Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kheyerasslicker

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy milyen lehet jobboldali elkötelezettségű újságírónak lenni a jelenlegi helyzetben, élénk találgatások tárgyát képezi újságolvasók és nem elkötelezett (ún. hagyományos) újságírók közt egyaránt. Nem véletlen, hogy a közönség olyan sikamlós érdeklődéssel olvassa…..
A két évvel ezelőtti összeállítás (jesszusom, hogy rohan az idő!) spektrumára építve elsőként hadd emeljem ki az évente visszatérő "a két ünnep között" szófordulatot, amely időszakra jó előzetesen illik bármilyen meghívást elhalasztani, majd onnan véglegesen…..
Az Egyesült Államokban folyó, közérdeklődésre számot tartó bírósági eljárások során gyakorta plasztikus, hatásvadász elemek tömegével bombázzák a sajtót a felek. Ne feledjük ugyanakkor, hogy az esküdtbíráskodással felálló igazságszolgáltatásban a szűken értelmezett…..
Pénteken történelmi döntést hozott a kanadai Legfelsőbb Bíróság: megállapította, hogy alkotmányellenes lenne a vancouver-i ellenőrzött drogfogyasztói szoba (az Insite) bezárása és kötelezte a kormányt, hogy adjon engedélyt annak további működésére. Mi is az ellenőrzött fogyasztói szoba? A szoba…..
Kettős Mérce Idegen testek 2011.07.22 13:54:00
A zsidózó jobbikos képviselő nem ámokfutó, hanem próbatámadó. A Véleményvezér bloggal nem értek egyet abban, hogy a politikai logika az antiszemita Lenhardt Balázs lemondását kívánja. Talán inkább pont ellenkezőleg. „mert Lipótváros büszkesége, amely a hazai…..
kheyerasslicker 2011.07.23 16:17:11
@Bölcs Lázadó:

A Norvégiában gyilkoló "náciról" időközben kiderült, hogy cionista szabadkőműves korcs, azaz a tesókád. Ennyit rólatok.
A Jobbik parlamenti képviselőjéről Zagyva György Gyuláról ismert Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) aktivistái tüntetést szerveznek a benzinárak ellen. A „fiatal magyarok” nem találtak más helyet erre a tüntetésre, mint a Sziget Fesztivál…..
kheyerasslicker 2011.07.20 19:21:20
index.hu/kultur/zene/fesztival/2011/07/20/demonstralhatnak_a_sziget_nagyszinpadanal/

Szeegény libsik, ezt sem tudtátok megakadályozni. Túl demokratikus nektek ez az ország, talán ideje továbbállnotok...
kheyerasslicker 2011.07.20 20:02:35
@Grigorij Pantyelejevics: szegény kis szadeszmaradvány, látom még mindig azt hiszed hogy sokan vagytok. Ha elhúznátok senkinek se tűnne fel, de a levegő tisztább lenne :)
kheyerasslicker 2011.07.20 22:02:37
@Grigorij Pantyelejevics:

Ti libbantbolsik akkor vagytok a legszánalmasabbak, amikor a nagy többség mögé bújva fröcsögitek a komcsi propagandát. Mintha a többséghez tartoznátok. Mintha magyarok lennétek. A legszebb, hogy hiába fáradoztok, mivel hála a szadesznek és a maszopnak, az undorító fajtátokat manapság már bárki messziről kiszúrja :)
Orbán Viktor Schiffer András azon kérdésére, hogy ismeri-e Kínát, azt válaszolta járt Sanghajban és meglátogatott egy református templomot, így ismeri a helyi keresztények helyzetét. Orbán azt is mondta, hogy véleménynyilvánításra van lehetőség, a hétvégén is volt, viszont…..
És nem győztünk. Míg tavaly ilyenkor a Fidesz az IMF ellen vívta gazdasági szabadságharcunkat, függetlenségünkért, ma a Fidesz gazdasági megállapodást kötött Kínával. 1 milliárd eurós hitelkerettel, és 2015-re 20 milliárd dollárra növelt kétoldalú gazdasági kapcsolattal.…..
kheyerasslicker 2011.06.25 20:10:43
@kheyerasslicker:

Az meg ugye külön vicces, hogy Kína kapcsán azok a libbantak visítoznak emberi jogokról, akik közben boldogan tapsikolnak a náci izrael által fenntartott apartheid rendszernek.
kheyerasslicker 2011.06.25 20:17:45
@mikka:

