Regisztráció Blogot indítok
Adatok
janosvitez64

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez az! Megcsináltuk! Csak így tovább! Nem szabad félúton megállni, nyomulni kell tovább: Helló harmadikosok, helló másodikosok, helló elsősök, szervusztok nagycsoportosok! Meghoztuk a friss, ropogós preambulumot! Nem elég, nagyon nem elég csak a negyedikesek felvilágosítása.…..
Matolcsy csúcsformában! Most már biztos vagyok benne, hogy másodállásban a Hírcsárdánál nyomja. "A Fundamenta Lakásvásárt kísérő konferencián miniszter arra biztatta a jelenlévőket, hogy most vásároljanak lakást, mivel három év múlva ezt már nem a jelenlegi nyomott…..
janosvitez64 2011.03.05 01:15:33
@Pszt!: ez tuti?hol irták?
Vastagbőr A nemzet tolla 2010.11.11 09:21:00
Ezzel a Pali bá'-val nem lehet betelni ... nem tudom, ér még rajta gúnyolódni? Vagy már nem? Pedig olyan "szorgalmas" a drága ... Az nem volt elég, hogy időközönként részt vesz a kormányüléseken, most már azt találta ki, hogy a Parlamentben írja alá a megszavazott…..
janosvitez64 2010.11.15 00:36:36
@karloszky: szégyen és gyalázat,hogy az ország jelen helyzetébe csak a gazdagok zsebét tömték példa nélkül álló modon.Én is 3 gyereket nevelek(ünk) minimál bérem van s feleségem gyesen a2éves gyerekkel.Mit gondolsz nekünk nem kéne a havi100ezer ft?Családi potlék mondjuk 5000fttal megemelésére nincs pénz ugyi?Jobbiknak volt igaza vezessék be a -adózást...Pedig nem irigy vagyok,hidd el de az ország 80%ának gyerekeire nincs szükség?Ne gyere nekem azzal a felsöbb rendü szöveggel,hogy tanulj s jo munkahelyed lessz stb.Nincs még1millio se uj se régi munkahely ahol a minimál béresek is türhetöen keresnének.Én gondoltam,hogy ezt megcsinálják dehogy ilyen mértékben???Ez kimeriti a gazemberség és a hazaárulás fogalmát.(vagy csak a felsö 10% a haza?)