Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Reakczy Jóska

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A következő állításokból mennyi igaz rád?..
Kedves Olvasóink, áll a bál Horvátországban! Most éppen nem az a baj, hogy hogyan buktassák meg a pár hónapja megválasztott kormányt, most az újonnan megválasztott amerikai elnök, Donald Trump személye jelenti a problémát. Ha nem is mindent teljesen pontosan, de próbáljuk hitelesen visszaadni ezt a…..
Reakczy Jóska 2016.11.10 20:35:50
Rohanna. Az ember. Kifele. Minél előbb. Különben a végén még állva elalszik. Olyan unalmas ez a koncert. A színpadon: Rihanna. A tömeg viszont akkora a Sziget nagyszínpada előtt, hogy végig kell várni ezt az értelmezhetetlen és értékelhetetlen produkciót, az agyonmarketingelt…..
Mielőtt bármit is tennétek, nézzétek meg ezt a hangulatos videót. Aztán mindjárt elmondom, mi is ez az egész.   Többször próbáltam már győzködni kedves olvasóimat arról, hogy mopedezni mennyire fun dolog. Nem tudom, hogy ezzel bármit is elértem-e, az is lehet, hogy az…..
A Gaudi-Nagy jelenségről két választási kampány és két interjú jut először az eszembe. 2010 tavaszán a Magyarok Házában működő – azóta többször tönkrement és gazdát cserélt – Nemzeti Kávézóban készítettünk videóinterjút Gyöngyösi Mártonnal a Jobbik…..
Reakczy Jóska 2014.05.08 12:30:13
@Counter: bármiről van szó, neked sem kell több mint egy pillanat, hogy fideszezni kezdj :)
Azt gondolom, a blog olvasói közül sokan szívesen dolgoznának annál a vállalatnál, melynek munkavállalói előtt nyitott a lehetőség napközben egy kis Legozásra. Egy kedves olvasónk küldte e rövid szösszenetet, kíváncsi vagyok a véleményetekre. Kommenteljétek bátran, pro és…..
Reakczy Jóska 2011.12.28 07:49:22
@misran: teljesen egyetértek. hajnalban és késő délután vagyok a legjobb formában...
Szó, ami szó, mozgalmas évvége van. A Fidesz eltökélten menetel a maga elé kitűzött irányba, és mindent egy lapra tesz fel: 2014-ben a győztes mindent visz, a veszteseknek nem marad semmilyen alternatíva. Már csak az a kérdés, ki győz, milyen eszközökkel, és mekkora ára lesz…..
  Nyolcvanöt százalékos siker jellemzi a Minden Gyerek Lakjon Jól! alapítvány háztáji osztó akcióját az alapítványi elnök Hegedűs Zsuzsa szerint. Ezzel szemben a résztvevő települések polgármesterei és a terepre kilátogató sajtómunkások legalább 30 százalékos…..
Nem tudom van-e szebb annál, mikor a kettős beszéd úgy nyal vissza, hogy napokig eltart, míg Kedves Vezetőnk ábrázattyáról letörlik a nyalintásból visszamaradt szájhabot." A kormány hiszi azt, hogy egy bizonyos szinten túl az embert terheli a felelősség, amiért elment a…..
Gréczyblog A Gyurcsány-fóbia 2011.09.05 05:57:00
Most már teljesen egyértelmű, hogy ott kezdődött minden. Igen, a 2006-os tévévitán, amikor Orbán Viktor kitámolygott a stúdióból és tökéletesen tisztában volt vele: itt ma péppé verte az a nyurga, szemüveges pasas, akiről már 1989-ben megmondta a Fekete Doboznak, hogy az…..
A nap izéje Virág elvtárs rulez! 2011.08.25 09:31:00
A pécsi Pannon Filharmonikusok igazgatója betiltotta Kodály Zoltán egyik művét, mondván: a Fölszállott a páva vármegye házára kezdetű dal és az abból készült zenemű sértené Pécs polgármesterét, Páva Zsoltot – írja a Blikk. Horváth Zsolt szerint „a…..
  Túl könnyű az angol, ezért nem ezzel kellene kezdeni a nyelvtanulást – áll egy oktatási államtitkárság által elkészített stratégiatervezetben, amely az Origo birtokába került. Hüledezve állunk a nyelvtanulást érintő kormányzati tervek előtt, amelyek mintha…..
Reakczy Jóska 2011.08.17 21:19:35
„Mi ez a kivagyiság, mikor a lényeg az, Hogy kinek látszol és kinek játszol, Hiszen elmúlsz húsz és elmúlsz negyven, És elmúlsz lassan, szépen és csendben.”   Hogy miért mentünk ki a Sziget -1. napján megrendezett Gesztiválra? Jó kérdés. Mazochizmus? Perverz…..
  Kínkeserves frankhitelfizetéshez, felszívódott nyárhoz agyzsibbasztó aláfestés jár: a napokban minden eddiginél rosszabb magyar popszámokat osztanak meg a mikroblogokon és a közösségi oldalakon. Ha eleged van az angol nyarakat idéző időjárásból; ha nem bírod már ki a…..
Ki erre esküszik, ki arra. Ki így, ki úgy fog halat. A balatoni nagy öregek azonban tudják az apró trükköket. Lássunk ezek közül egy válogatást.1.A csukák valahogy vadulnak az emlősök ürülékére. Mindig találnak benne hazsnosítható alapanyagokat – és szerencsére nem…..
Reakczy Jóska 2011.08.03 13:12:34
  Eltörölné a kormány a középiskolákban a nyelvi előkészítő, úgynevezett nulladik osztályokat; három nyelv tanulását tennék kötelezővé a nyolcosztályos gimnáziumokban; a felsőoktatásba való bejutást nyelvvizsgához kötnék – derül ki a nyelvoktatási…..
Mandiner blog A kisvasutak barátai 2011.07.03 08:01:00
(Fotó: Oláh Gergely Máté)   Bizonyára akad az olvasók között olyan, aki a vasútmodellépítés szerelmese volt, könyveket gyűjtött a vonatokról, és rendkívül sok időt töltött gyerekként pályaudvarokon, hogy a szerelvények mozgását figyelje. Az is lehet, hogy némelyek a…..
Reakczy Jóska 2011.07.03 10:26:35
  6 óra 20-kor felszálltunk egy buszra az Üllői út 82. számú ház előtt. Az úti cél Tápiószentmárton. Hogy mi van ott, nem tudjuk. Az történt, hogy gondoltunk egyet, és igent mondtunk egy kedves meghívásnak: efféle meghívást szinte mindenki kap havonta egyszer-kétszer a…..
  Heller Ágnes valami egészen elképesztő produkciót adott elő kedden az Európai Parlament vitanapján. A filozófus Morvai Krisztina kérdésére válaszolva azt mondta, 2006 őszén senkit sem lőttek meg, senkit sem kínoztak a rendőrök:  Senkit nem lőttek meg, mutasson…..