több tanszék vezetésére is pályázatot írtak ki. Egy helyi forrásunk szerint a Koreai Tanszéken úgy, hogy csak Csoma Mózes jelenlegi tanszékvezető nyerhessen. A kiírás olyan adminisztrációs gyakorlatot kér a jelentkezőkkel, amellyel kizárólag Csoma…..
freesleep 2013.12.21 18:15:01
@Prinz Dániel: a válasz erre az lehetne, hogy azért, mert egy tanszékvezetéshez szükséges elmeéllel rendelkező embertől nem várható el, hogy az adminisztrációba csak úgy sittysutty betanuljon. de valójában inkább a kiírók találékonyságának a hiányáról van szó, mert testreszabhatták volna a jelölt releváns tudományos tevékenységével is, ahogy az szokásos, csak az kicsit strapásabb, mert valamennyire relevánsakat és másoknak egyszerre meg nem levőt kell gyűjteni