Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Meglehet ott se vótam

0 bejegyzést írt és 147 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Parádésok, szervezők, résztvevők! Immár huszadik alkalommal döntöttetek úgy, hogy egy kulturálisnak hazudott, a szabadságjogok alapvető félreértelmezésén alapuló, teljes mértékben kontraproduktív, a hazai szexuális kisebbséget alkotó emberek nagyobb részének elemi…..
Dési János írása az Egyenlítő blognak. Jó hetven évvel ezelőtt Magyarország veszte az lett, hogy az akkori elit elhitte, az ország valamennyi baja egy csapásra elmúlna, ha a Trianonban elvett területek egyszercsak visszajönnének...
Meglehet ott se vótam 2015.04.24 10:50:58
@medium size devil:

Dési és elvtársai fő mondanivalója, hogy gyűlölik a magyarokat, ezért minden adandó alkalommal beléjük rúgnak. A trianoni békediktátumra emlékezés is ilyen alkalom. A bolsevik kommentelők meg ennek tapsikolnak. Sebaj, a választásokon rendszeresen megkapjátok érte a jutalmat.
Hetek óta döbbenten figyelem, ahogy a hazai belpolitikai élet dögkeselyűi köröznek a menekültek nyomorúságos tömegei felett. Azt pedig már régóta tudjuk: ahol a keselyűk megjelennek, oda hamarosan megérkeznek a hiénák is. Természetesen nincs ez máshogy ebben az esetben sem. A…..
Meglehet ott se vótam 2015.02.15 22:22:13
@Mercel:

Ahol az embereknek nincs biztosítva a békés, nyugodt életmód a napi szintű cigányterror miatt, ott pont leszarják a kínaiak gazdasági bűnözését, vagy az elkényeztetett nagykörúti ficsúrok hisztizését. Persze ezt a libsik nem értik, mert az empátiájuk kissé szelektív.
Egészen döbbenetes eset történt kedden Győr belvárosában. Egy fiatalember vásárlás közben rosszul lett, majd összeesett egy üzlet előtt. Ami azonban ezután történt, az ékesen példázza Magyarország minden eddiginél mélyebb erkölcsi válságát. A haldokló fiatalembert ugyanis…..
Kedves CCCP-pólós faszkalap! Tudom ám, hogy csak az irónia dörrent egy nagyot ottan a Kossuth téri színpadon, mert hát az Orbán az az oroszokkal paktál, és most akkor majd jól behúzod őt a csőbe, ha netán kiakadna azon, hogy szovjetuniós pólóban szaladgálsz, mert hát hogy van…..
Mi folyik itt, Magyarországon? Jogos tiltakozás egy rossz döntés ellen? Civil ellenállás? Forradalom? Puccs? Idegen beavatkozás? Vagy egy kicsit mindegyik? Valljuk, be az elmúlt napok alaposan megforgatták azokat is, akik próbálják rajta tartani kezüket a hazai közélet ütőerén. A…..
Jobbegyenes Hamis Gulyás 2014.10.27 18:26:42
Nos, minden jel arra mutat, hogy a kormánypártokban nem a józan ész, hanem a csakazértis, dafke befeszülés győzött. Kocsis Máté szerint a Fidesz "nyitott a vitára", de úgy néz ki, pont annyira, mint az országgyűlési, vagy az önkormányzati kampányban, ahol ugye semmilyen…..
Meglehet ott se vótam 2014.10.28 10:01:50
@holdkoros:

"Magánember" pillanatok alatt előkapott többmillió forintos színpadtechnikával. Háthogynepersze.
Meglehet ott se vótam 2014.10.28 10:13:40
@holdkoros:

