Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cett

7 bejegyzést írt és 286 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kpisti egy újabb értelmetlen parkolási anomáliára hívja fel a figyelmünket. Amit szintén egyetlen húzással megoldana, ha vagy eltörölnék az egészet a francba, de az is megtenné, ha legalább ideiglenes lakcímmel lehetne ingyen parkolni a lakásunk előtt:   Van egy…..
Gergő nem tudja tovább fizetni autója lízingjét, ezért további 2,2 millió forintot kellene befizetnie. A hitellel felvett 3,6 millió forintot ugyan visszafizette, de az autóját csak 1,4 millióért számították be, bár rövid időn belül, a lökhárító karcolásainak korrekciója…..
cett 2013.07.22 12:37:50
@upho: lehet, hogy mocskos szemét vagyok, de neked van igazad...
A Google megkezdte a Fejlesztői Konferenciáját beharangozó médialufi felfújását. Pár nap választ el bennünket az újabb I/O rendezvénytől, és előálltak egy olyan hírrel, ami minden aktív Google felhasználó szívét megdobogtatja. Az aktív alatt azokat értem, akik rendszeresen…..
1963. május 31-én nagyon fontos dolog történt. Továbbítunk egy meghívót mindenkinek. Megkérdeztük Havasi Bertalant, a kormányfő szóvivőjét, hogy Orbán Viktor tud-e erről és mit gondol róla. A következő választ kaptunk: Tisztelt Szerkesztő Úr! Nem tudok róla, az…..
A hírek szerint csupán 10 kilogramm lóhúsos hamburgerpogácsa érkezett tavaly Magyarországra, de ezeket anélkül elfogyasztották, hogy bárki észrevette volna, így sosem derül ki pontosan, mennyi lovat ettünk. Eközben már a cseh Ikeánál tart a balhé: Az Ikea húsgolyóiban…..
Kicsit késve ugyan, de jelentem: A Galaxy S 2 tulajok legnagyobb örömére megérkezett a hivatalos frissítés, Jelly Bean 4.1.2-es verzióval. Kies ápdéttel ne is próbálkozzatok, mert még egyik szolgáltatóhoz, sem jutott el a csomag és a független változathoz sem. Eddig ott tartanak a…..
Korábban már mi is beszámoltunk a Google új játékáról, az Ingress-ről. Rövid összefoglaló azoknak, akik nem kattintanak a fenti linkre...: "Háttértörténete szerint a világon egy különös, misztikus, rejtélyes erő jelent meg, mely képes hatni az emberek akaraterejére. A…..
Türkménbasi nem elég sikeresen foglalt szobát a poroszlói Club Thermál Hotelben, így a ferde mennyezetű tetőtérbe szállásolták el őket, ahol felállni nem lehetett az amúgy is kicsi alapterületű szobában. A lepusztult kert és a szottyos vacsora megtekintése után a végső…..
cett 2012.08.23 13:03:12
@Kellemes Zérókomponista: reklámokat ignorálni. csak tapasztalati úton szerzett információkban hinni: ha tervezel valahová nyaralást, körbekérdezed az ismerősöket... az első kellemetlenség után panaszkönyv, kiköltözés, majd minden elérhető fórumon szarrá fikázni a "szolgáltató", hogy tanuljon...
Vastagbőr Budai Gyula bevallotta 2012.08.13 13:01:00
Korábban már írtunk a teljesen véletlenül egységes dinnyeárról, ami ugye nem volt kartell, csupán az összes áruháznak ugyan a szám jutott az eszébe dinnyeárnak, egy kis kormányzati rávezetés után, természetesen.Most Budai Gyula államtitkár a Csongrád megyei gazdakörök…..
cett 2012.08.13 14:06:07
@titan: nem kéne Vityáéknak az első éjszaka jogát is visszaállítani?
Csak még nem tudom, hogy cnc marógépet ajánljak nekik vagy egy bepipázott elefántcsordát mint alanyt ehhez az akcióhoz...
Miért nem tesz a kormányzat semmit? Miért van az, hogy csak ingatják a fejüket az illetékesek, „akik elmennek, majd 5-10 év múlva visszajönnek”?  Lehet, hogy azért, mert nem érdeke, hogy az elégedetlenek itthon maradjanak?     „2012 elején a felnőtt lakosság 13…..
Vastagbőr Gazdálkodjunk okosan 2012.06.22 14:21:00
1. L. Simon László jelenleg 57 százalékos tulajdonosa és ügyvezetője a Simon és Simon Kft.-nek, részben e vállalkozásán keresztül, részben személyesen valamivel több mint 20 millió forintnyi állami és európai uniós támogatásban részesült 2011-ben. 2. Orbán Viktor…..
Az egy hét múlva kezdődő Google I/O konferencia számos izgalmat rejteget minden geek számára, többek között a Nexus tablet leleplezésével együtt a következő Android-verzió, a Jelly Bean kódnevű (talán 4.1, vagy 4.2-es sorszámú) OS hivatalos bejelentését (tegye fel a kezét,…..
cett 2012.06.20 14:49:32
Sokan nem tudnak, nem akarnak lemondani a mobil eszközök fizikai gombjairól, és a geometriai visszajelzés hiánya mindeddig visszatartotta őket attól, hogy megtapasztalják az okostelefon-élményt. Számukra a dinamikusan, az eredeti síkjából kiemelkedő alakzatokat, gombokat formázó,…..
