Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Timi1983

0 bejegyzést írt és 120 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Félévad-záró lévén mindent belepakoltak a mai részbe, amit csak lehetett: megcsalást, eljegyzést, testvérháborút. Kezdetnek Erika és Gyuri lesznek egymáséi, mert Ildikó végre elhúz, ugyanis újra megpróbálják szerelmetes Norbijával. Minden csoda három napig tart – Ildikó esetében 3 megállóig, ugyanis…..
Timi1983 2019.10.06 14:45:58
@Gillotte: hihi hát persze!
Amúgy tök hülye ötlet az x-faktor miatt kettévagni az évadot. Vegre történt vmi, amit x hónap múlvara teljesen elfelejtunk.

Az ágyas sztorinal en is neztem h mikor ment el a csaj. Igazi színházi komédia volt, kiszamithato veggel
Kevés olyan műfajpárosítás van a filmiparban, ami papíron kevésbé passzol egymáshoz, mint a horror és a komédia. A tapasztalat azonban azt mutatja, hogy a kihívás ellenére minden évben van legalább egy-két rendező, aki sikerrel veszi az akadályt, így csak-csak kiszolgálja Hollywood ennek a szűk…..
Timi1983 2019.08.30 13:26:36
Mentálisan vagy fizikálisan volt nehezebb játszani a Survivort? Nekem ez a játék inkább mentálisan volt megterhelő, mintsem fizikálisan. A legnagyobb kihívást az jelentette, hogy vadidegen emberekkel vagyok összezárva, akiktől nem tudhatom, mire számíthatok. Folyton odafigyelni…..
Mentálisan vagy fizikálisan volt nehezebb játszani a Survivort? Egyértelműen mentálisan volt megterhelőbb. A fizikai része annyira nem viselt meg. A meleget jól bírom, az ételhiány nem okozott különösebb problémát. Nagyon nehéz feladat volt együtt élni teljesen idegen…..
Ezt a kibeszélőt nem én vezettem, de ha rajtam múlik, az utolsókat nem is fogom a jövőben sem, mert annak rendes reunion-adásnak kellene lennie, Bencussal, teljes gárdával, ami persze logisztikai rémálom, de úgy az igazi. Ez itt fent egy csoportterápiás beszélgetés, olyan mélyen gyökerező…..
Timi1983 2018.11.10 17:22:39
Akkor ugye ott tartottunk, hogy Dávid visszatért a Bayani törzshöz, ahol ő volt az egyetlen, aki nem találkozhatott a hozzátartozójával, hisz a szerkesztők nem sejthették ,hogy ő fog visszatérni a holtak szigetéről. És nincs az a last minute jegy, amivel időben a Fülöp-szigetekre lehetett volna…..
Robi távozása után tehát immáron már csak Fanni, AlexaSándor, és - Bruti tökéletes névválasztását elirigyelve - Bumbi szotyizgatnak a parton, Bumbi levelet hoz, gratula a top 3-nak, kapnak vacsit, amit maguknak kell megfőzniük, de kivételesen most nem AlexaSándor féle esőkabátos banán és rizs babbal…..
Mentálisan vagy fizikálisan volt nehezebb játszani a Survivort? Úgy gondolom, hogy fizikailag fel lehet készülni a játékra, mentálisan jelent kihívást. Nagyon nehéz idegen emberekkel együtt élni, meg kell nekik felelned, elvárásokat kell teljesítened. Valamilyen szinten a barátaiddá válnak, de…..
Bayani törzs 37. nap. Robi lógó orral sétál a fövenyen, én sem a vjú, sem a tenger, sem a jó idő nem vigasztalhatja szörnyen háborgó lelkit. Emberünknek komoly lelkiismeretfulladása van, ennek megfelelően szól Tominak, hogy beszélniük kell. Ez a szigeten sosem jelent jót, főleg, ha a nagy igazmondó…..
Fanni törzsitanács-elemzésével nyitunk, és a rövid összefoglalót – mindig megbeszélünk valamit, aztán még véletlenül sem úgy lesz – követően rögtön ki is bukik belőle a számára legnyomasztóbb újdonság: Csak ez nem szokott lenni, hogy fogalmam se legyen semmiről. Most tényleg nincs, meg a…..
Elég nehéz eldönteni, hogy Beni a kibeszélőben is csak szopatta-e az embereket, vagy valóban ennyire nem foglalkozott a játékkal - illetve fogalalkozott ő, csak nem úgy, mint mások. Rubin Kristóf a döntőbe várta Benit, én meg másik vendégemet, Emesét, de hát az élet nem habostorta. Az utolsó…..
Onnan folytatjuk, ahol tegnap abbamaradt a történet, Értékesítési Vezető Fíreg Gábor és Spori Dávid baktatnak hazafelé a bícsen. Dávid, a nagy locsifecsi rögtön megragadja az alkalmat, és átadja a szót Értékesítési Fíregnek, hogy elmesélje mi történt velük, Gábor pedig belekezd. És gyerekek, nekem…..
Bayani Fanni indokolatlan tangás seggével nyitunk, és Tamás építkezési vállalkozóvá avanzsálásával folytatjuk - hogy egészen pontosan mit akar építeni a homokba ledöfött bambuszcölöpökből, azt innen nem tudom megállapítani, éppúgy lehet csillagvizsgáló, mint rendőrőrs. AlexaSándor majszol egy darab…..
