Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bigmano

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gábort meggyőzte a Másolófutár honlapján olvasott 130 Ft-os ár, végül mégis 750 Ft-ot fizetett a karácsonyi ajándéknak szánt naptár bespirálozásáért. Az ár növekedését az akasztóval, az elő- és hátlappal, valamint az 50 %-os ÁFA rászámolásával magyarázták.Saját…..
bigmano 2008.12.29 10:08:56
Azt hittük, nálunk vásottabb pornófogyasztó nem létezik, interracial fistinget reggelizünk és tyúkot dugunk vacsorára, de az azért még minket is meglepett, hogy az elvileg széles közönségréteget megcélzó Campona anya-fia iskoláslány-erotikával reklámozza minden dolog közül…..
Kihagyhatatlan akció milliomos informatikusoknak: augusztus végén elárverezik a második Tim Burton féle Batman film szexi autóját. Ez még nem az új filmben látható multifunkciós hummeroid tank, viszont lehet hogy ezt forgalomba engedik. A modell a harmadik abból az ötből, amit…..
Mint kiderült, nem is szombat, hanem már hetek óta le volt zárva a budai felső rakpart a nemzeti légiparádé Red Bull Air Race miatt, 20.-án pedig már a Várba sem tehette be a lábát ingyér a nemvip lakosság. Ez a bloggervilágban többeket kurvaanyázásra késztetett, és voltak…..
bigmano 2008.08.21 10:18:33
Abban az esetben, ha gyanús hogy valamit nagyobbként szeretnének eladni, mint amekkora valójában, jól jön a legendás hüvelykujj-mutatóujj távolság, illetve pl. pizza esetében egy jó kis zollstock. Nóra gyorsan le is mérte és bizonyította: a Don Pedro 2,5 centit spórol a 28-as…..
Móki, aki ellenőrökkel száll szembe hogy védtelen nőked védjen, tettével bloggerek fejét csavarja el és egy fél ország ismeri a bal alkarját, most az egyik legszebben kezdődő levelet írta nekünk, amit meg is mutatunk: "Kedves Eszter! Itt ülök Balatonalmádi buszpályaudvarán…..
Levélírónk megtalálta a város legpofátlanabb BKV-s alkalmazottját. A pénztáros az apróhiányra hivatkozva gépi kávéra gyűjt a visszajáróból, mert saját bevallása szerint csóró és pont jól jön az a 60 Ft. Az ügyfélszolgálatnak írt reklamáció következik. Tisztelt BKV!…..
Azt mindenki tudja, hogy a vasúttársaság úgy szabta meg a késés miatti kártérítés feltételeit, hogy az utasok véletlenül se kaphassák vissza a jegyük árát. Most kiderül, hogy amit mindenki tud, az mennyit ér a bíróság előtt, a Fogyasztói Jogérvényesítő Szervezet ugyanis…..
Mára mindenki számára világossá vált: az MSZP kisebbségi kormánya a kudarcok kormánya.  Mindent elrontanak, amihez hozzányúlnak, vagy amibe belekezdenek.  Kudarccá vált minden intézkedés, kudarcba fulladt minden reformnak nevezett ámokfutás, az egészségügytől a…..
Ha valaki még emlékszik, szűk két hete közöltük T. sztoriját, aki az esztergomi buszpályudvaron megmentett egy nénit, aki beszorult a kilincseit nélkülöző vécéfülkébe, ám a volánosok - bocsánat az adekvát szóviccért - szartak a segélykiáltásaira. Képzeljék el, a cégnél…..
bigmano 2008.06.24 06:10:20
Nagy örömünkre szolgál, hogy gombamód megszaporodtak a fogyasztóvédők a blog.hu birodalmában, és a Megint Állunk Vazze, a BKV-figyelő és a reptéreken üdülők után az autósoknak is van saját rinyablogjuk. Az autózz! felhozatalában csekély kora ellenére már lehet…..
A Homár mindig szívesen hozza le a válaszreakciókat, mégha az eredeti posztból egyértelműen ki is derül, hogy a levélírónak nem feltétlenül van/volt igaza. Most például a szélvédőre kitett rendszámtábla kapcsán tesz helyre néhány dolgot a hondást igazoltató rendőr: Egy…..
bigmano 2007.08.27 12:17:08
Péter kicsit meglepődött, amikor az őt igazoltató rendőr azért büntette meg a szélvédő mögött pihenő első rendszáma miatt, mert úgy emlékezett, egyszer már megbüntette hasonló ügyben, ezért visszaeső: tegnap este belefutottam ismetelten ugyanabba a rendorbe aki kb. 2 honapja…..
bigmano 2007.08.26 18:36:05
Bár GabiLaki nem írt kommentárt ehhez a lefotózott cetlihez, mi megtesszük, mert annyira tetszett a bezárt hely neve, a Kebap Mann Gyros Büfé. Nem is fogjuk feleslegesen ragozni, hogy egy kocsmánál vagy kajáldánál mekkora jelentősége van ennek, inkább ünnepélyesen megkérjük a…..