Regisztráció Blogot indítok
Adatok
forum

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarország Magyarországi anyakönyvek (1895-1980) (ugyanitt felvidéki és több magyar helység, európai és más kontinensek anyakönyvei is)  Magyarország (és néhány elcsatolt rész) indexelt római kat. anyakönyvei (1895-ig) Magyarország (és néhány elcsatolt terület) indexelt református…..
forum 2020.07.22 11:33:38
@Fazakas László: pénzbeszedés kérdése, másolatért jó pénzt kér az egyház és a kormányhivatal is.
forum 2022.01.18 15:00:17
@anamara: 100 éves kutatási tilalom miatt nincsenek fenn , valószinű nem is lesz ...
forum 2022.01.18 15:03:15
@Mimilé20: szerintem egyszerűen azértn nem lehetséges , mert amikor készitették a mikrofilmeket annyi volt az engedélyezett azóta nem készitettek mikrofilmet ..ennyi van.
Húsvétig a fideszes többség elfogadhatja az erdőtörvény módosítását, az új jogszabály alapján több erdőt érinthet a tarvágás, és tönkre mehetnek az eddig fokozottan védetti erdőségek is – írta meg a Magyar Nemzet. Az erdőkről szóló törvény tervezett módosítását közös nyilatkozatban bírálta a Magyar…..
Tovább folytatódik a dr. Tóth és a TH18 kft. által sújtott társasház kálváriája. A mai napon ismét kikapcsolták a villanyt a társasház 30-as számú lépcsőházában. A ház neve lassan országosan ismertté válik. Lapunk mellett már országos napi és hetilapok is megírták a…..
Nem lehetett tegnap könnyű estéje a TH18. Kft. és anyacége a Vagyongazda Zrt. menedzsmentjének, miután a Csontváry utca lakói egyöntetűen kifejezték, hogy elfogadhatatlannak tartják a közös képviselet tevékenységét.Az előzményekrőlAz IKV utódszervezete, a kerületi…..
forum 2012.06.13 17:07:32
@jimika: Dr Tóth minden esetben perrel fenyegett társasházunkat a SZB tagjait emberi méltóságukban mélyen megsértette.

Kérdezem mit képzel magáról ez a nyikhaj.

Tönkertesz emberi életeket, a rábízott vagyon pedig számvitelileg követhetetlenné válik. Könyörgöm jelentse már fel valaki !
Tegnapi bejegyzésünkben még úgy tünt, hogy a Városgazda a ludas a hétvégi botrány miatt, mikor is a hajnalig tartó roma lagzin elég tetemes kár keletkezett a Bókay-kertben. Mára kiderült, hogy egy régi ismerős keze van újra a buliban. A hírek szerint a kerületi romák Lévai…..
forum 2012.08.07 16:11:20
A Polgármesteri és Jegyzői Kabinet Iroda aláírás nélküli válasza:
A 2012. július 28-án és 29-én a Bókay Kertben megtartott esküvővel kapcsolatosan Ön által tett bejelentésre az alábbiakat válaszolom.

A Bókay Kert kezelését és üzemeltetését az Önkormányzat kizárólagos tulajdonában álló Városgazda XVIII. kerület Nonprofit Zrt. végzi. A cég esküvő céljára bérleti szerződést kötött egy magánszeméllyel 2012. július 27-30. határozott időtartamra. A szerződésben a bérlő vállalta, hogy a rendezvényt a vonatkozó jogszabályokkal és előírásokkal teljes összhangban fogja biztosítani, továbbá kötelezte magát arra, hogy a bérlemény állagát megóvja, és azt kulturáltan, a higiéniai követelményeknek megfelelően fogja használni. A bérlő sajnálatos módon megszegte a szerződésben vállalt kötelezettségeit.

A rendezvényen jelen lévők csendháborító magatartásukat az önkormányzati cég helyszínen tartózkodó munkatársának többszöri felszólítására sem hagyták abba, ezért kénytelen volt – több alkalommal – rendőri intézkedést kérni, azonban érdemi rendőri intézkedés nem történt. A rendőrségnek a vonatkozó jogszabályok értelmében kötelessége lett volna érdemi intézkedéssel a csendháborítást megszüntetni.

Az Önkormányzat semmilyen engedélyt nem adott ki a rendezvény vonatkozásában, erre irányuló kérelem a Polgármesteri Hivatalhoz nem érkezett. A hatályos jogszabályok értelmében nem is adhatott volna engedélyt csendháborítás elkövetésére.

A polgármester és a jegyző közösen kért az ügyben tájékoztatást a Városgazda XVIII. kerület NZrt. vezérigazgatójától, a BRFK XVIII. kerületi Rendőrkapitányság vezetőjétől és Budapest rendőrfőkapitányától. A válaszok alapján az önkormányzat ki fogja vizsgálni az esetet.

A felmerülő kellemetlenségekért az elnézését kérjük.
Mikor már azt hinnénk, a mai recskázó rockeres Blikk-címlapot nem lehet alulmúlni, jön a Bors, és kijátssza a vudukártyát: Mágia sokszorozza Norbi erejét - Frigur Domokos előbb levette a rontást a tehetségkutató sztárjáról, azóta pedig misztikus praktikákkal segíti a…..
A kereskedelemben, csakúgy, mint oviban és általánosban, ami ragad az tapad. Gondolta olvasónk, VV, aztán nagyobbat csalódott, mint a fideszes alkotmánybíró. VV Iphone 4-est szeretett volna, amit a T - díjcsomagtól függően - 29900 forinttól ajánlott. Olvasónk ki is választotta az…..