Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vonaljegy

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A határidő az határidő, aki bújt, aki nem, jövünk! A Margit híd elméletileg készen van, gyakorlatilag jó, ha decemberben átadják. Az ideiglenes forgalmi változtatásokat viszont megszüntették, nehogy már valami logikusan működhessen ebben az országban. Vitya meg ennek - és…..
Vonaljegy 2010.08.24 19:01:26
@1 Fószer:
Hű, ez meredek. Tehát azért félsz, mert azt hiszed, hogy én azt hiszem, hogy a 3 éves jogsival rendelkező nem tudja a szabályokat. Légyszi mondd már el, hogy honnan sikerült ezt kideriválnod! :-)))
Meg ha ilyen dolgoktól félelmeid vannak, akkor talán nem kellene vezetned mégsem :-)
Tibor levelezési címét egyszercsak megváltoztatta az Allianz, így sem a tavalyi, se az azelőtti fizetési felszúlítást nem kapta meg. Először még sikerült sztornózni az akciójukat, másodszorra azonban megették a szerződését csíkokra vágva Bolognai-mártással: Majdnem három…..
Jól kiszámolták az okosok, hogy milyen sok bevétele lesz a parkolási rablótársaságnak és az önkormányzatnak akkor, ha azt a sok, igen kihasznált és népszerű parkolóhelyet fizetőssé teszik ott a rakparton. Rica Maca készített néhány fotót és elküldte nekünk. Gratulálok az…..
  Rövidebb, merevebb, erősebb, gyorsabb: már a 350Z is nagy kedvencünk volt, de a 370Z még jobbnak ígérkezik. Sokkal jobbnak. Vélemények az azonos című írásunkról...
8ker Kaszáló 2009.08.06 13:11:00
No nem, nem fedeztem fel egy rétet is a kerületben, csupán felhívták figyelmem egy érdekes dologra, ahol a közteresek kaszálnak. Kerékbilinccsel.Az előzmény: a Bródy Sándor utca a Guttenberg tér felől volt egyirányú a Múzeum körút felé. Vannak itt közértek, egyéb boltok, így…..
Egy kolléga küldte be az alábbi történetet. A Zugügyvéd csak annyit tud hozzátenni, ha ez tényleg így történt, és igaz – és miért ne lehetne igaz – akkor nagyon el kell gondolkodni, vegyünk-e fel stoppos, magyarnak látszó moldáv nőket, akik Bécsbe…..
"Jó napot kívánok, ez itt a Parapszichológiai Nyomozóiroda üzenetrögzítője. Tudjuk, hogy Ön kicsoda és mit akar, ezért kérjük, a sípszó után tegye le a telefont! Köszönjük hívását!" Jó pár évvel ezelőtt fizikus apámmal együtt meghívást kaptam a Szintézis Szabadegyetem egyik előadására. A…..
comment:com Lopott a Napkelte 2008.02.05 08:23:00
A Napkelte eddig sem a látványos díszletekről volt híres, biztos nem akarják, hogy a lenyűgöző képi világ elvonja a nézők figyelmét Hiller István újabb nagyszabású projektjének ismertetéséről, a Vízművek pr-riportjairól, meg persze Verebes István szuszogásáról. Biztos a…..
Éjjel a Super Bowlon senki nem szakított - jelentem. Ezzel az infóval talán sikerül valamit helyrehoznom a reggeli baki miatt. Verespálné finom stílusban üvöltözött velem, amikor én még mindig a Giants győzelme miatt sírtam. Ha valakit érdekel Verespálné artikulátlan üvöltése,…..
Én tudom, hogy a legtöbben hülyének tartanak, hogy van Cora Bizalomkártyám (különben három van a három fővároskörnyéki áruházba), de hát miért konzumidióta az ember, ha nem ezért. Különben tényleg egy csomó ajándékom van a pontokból, tényleg megéri, de nektek erről nem…..
Itt már nem babra és tízesekre megy a játék, hanem darabonként egy ezresre akarták legombolni az Aréna plázás Tescóban markn-t. Mondjuk megérdemelte, mert művészfilmet, ráadásul japánt akart olcsón venni. Bruhaha, örüljön, hogy nem verte meg két fehér köpenyes valamelyik…..
Bár GabiLaki nem írt kommentárt ehhez a lefotózott cetlihez, mi megtesszük, mert annyira tetszett a bezárt hely neve, a Kebap Mann Gyros Büfé. Nem is fogjuk feleslegesen ragozni, hogy egy kocsmánál vagy kajáldánál mekkora jelentősége van ennek, inkább ünnepélyesen megkérjük a…..