Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eva5848

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden Ami Tenisz! Nyilatkozatok 2010.11.30 12:50:00
Roger:"Abszolút nem tervezem még a szögre akasztani az ütőmet, és abban bízom, hogy pár évig még képes leszek ezen a szinten teljesíteni. Hogy mi motivál még? Hát a kihívások, a többiek, elsősorban Rafa legyőzése, az újbóli világelsőség megszerzése. Higgyék el…..
Minden Ami Tenisz! Álomdöntő (?) 2010.11.28 10:18:00
Madridban már megfilmesedett az a forgatókönyv miszerint korunk két vitathatatlanul legnagyobbja összecsapott egy döntőben a régi szép idők emlékére. Most, Londonban, a világbajnokságon ugyanez fog megtörténni.A világelső spanyol az elődöntőben a hazai publikum által tüzelt…..
Minden Ami Tenisz! Világbajnokság 2010.11.17 13:58:00
Kisorsolták a világbajnokság csoportjait a vasárnap kezdődő torna előtt. Az A jelű kvartettbe került Rafa, Nole, Berdych és nem utolsó sorban Roddick. A B csoportban Roger, Söderling, Murray és Ferrer csatáznak majd egymással.Első blikkre talán a B jelzésű négyes tűnik…..
Jelenleg uborkaszezon van ami a tenisszel kapcsolatos híreket illeti, ezért vizsgáljuk meg, miért is érdemes így a nyáron nekünk is ütőt ragadnunk! Ha már a sztárok játékát nem élvezhetjük, keressük fel a legközelebbi teniszpályát és hadd szálljon az a labda! A testünk és…..
Jelena Dementieva és Francesca Schiavone mérkőzése egy átlagos világbajnoki meccsnek indult. Senki nem gondolta volna, hogy búcsúmeccs lesz belőle. De az lett. Demi bejelentette a visszavonulását, ennek oka pedig, hogy több időt szentelhessen a családjának. Az orosz hölgy annak…..