Felesleges a disznók, pontosabban a ballibák elé gyöngyöt szórni. Úgysem értik.
"Amint véget ér a magyar EU-elnökség, politikailag elszigeteljük Magyarországot, teljes mértékben." – mondta a szlovén miniszterelnök és a magyar jobboldal máris elmagyarázta, hogy az európai baloldal fogja elszigetelni Magyarországot, a magyar ellenzék…..
kheyerasslicker 2011.06.21 17:41:00
@DFK: Aki baloldali, az alapból gerinctelen hazaáruló. Márt ha van egyáltalán hazája...
A XI. Kerületi önkormányzat egy faszt országzászlót akar emelni az év végén bezáró szórakozóhely helyére. Bár szerintem a ZP nem a minőségi szórakozás színtere volt, főleg a vége felé, az öndicsőítésnek és a koncepciótlanságnak is van határa. Az önkormányzat,…..
Megkezdődött a per, Képiró Sándor pere. A vád ellene háborús bűn, civilek kivégzésében játszott szerep, zsidók, cigányok és szerbek meggyilkolása. Megkezdődött a per egy 92 éves bácsi ellen, aki anno írásba kérte a parancsot, amikor civilek meggyilkolására utasították,…..
kheyerasslicker 2011.05.06 21:09:44
@frankó 1:

Ja, csakhogy Képíró senkit sem ölt meg, annak ellenére hogy a vérszomjas, gyűlölködő zsidók ezt hazudják.
kheyerasslicker 2011.05.06 22:46:35
@Desmond77:

A zsidóknak ez is lehet, nem tudtad?

Elvárják, hogy ne nézzünk a múltba, felejtsük el Kun Bélát, a Lenin-fiúkat, Trianont, Rákosit, a Biszku-féléket, az ÁVH-t és a zsidó mészárosokat.
Ők közben folyamatosan a múltba néznek, élősködők menetét tartanak, holokausztoznak, náciznak és öregembereket ráncigálnak bíróság elé koholt vádak alapján. És egyre jobban gyűlölik a magyarokat, mert azok nem hajlandóak kussolni és szó nélkül tűrni a kettős mércét és a hungarofób zsidók provokatív parádézásait.
Tétényi Éva nyílt levelet visz gyalog Budapestre Orbán Viktornak, a város díszpolgárának, hogy a parlament oszlassa fel a közgyűlést, és írjon ki időközi választásokat. A város működése megbénult, mert a kétharmaddal megválasztott független polgármester munkáját a…..
kheyerasslicker 2011.04.11 22:15:36
@weisz manfréd huba: Hát persze hogy nincs köze. A politikában semmi jelentősége az ilyen gesztusoknak. Hitegesd csak magad ezzel :)))
Az egykor polgári konzervatív lap, zsidózik, pedofillozza politikai ellenfeleit, és pszichiáterhez küldené a neki nem tetsző politikusokat a Facebookon. ..
"Békességet, jogállamot, náci mentes Magyarországot!", skandálja a tömeg. Jobbikos bohócparádé reloaded. Az előzőhöz képest annyi különbséggel, hogy most a demokratikus civil erők és néhány politikus is éberebben reagált. A Sajtószabadság mozgalom facebook oldalán…..
Kicsit fáradtak vagyunk, úgyhogy kérdéses készítünk-e még videót az anyagokból, amiket Hejőszalontán készítettünk, de ezt az egyet azért meg akartuk veletek osztani. Előre is elnézést a gyönyörű énekhangokért,az itt felállt kórusnak még nem volt ideje közös gyakorlásra,…..
kheyerasslicker 2011.04.03 18:29:34
@weisz manfréd huba:

Érdekes, a gyöngyöspatai lakossági gyűlés videójával nem büszkélkedtek. Ahol a helyi lakosok egyöntetűen pfújolják ki az LMP-s jogvédőt és tapsolják meg a járőrözés bejelentését. Azt miért nem meritek kirakni? Belerondítana abba a téveszmébe, hogy a "civilek" veletek vannak?

Hazugságokat meg csak itt olvasni, de ne aggódj, senki sem szopja be őket.
kheyerasslicker 2011.04.05 13:20:02
@arton88:

Inkább azok a szélsőségesek, akik egy idős magyar néni legyilkolásának ürügyén zenés táncos mulatságot tartottak a cigányoknak. Még talán meg is simogatták a buksijukat, hogy jól van, így kell ezt.
Év: 1991 Nemzetiség: amerikai Ha akkoriban 14-15 éves fejjel úgy döntött az ember, hogy megnöveszti a haját és sötét, kopott, agyonmosott ruhákban meg acélbetkós bakancsban fog mászkálni, akár a család rosszallását is kockáztatva, egyszerűen nem maradhatott ki az életéből ez…..