Timi1983 2018.10.30 13:06:15
@tar: tavaly nem is volt ilyen, vagy de? Nem emlékszem
Előző Évad Claudia (Klaudia?) meg részt vett a castingban, és pont ő válogatta be. Csak egy fürdőruha jut fejenként, meg hozzá egy ünneplő gúnya és a színes sportdressz. Mert így elkülönülnek. Mert a néző annyira hülye, hogy nem tudja megkülönböztetni Benit Fannitól, gondolom, DE SEBAJ, MAJD A…..
Timi1983 2018.10.27 23:31:38
Timi1983 2018.10.28 14:03:35
@Berborosz: eddig nem ez a kanapé volt?
  Olvastam ám a múltkori kommenteket, hogy "több volt" a múltkori epizódban. Megnéztem még egyszer és az a véleményem, hogy nem. De, ha én lennék Beni, akkor azt mondanám, hogy igen, lehetséges, hogy volt benne több is, de az sem kizárt, hogy nem. Viszont a mostani részben több izgalom volt,…..
AlexaSándor hozza vigyorogva a wellnesz részleteit tartalmazó löevelet, mint akit dugni visznek, mindenkit biztosít bársonyos hangján, hogy ha lenne olyan lehetőség, hogy mindenki más menjen, csak ő marad, akkor azt választaná - plafon híján ebben a pillanatban az összes fán maradt kókusz megadta…..
Tegnap végkép kiderült, hogy Székelyföld Hasizma sokkal több időt tölthetett konditermekben, mint stratégiai tárgyalásokon, mert Fanni nagy csele után úgy kiszavazódott, hogy azt kívánta, bárcsak ne szavazódott volna úgy ki. A szerencsétlen még a riportban is azt motyogta könnyek közt, hogy a…..
Oké, én nem  vagyok akkora Survivor fanatikus, mint Sixx, így engem tényleg meglepett a csütörtöki rész. Én bekajáltam az egészet, aztán a nagy fordulat után tovább zabáltam az RTL zseniális húzását. Lehet, hogy az eddig lement több mint 35 évadnyi tűlélőreality valamelyikében volt már ilyen…..
Timi1983 2018.10.19 10:54:36
Bulika. Az egyesült törzsben mindenki kacag, telezabálta és itta magát, van zuhany, szappannal, édes vízzel, meg törcsivel, és ha ez nem lenne elég kedves feleim azok számára, akik azért kapcsoltak erre a műsorra, hogy valódi szenvedést, vért és verejtéket lássanak, akik kíváncsiak voltak az emberi…..
Új nap, új remények, kivéve persze Kitty32-nek, aki tegnap még magabiztosan nyilatkozgatott, aztán este meg csak lesett, mint Zorro a white party-n. Mondjuk a kiesése Verán kívül sok embert nem rendített meg, de így már biztos nem lesz belőle egy Barbi 2.0, aki ugyanezzel a Survivorra teljes…..
  A Neócsórók ébredésével nyitunk, a szem sarkából kivájt csipa ropogásának hangja keveredik két hetes hónaljszaggal, életemben ilyen szarul még nem aludtam, mondja pályaelhagyó Emese, aki előtt műkörömépítés közben nyílt meg a világ, mert a deszka nyomja a műtött vállát. Ez így lebegtetve van, a…..
Timi1983 2018.10.16 11:16:02
@Bär Finn: Meg 1 kört kellett volna várnia és egyéniben azért esélye lett volna
Timi1983 2018.10.16 12:24:24
@Nem Penny hajója: Ez fura, Alexandra oldalán én csak azt látom, hogy RSG-zett és nagyon vékony
Timi1983 2018.10.16 12:35:08
@Sanda.Ipse: szerintem is! Direkt úgy mutatják, mintha ő menne vissza, de pont hogy nem
A fenti cím nem irónia, nem gúnyolódás a súlytalan túlélőrealityn, hanem konkrét ténymegállapítás azzal kapcsolatban, amit az epizód nézése közben éreztem. Adott ponton a hogyvoltozó szerepből ki is esve leírom, hogy miért is, de egyelőre vegyük fel a történések…..
A mai epizódban egy pillanatra Dallasban képzelhetik magukat a szereplők. Történik ugyanis, hogy Szifon az erdőben csörtet részegen, majd belezuhan egy gödörbe. Elsőként a hárombetűs nedűt menekíti ki a lyukból, majd kimászik utána, ám tiszta fekete szurok a keze és a pólója.…..
Timi1983 2018.10.11 16:41:48
@Gillotte: neeeee
Exgazdag-neocsóró Gagamba a luxus maradékának utolsó morzsáit is elkótyavetyéli: Értékesítési Vezető Gábor nem gondolta végig, hogyha egy mozgásban lévő víztömegben nem két kézzel és 42 foggal szorítja az egyetlen szappandarabkájukat, akkor az bizony könnyen elúszik a…..
Timi1983 2018.10.11 16:05:09
@szociál: már nyáron meglett, hogy ki a győztes :)) hiába látja most Viki