Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Edy Andra

2 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kedves barátom örvendeztetett meg ezzel harctéri gyorstalpalóval. Barkácsolni csak pontosan, szakszerűen! ..
Ha a vacsora nyomokban sem tartalmazott hüvelyeseket, a szelek mégis emelgetik a takarót, akkor eljött az ideje a hálószobaablak szigetelésének. Mondom a szigetelésnek! Felejtsük most kicsit el a nyílászárócserét.  Első szigetelős posztunkban nézzük a legegyszerűbb…..
Hamarosan csatolom részletes, mondhatni töredelmes vallomásomat is, mi vezetett oda, hogy rájöjjek, nekem márpedig egy szögletes, téglalap-közeli Persol kell, de most inkább ugrok egy hetet az időben, és elmesélem, hogyan nem sikerült felpróbálnom egyet…..
Edy Andra 2011.07.20 12:57:46
2 éve sem volt Persol sehol. Sajnos nem teljesen konfekció a bucim, ezért a repteres dealekből is kiestem.
Én Michael Madsen szemüvegével estem szerelembe a Hell Ride-ból (
www.entertainmentwallpaper.com/download/10014007/).
Sajna Ray-Ban lett a vége, de majd egyszer...
De ha már a hiány a téma, itt van pl a Maui Jim: kiváló minőség, tág méretválaszték (külön lencse a strandon olvasáshoz), vagy a Fatheadz, ami nagyobb bucira fejleszt szemüveget. Céget kéne alapítanom, és felkérnem a Frenreisz Karcsit reklámarcnak? Lehet ledobná a az XXXL-es Aviátort:-)
A vakáció közeledtével újabb mérgező növényről kell szót ejtenünk: ez a júniustól virágzó nadragulya. Kedveli a világos erdőket, leginkább bükkösök szélén, az utak mentén nő. Így egy hétvégi kiránduláson, táborozás során bármikor találkozhatunk vele, ezért jó,…..
Edy Andra 2011.06.09 17:49:09
Eddig nekem Belladonna, mint nyugalmazott felnőtt-filmcsillag volt meg.
en.wikipedia.org/wiki/Belladonna_%28actress%29

az etimológia szép tudomány, és már azt is tudom, hogy egyikből sem lehet lekvárt főzni....:-)
Kapanyél Programajánló 2011.02.25 11:34:00
Lassan itt a tavasz, aki teheti, feltétlenül látogasson el az Alcsúti arborétumba, addig is álljon itt kedvcsinálóként egy videó:..
Kapanyél Mustárcsíra 2011.02.23 08:57:00
A mustárcsíra az egyik legnagyobb kedvencem. Nagyon gyorsan, 2-3 nap alatt kicsírázik, és már fogyasztható is.1 evőkanál magot alaposan megmosok, beáztatni nem szükséges. A csíráztató tálat világos helyre teszem, de ügyelni kell rá, hogy közvetlenül ne süsse a nap! A magokat…..
Színes Ötletek Elsőre 2010.11.15 19:40:00
Ismeritek azt az illatot, ami egy kézműves (divatosabban kreatív) üzletbe belépve átölel? Nem tudnám leírni milyen, vagy hasonlítani bármihez, de létezik. Nem fűszeres, nem is jellegzetes, még csak nem is túl kellemes, de ott lebeg a kis polcok felett, siklik a selymes fényű…..
Edy Andra 2010.11.25 21:27:19
@nyisznyasz:

hee?