Lassacskán terjednek az ICS-frissítések az androidos eszközökre, derül ki az Android fejlesztői honlapjáról. Nem is olyan rég még 1% körül mozgott a legfrissebb Google édességet futtató eszközök aránya, mostanra azonban eljutottunk odáig, hogy ha az Ice Cream Sandwich magyar…..
cett 2012.05.03 11:14:28
@cett: "kb dupla olyan merül" helyesen -> kb dupla olyan gyorsan merül
Végre egy jó hír, a nem olyan rég megjelent ICS frissítéssel kapcsolatban. Már nem csak a gyárilag független készülékekre elérhető.Két napja megjelent a Vodafone készülékekre is elérhető hivatalos ROM, ami KIES segítségével települ a telefonra.A ROM: GT-i9100xxxVDH -…..
ECHO élőben adja a békemenetet, kár, hogy nem kanyarodnak be a Népstadionba, mint a debreceni virágkarnevál a Nagyerdei stadionba, még jegyet is vennék, hogy a lelátóról nézhessem a transzparenseket. Az ECHO szerint "200-250 ezren vannak, de akár félmillióan is lehetnek".…..
cett 2012.01.21 17:57:48
@Horizont: nyilván némán, hidd el te se mernéd hangosan felvállalni, ha köztük lennél. :)
Először is boldog karácsonyt kívánok nektek, mert az valahogy kimaradt itt a blogon eddig! És ha már karácsony másnapja van, egy olyan posztot küldött Majki, amiben szerepet kap a szeretet (hm, ez milyen jól hangzott!). Azt persze gondolhatjátok, hogy nem olyan formában, ahogy az…..
Megszoktuk, hogy a taxisok nem minden esetben tudnak rendesen beállni parkolóhelyre, amíg egy megrendelt fuvarnál az utasra várnak. Ha ilyenkor valakit akadályoznának, arrébb gurulással meg lehet oldani egy ilyen helyzetet. Erre számított imittto is, de valahogy ez most nem ment könnyen…..
Volt már alkalmam elképedni olyasmin, amire Tibor hozott fel két példát is. Az én esetemben az idióta hülyegyerek szépen ki is kerülte a félsorompókat a kispesti Derkovits Gyula utcát keresztező vasúti átjáróban, ami egyébként is tipikus abszolút beláthatatlan fajta. Vajon…..
cett 2011.12.03 17:15:10
@Nikike86: külföldi rencámommal nem lennék meg, no para.
cett 2011.12.03 17:31:43
@Tibi88: :) lehet még élvezném is. Sőt, ha elég gyors, a masiniszta is beszállhat...
Először 3 évvel ezelőtt foglalkoztunk itt a blogon a szigetszentmiklósi üdülősor átmenő forgalmából adódó problémákkal, azóta János időről-időre informált minket a helyzetről, tüntetésről, forgalomlassító demonstrációkról, fekvőrendőrök telepítéséről. A…..
cett 2011.11.19 18:35:59
@jelentéktelen alak: "nem lehet privát trafipaxot telepíteni, pláne nem lehet a bevételből az ott lakónak részesülni" de lehet. asszem 8M körül van egy gps-es hiteles mérő.
cett 2011.11.19 18:47:04
@jelentéktelen alak: én úgy tudom él a rendelet. de lehet az a gond hogy sok a macera a papírokkal. meg hát az önkorik nem gyengén forráshiányosak, és általában az ilyen mellék/kerülő/stb utat is az ott lakók használják, akik pontosan tudják kihez kell becsengetni anyázni ha jön a csekk, amit az önkoris kamera alapján küldenek ki.
"Nem akarom visszasírni a Kádár-korszakot, de akkor jó kapcsolatokat ápoltunk az arab országokkal, nemcsak árut, tudást is exportáltunk." - mondta Vona a tavaly szeptember 11-i (abszolút nem provokációnak szánt!) Arab-magyar barátságnapon.Gábor most örülhet, mert a…..
Subba A nap mondata: Jedik 2011.10.04 21:37:48
"Kevesen genyóznak, de van pár jedi." /Számlálóbiztos, népszámlálás ‘11/ (via slodó)..
Másfél hete vasárnap gondoltam, még lehet egy utolsót fürödni a Velencei-tóban. A kellemes strandolás után viszont jött a feketeleves; dugó a pályán. Martonvásárig húztam, onnan kerülőúton jöttem haza. Nem úgy, mint Pasman, aki talán valamelyik szomszéd autóban ülhetett…..
cett 2011.10.01 11:23:03
@puffancs: nürnberg-től passau-ig a 3-as autópályán, vasárnap hajnalban. kb 3-4 helyen volt 1-2 km hosszú 120-as korlátozó tábla, amúgy simán lehetett menni. ott próbáltam ki a kéthónapos kocsin hazafelé, hogy mit bír. :)
cett 2011.10.01 13:02:11
@puffancs: semmi gond. de ez sem versenyautó, mezei 1.9 dci megane coupe. 130LE, 300Nm. 200-ra beállítottam a tempomat-ot, 300km-t így passauig le tudtam vele tolni. :) rögtön 2 órával rövidebb lett a visszautam, mint a munkanapos dugóban töltött odautam. :)
Valószínűsítem, hogy kormányőrökkel találkozott Andie. Feltehetően védett személyeket - akik lehettek akár a kormány vagy egy külföldi delegáció tagjai is - vittek valahova. Abban egyetértek a posztíróval, valóban probléma, hogy egyes megkülönböztető jelzést használó…..
Néhány hete már szerepelt egy elég szokatlanul elkövetett parkolás itt a blogon. Ezúttal A és G küldött nekünk hasonlót. Ennél az esetnél viszont arra gondolok, hogy a Ford vezetője inkább nagyon figyelmetlen volt, egyszerűen megállt a padkán és nem vette észre, hogy tőle balra…..