Igen, annyira jól állnak az emberek, hogy csak úgy szórják a milliókat tüntetésszervezésre. Kivéve persze, ha valami posztkomcsi aranyifjúról van szó. Na mindegy, ezt egyszer el lehet játszani, de senki sem szereti, ha átverik. Majd nézhet MSZP-s Gulyás, hogy hova párologtak el a valódi civil tüntetők.
Nagyon úgy tűnik, Gyurcsány Ferencnek sikerült az, amiben rajta kívül valószínűleg csak fanatikus hívei hittek: a volt miniszterelnök bravúros teljesítménnyel trollkodta szét a baloldalt, olyannyira, hogy újból megkerülhetetlen tényezővé vált. Az EP-választás igazi tétje az…..
A Legfőbb Ügyészség az Európai Unió intézményei ellen folytatott kémkedés gyanúja miatt Brüsszelnél kezdeményezte Kovács Béla jobbikos európai parlamenti képviselő mentelmi jogának a felfüggesztését – értesült a Magyar Nemzet. Lapunk úgy tudja, a Moszkva iránt erősen…..
Jobbegyenes Szakállas vicc 2014.05.11 17:42:48
Lezajlott tegnap este az Eurovíziós Dalfesztiválnak nevezett gagyi-horror show, és az eredmény láttán tízezer Nagaszaki erejű detonációval robbant fel az internet. A liberalizmus felkent papjai, lovagjai és inkvizítorai vallásos áhítattal ünneplik a tolerancia és elfogadás…..
A Papp László Tamás cikkére reflektáló, Mi lesz veled, fiatal középosztály? című cikkünk sok visszajelzést, nagy visszhangot kapott az elmúlt napokban. Úgy döntöttünk: vitát, párbeszédet, beszélgetést indítunk a témáról egy cikksorozat formájában. Várjuk a…..
Ön szerint mi zavarja legjobban a budapesti tömegközlekedőket? A ganés ülések? A zsúfoltság? A részeg hajléktalanok? Esetleg az össze-vissza feltúrt utak? Netán a követhetetlen járatátszervezések? Hideg, hideg, és egyre hidegebb… Április végén egy 97E jelzésű Ikarus 280-as…..
Örökség Emlékmű 2014.04.29 09:54:22
Elöljáróban két dolgot szeretnék leszögezni. Egy: ha valaki olvasta néhány korábbi írásomat, az láthatta, hogy nem vagyok különösebben Orbán-barát. Minden kvalitása elismerése mellett leginkább csak őt bíráló megjegyzéseim voltak. Most az emlékmű hisztéria kapcsán mégis úgy érzem, meg kell védenem…..
Meglehet ott se vótam 2014.04.30 16:05:01
@imperial:

+1
Meglehet ott se vótam 2014.05.01 00:08:27
@.Gordon Gekko.:

Ennyi a lényeg.
Ideje véget vetni annak, hogy Magyarországon néhány tucat zsidó diktáljon.
Jobban meggondolva egyáltalán nem újdonság az, amit a FIDESZ csinál a Szabadság téri tervezett szobor-kompozíció ügyében, hisz már ellenzékben is beleállt egy nagyon hasonló sztoriba majd 10 évvel ezelőtt. Akkor is egy második világháborús emlékműről volt szó, és akkor is…..
A Mandiner az elmúlt napokban különböző irányultságú véleményformálók cikkeit közölte az elmúlt négy év értékeléséről. A választás után rátérünk a következő, 2014-2018-as ciklusra: egy új cikksorozatban a Mandiner szerzői, bloggerei mondják el, mire számítanak,…..
Újabb elbukott kötelezettségszegési eljárás: az Európai Unió bírósága csütörtökön közzétett ítéletében kimondta, hogy ellentétes az uniós joggal a házi pálinkafőzés adómentessége.A jövedékiadó-mentes pálinkafőzés a Orbán Viktor egyik legelső ígérete volt a…..
"A Fidesz-KDNP olyan átütő erejű győzelmet aratott, amelynek jelentőségét ma még fel sem lehet mérni.Magyarország ma a legegységesebb nemzet Európában." - mondta tegnap éjjel Orbán a győzelmi beszédében.Az "átütő erejű győzelem" azt jelentette, hogy elveszítették a 2010-es…..
Most csináljunk úgy, mintha laikus lennék (nem lesz nehéz). Mondhatnók, a gyakorlat is megvan már hozzá, lévén hónapok óta következetesen próbáltam nem foglalkozni ezzel a politika nevű dologgal - a kampánnyal meg még kevésbé. Hovatovább annál is inkább, mert noch dazu,…..
Természetesen nem vehető komolyan a fenti ábra több okból sem, bár alapvetően nem vagyok meggyőződve, hogy a Fidesz olyan brutális győzelmet arat vasárnap, ahogy azt a mérések mutatják, jelenleg ugyanis szerintem minden korábbinál nagyobb a rejtett szavazatok száma. Viszont azt is…..
És Jézus is. A Slate-ben nemrég arról írt cikket egy fekete szerző, mennyire furcsa volt úgy felnőni, hogy az iskolában fehér volt a Mikulás, otthon pedig fekete. Az apja persze próbálta neki megmagyarázni, hogy a Mikulás bőre mindig pont olyan színű, mint azoké a gyerekeké,…..
Meglehet ott se vótam 2013.12.13 18:58:24