Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Porthole

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Jóhajó jóvoltából most jelentős kedvezménnyel újíthatjátok meg a vitorlás ruhatáratokat. A Porthole Klubtagoknak automatikusan járó 10 százalékos kedvezmény mellé az ATR részvevői további 10 százalék engedményt kapnak minden Marinepool ruhából és Spinlock automata…..
Az idő rövidsége és a Karácsonyi ünnepek közelsége miatt nem sikerült mind a 10 hajót feltöltenünk, ezért az első téli versenyt januárra halasztjuk. Annak érdekében, hogy ne kockáztassuk a verseny megrendezhetőségét, már most elkezdjük a rendelkezésünkre álló…..
Madarász Tamás a J24 osztály legeredményesebb vitorlázója, ötszörös bajnoka is jelezte indulási szándékát a decemberi ATR-n. Mivel állandó versenyzőtársai nem tudnak csatlakozni, szívesen alakít csapatot olyan gyakorlott vitorlázókkal, akiknek…..
Miért?Második legkedvesebb internetes portálomon egy hírhedt posztoló arról fantáziált, hogy a téli hónapokban a magyar One Design flották nyugodtan vitorlázgathatnának az elviselhető klímájú Adrián, aminek – szerinte – komolyabb sportértéke lenne a jelenlegi tengeri…..
Az eddigi három mellé újabb két, Dragon-orientált csapat jelezte részvételi szándékát. Ugyanakkor több helyről hallottuk, hogy örömmel indulnának olyanok is, akik jelenleg nem tudhatnak maguk mögött egy komplett csapatot. Írjatok nekünk emailt, és mi segítünk, hogy mindenki…..
Az első kifejezetten a magyar vitorlázóknak rendezendő téli versenysorozat házigazdáját és a J24-es flottát üzemeltető cég tulajdonosá,t Jure Orelt kérdezzük mire számíthatnak a résztvevők. J.O.: Cégem, a Cleanport d.o.o. saját flottáját az izolai kikötőben…..
Sokakban felmerülhet a saját vitorla használatának ötlete. Erre azonaban nem biztosítunk lehetőséget, mert szeretnénk, ha egyik csapat sem kerülne emiatt előnybe. Nem mindenki tud egy vadiúj J24 vitorlával erősíteni...Az egységes állapot és a OD jelleg megőrzése érdekébent…..
Akiknek nem lenne elég, hogy a versenyről mind a nyomtatott Porthole magazinban, mind a Portálunkon részletesen beszámolunk majd, van egy jó hírünk: az eseményen jelen lesz a Vitorlás TV stábja is. Tehát kéretik majd nagyokat mosolyogni a kamerába!A nagyobb médialefedettség pedig jó…..
Bár Izolát elérni autóval igazán nem bonyolult vagy hosszadalmas, felmerült az igénye egy közös, buszos utazásnak is. Ennek számos előnye lenne: csökkenti a költségeket, összerázza a társaságot, és még CO2-ből is kevesebbet eregetnénk a légkörbe. Arról nem is beszélve,…..
Szinte még meg sem hirdettük a versenyt, három csapat máris túl van az előnevezésen.Továbbra is várjuk a jelentkezéseket az audiregatta@porthole.hu címen - még hét hely kiadó!Többen jeleztétek ugyanakkor, hogy csapatot, csapattagokat kerestek. Mi a magunk részéről…..
A magyar vitorlázóknak megrendezett téli versenysorozat első állomását december 11-12-én kerül megrendezésre - az Audi Téli Regattát a Porthole szervezi a Jadraino Sailng Club és a Porsche Hungaria közreműködésével. A résztvevők számára 10 db J24-es áll…..